Cu câți bani se descurcă pe lună Călin Donca, după ce a ieșit din închisoare: „Înainte cheltuiam cam 20.000 de euro”

Cu câți bani se descurcă pe lună Călin Donca, după ce a ieșit din închisoare. Afaceristul a fost prezent în podcast-ul Anamariei Prodan, unde a făcut multe dezvăluiri despre situația grea prin care a trecut la sfârșitul anului trecut.
Alina Costache
08 aug. 2024, 16:48
Cu câți bani se descurcă pe lună Călin Donca, după ce a ieșit din închisoare:
Cu câți bani se descurcă pe lună Călin Donca

Cu câți bani se descurcă pe lună Călin Donca. Omul de afaceri dezvăluie suma cu care trebuie să se descurce el și familia lui acum, după arest. Înainte să ajungă în închisoare, a recunoscut că, lunar, cheltuia 20.000 de euro pe vacanțe și petreceri.

Citește și: Călin Donca, adevărul despre experiența din închisoare: „M-au sărăcit pe de o parte și m-au îmbogățit pe cealaltă parte”

Cu câți bani se descurcă pe lună Călin Donca

Noi cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar. Acum, cu mai puțin, cu 5.000 de euro, considerăm că suntem bine. Vacanțele erau o cheltuială foarte mare. A doua mare cheltuială erau petrecerile.

Aveam în fiecare lună minim o petrecere unde cheltuiam 10.000 de euro. În primul rând erau copiii noștri, plus noi, plus zilele de naștere ale copiilor. Deci aveam în fiecare lună petreceri. Și Puya zicea „O dată pe lună să ducem viață bună”, nu?

Noi făceam petreceri și trebuia să mergem și la petrecerile altora pe care îi invitam. Ajunsesem să merg de 3 ori pe săptămână la petreceri. Chiar înainte să fiu arestat, i-am zis soției că trebuie să ne oprim cumva din această alergătură, pentru că nu consumam mult alcool, dar era prea des. Dacă mă întreba cineva dacă beau frecvent, trebuia să zic că da.

Această nebunie în care ajunseserăm era prea mult pentru noi. Nu mai aveam timp unul pentru altul, trebuia să socializăm continuu și să fim plăcuți de alții, dar ne vedeam tot mai rar, chiar dacă eram împreună tot timpul”, spune Călin Donca, în podcastul Anamariei Prodan.

Bărbatul mai spune că arestul a venit într-un moment potrivit, pentru că așa a reușit să vadă cine sunt cu adevărat prietenii lui. „Cred că mi-am și atras această arestare. Voiam un reset, voiam să-mi cunosc prietenii, pentru că aveam prea mulți. Acum am puțini, dar nu duc lipsă de prieteni.

Și acum avem evenimente de două ori pe săptămână unde am putea merge, doar că am avut șansa să vedem fiecare de ce este în stare. E un lux, pentru că, din păcate, îi cunoști doar la nevoie, și ești șocat.

Erau mulți, făceam o petrecere cu 150-200 de persoane. Mi-am pus un foișor în curte de 200 de mp doar pentru petreceri. Sunt sătul, mai bine stau în natură cu copiii și soția.

E mai mare bucuria când îmi văd copiii decât atunci când văd niște străini. La greu, din 150 de persoane, poate vreo 10 au stat lângă mine. M-au ajutat oameni de la care n-am crezut că voi primi ajutor. M-au surprins oameni care erau mai îndepărtați”, mai transmite Călin Donca.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul din energie care a cumpărat Enel a făcut o nouă mutare spectaculoasă în România. Investiția se ridică la 700 de milioane de euro
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
50.000 de euro pe beneficiar! DECIZIE FINALĂ LA GUVERN
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Mihaela Rădulescu îi umilește pe toți bărbații. Ce a putut să spună „diva” de la Monaco
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Toate predicțiile lui Nostradamus pentru 2024. Prima dintre ele tocmai s-a adeverit!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se plătesc bani direct în conturile românilor. Statul dă 10.000 de euro în plus pentru fiecare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Filmul ‘Interstellar’ va fi relansat în format Imax în onoarea celei de-a 10-a aniversări
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!