Zodiac chinezesc 9 august 2024. Tigrul se va simți încolțit într-o situație, Iepurele are de rezolvat multe lucruri importante

Zodiac chinezesc august 2024. Ce le rezervă ultima lună de vară nativilor din zodiacul chinezesc? Înțelepții din Orient au dezvăluit energiile ce ne vor influența viețile în această ultimă lună de vară.
Alina Costache
08 aug. 2024, 18:20
Zodiac chinezesc 9 august 2024. Tigrul se va simți încolțit într-o situație, Iepurele are de rezolvat multe lucruri importante

Zodiac chinezesc 9 august 2024. Suntem în a doua lună a noului An al Dragonului de Lemn, care a început pe 10 februarie 2024. Iată cum va fi acest an pentru tine! Tigrul și Șobolanul vor străluci din plin!

Șobolan
Există ceva care vă macină și trebuie să luați legătura cu un specialist. Doar el vă poate îndruma acolo unde aveți nevoie, acolo unde credeți că trebuie să reparați lucruri. Șobolanul va avea parte de o conștientizare importantă.

Zodiac chinezesc 9 august 2024 Bivol
Luna august nu va fi foarte favorabilă pentru nativii din zodia Bivolului, deoarece succesul poate fi compromis de factori externi. Este posibil ca o suferință să întârzie planurile tale. Investițiile și proiectele vor progresa lent și vor necesita multe sacrificii. Partea pozitivă este că, în ciuda dificultăților, vor avansa. Dacă te mobilizezi, luna aceasta poate aduce o transformare personală semnificativă.

Noroc din toate punctele de vedere pentru patru zodii. Cui îi merge bine până la finalul anului

Tigru
Tigrul se va simți încolțit într-o situație, dar nu trebuie să se lase călcat în picioare. Dacă își dorește să evolueze trebuie să facă față tuturor provocărilor. Sunt unele dintre ele cărora nu trebuie să le acorde importanță căci au multe altele de făcut.

Zodiac chinezesc 9 august 2024 Iepure
Iepurele are de rezolvat multe lucruri importante. Nimeni nu-i poate sta în cale, căci are o energie foarte mare. Iepurele se va simți creativ și va primi laude foarte mari. Totodată, Iepurele trebuie să aibă grijă la modul de exprimare.

Dragon
Dragonul va merge la cineva în vizită. Se va simți foarte bine și va da uitării momentele care i-au provocat durere. Dragonul se va regăsi pe sine și își va reaminti cine a fost el cu adevărat cândva. Este foarte important să se reanalizeze.

Șarpe
Șarpele va avea parte de o oportunitate extrem de mare. I se va deschide o ușă de care avea nevoie. Șarpele se va simți foarte bine și nu va uita de unde a plecat, indiferent de unde va ajunge. Șarpele va începe un capitol frumos din viața sa.

Cal
Calul va primi un cadou neașteptat din partea persoanei iubite. Aceasta îi va achiziționa o bijuterie extrem de scumpă, care îi va schimba aspectul Calului. Nativul va fi extrem de recunoscător și va fi mai atent cu partenerul de cuplu.

Citește și Horoscop special. Asteroidul căsătoriei Juno intră în Balanță din 9 august 2024. Ce binecuvântări ne așteaptă

Zodiac chinezesc 9 august 2024 Oaie
Oaia va afla un adevăr neașteptat despre cineva apropiat și își va schimba opinia. Oaia nu va ști, totodată, cum să reacționeze în prezența acesteia de acum încolo. Este necesar să impună o limită și să se prețuiască mai mult.

Cocoș
Cocoșul va aștepta un verdict. Este extrem de emoționat, dar nu trebuie să se piardă cu firea. Trebuie să aibă încredere că totul va fi bine și că lucrurile vor fi potrivite. Cocoșul va avea parte de o schimbare enormă în viitorul apropiat.

Zodiac chinezesc 9 august 2024 Câine
Câinele va fi agitat la început de zi, dar se va liniști pe parcurs. Avea nevoie să se adune și să descopere care este problema sa interioară. Câinele trebuie să fie mai atent la oamenii din jurul său, căci unii nu vor decât să-l tragă în jos.

Maimuță
Maimuța va primi o oportunitate profesională la care nu se aștepta. Maimuța are timp să se gândească bine la calea pe care o va lua și va fi în al nouălea cer. Era nevoie de o modificare în viața acestui nativ de multă vreme.

Zodiac chinezesc 9 august 2024 Mistreț
Revedere emoționantă pentru Mistreți. Se vor reîntâlni cu cineva drag și de care le era dor. Mistreții se vor aduna și vor încerca să nu își deschidă prea mult sufletul. Mistreții vor primi răspunsuri la multe întrebări.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul din energie care a cumpărat Enel a făcut o nouă mutare spectaculoasă în România. Investiția se ridică la 700 de milioane de euro
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
AVERTISMENT PENTRU PENSIONARI! Nu transmiteți aceste date confidențiale!
Adevarul
Jurnaliștii britanici au mers pe Via Transilvanica, o aventură pe ruta de 1.400 km prin inima României. Momentul „palinca-o-clock”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Se mărită Kira Hagi. Surpriză! Cine este ginerică
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
BREAKING | Daniel, un polițist din Vâlcea proaspăt căsătorit, s-a sinucis! Ce a scris în biletul de adio
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se plătesc bani direct în conturile românilor. Statul dă 10.000 de euro în plus pentru fiecare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Treisprezece baraje vor fi modernizate cu fonduri prin PNRR
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!