Câți bani vor primi Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu de la Marcel Ciolacu. Declarația făcută de premier

Marcel Ciolacu a declarat că dorește să le recompenseze pe Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu, româncele furate la Jocurile Olimpice.
Filip Stan
08 aug. 2024, 15:49
Câți bani vor primi Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu de la Marcel Ciolacu. Declarația făcută de premier

Marcel Ciolacu le vede învingătoare pe Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu, așa că vrea să le recompenseze pentru efortul depus la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ana Maria Bărbosu, în vârstă de 18 ani și Sabrina Maneca-Voinea, în vârstă de 17 ani, se numără printre gimnastele „furate” la Jocurile Olimpice de la Paris. Ana Maria a fost câștigătoarea medaliei de bronz în finala de la sol, dar numai pentru 30 de secunde. Americanii au depus contestație, așa că sportiva din SUA a urcat pe locul al treilea, în timp ce Sabrina a fost penalizată cu o zecime pentru o greșeală pe care nu a făcut-o. Asta a trimis-o pe tânăra sportivă pe locul 5, când, de fapt, ar fi trebuit să prindă podiumul.

Sabrina Voinea și Ana Măria Bărbosu, recompensate de premierul Marcel Ciolacu

Cu toate că clasamentul s-a schimbat, pentru întreaga Românie, Sabrina Voinea este câștigătoarea medaliei de bronz, iar numeroase persoane au criticat aspru decizia luată pe moment în cadrul probei. Nadia Comăneci a fost revoltată și a cerut la TAS reevaluarea momentului Sabrinei de la Jocurile Olimpice.

Mai mult, premierul Marcel Ciolacu a declarat că ambele sportive vor fi recompensate „ca niște medaliate olimpice”. Astfel, Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu ar urma să primească câte 60.000 de euro. Aceasta este suma cu care sunt premiați, de obicei, sportivii care au obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Zilele trecute, premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu va participa la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, în semn de protest pentru întâmplarea celor două gimnaste românce de la Paris.

Citește și: EXCLUSIV| Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică declarații explozive despre nedreptate de la Jocurile Olimpice: „Ambele sportive au fost dezavantajate, iar noi considerăm că medalia de bronz este a României și trebuie să ne-o apărăm”

Până în acest moment, România a obținut la Jocurile Olimpice 8 medalii: 3 de aur, 4 de argint și una de bronz. Cea mai recentă a fost câștigată miercuri, 7 august, de Mihaela Cambei, care a reușit să ia argintul în finala la haltere, categoria 49 de kilograme.

Citește și: Ce poreclă a primit David Popovici după cursa colosală care i-a adus medalia de aur la Jocurile Olimpice: „A devenit primul înotător român care câștigă un aur olimpic”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul din energie care a cumpărat Enel a făcut o nouă mutare spectaculoasă în România. Investiția se ridică la 700 de milioane de euro
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
AVERTISMENT PENTRU PENSIONARI! Nu transmiteți aceste date confidențiale!
Adevarul
Jurnaliștii britanici au mers pe Via Transilvanica, o aventură pe ruta de 1.400 km prin inima României. Momentul „palinca-o-clock”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Se mărită Kira Hagi. Surpriză! Cine este ginerică
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
BREAKING | Daniel, un polițist din Vâlcea proaspăt căsătorit, s-a sinucis! Ce a scris în biletul de adio
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se plătesc bani direct în conturile românilor. Statul dă 10.000 de euro în plus pentru fiecare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Treisprezece baraje vor fi modernizate cu fonduri prin PNRR
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!