Scapă de grăsimi în timp ce dormi! Aceasta este reţeta minune care te ajută sa slăbeşti

Acest mix te ajuta sa arzi rapid grasimile si sa-ti imbunatatesti metabolismul. Tot ce trebuie sa faci este sa numai mananci cu cateva ore inainte de culcare si sa inlocuiesti masa de seara cu aceasta mixtura.
Filip Stan
16 aug. 2024, 21:33
Scapă de grăsimi în timp ce dormi! Aceasta este reţeta minune care te ajută sa slăbeşti

Sunt multe reţete pentru slăbit care funcţionează mai degrabă ca laxative şi de aceea se spune că ajută la scăderea în greutate şi te scapă de grăsimi. Insa, cele mai bune sunt preparatele care ajuta organismul sa arda grasimile. Depozitele din jurul abdomenului si al picioarelor sunt cele mai greu de eliminat.

Ceaiurile care curăță ficatul de grăsime și toxine. Sunt 8 la număr, ai de unde alege!

Exista, insa, solutii care te ajuta sa arzi grasimile in timp ce dormi. Mai ales ca in timpul somnului arderile se fac si mai rapid. De aceea este foarte important sa dormi cel putin 8 ore pe noapte.

Acest mix te ajuta sa arzi rapid grasimile si sa-ti imbunatatesti metabolismul. Tot ce trebuie sa faci este sa numai mananci cu cateva ore inainte de culcare si sa inlocuiesti masa de seara cu aceasta mixtura.

Atenţie la grăsimea de pe abdomen! Află de ce te poţi îmbolnăvi

Iata cum se prepara!
Pune la blender patrunjel, lamaie, otet, scortisoara, o lingurita de ghimbir sau miere organica.

Vei vedea imediat rezultatele, scrie sfatulparintilor.ro.

7 băuturi la care trebuie să renunți ca să scapi de grăsimea de pe burtă. Dietetician: „Unele dintre ele conțin mai multe calorii decât o porție de cartofi prăjiți”

De grăsimea de pe burtă se poate scăpa relativ ușor dacă se elimină câteva alimente bogate în calorii. Și cum este ceva mai dificil să renunți la alimentele preferate decât la băuturi, probabil că mulți preferă să elimine băuturile decât mâncărurile sau deserturile. Printre băuturile consumate frecvent de români și care se fac responsabile de apariția grăsimii abdominale se-numără lattes-urile, răcoritoarele, sucurile de fructe, berea, cocktailurile, smoothie-urile sau băuturile energizante.

10 băuturi la care trebuie să renunți ca să scapi de grăsimi aflate pe burtă

Iată cele mai periculoase 10 băuturi dăunătoarea siluetei:

  1. Băuturile de cafea amestecate: zahărul și caloriile goale din frapuccino și latte sunt cei mai mari inamici ai taliei de viespe. „Mulți oameni fac greșeala să creadă că frappuccino-urile și lattes-urile pot înlocui o ceașcă obișnuită de cafea. În timp ce cafeaua neagră are în medie aproximativ cinci calorii per porție, un frappuccino conține aproximativ 380 de calorii. Acest număr de calorii este mai mare decât cel al unei porții medii de cartofi prăjiți la McDonald’s. Atât de mult zahăr și grăsime saturată nu îți vor face taliei niciun favor„, explică dieteticianul Destini Moody, potrivit eatthis.com.
  2. Băuturile răcoritoare pot determina creșteri ale nivelului de insulină, ceea ce duce la stocarea grăsimii în zona abdominală. „Chiar dacă băuturile răcoritoare vin în diverse arome, ele sunt în esență carbogazoase, cu sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză. Ele cresc nivelul de zahăr din sânge, determinând astfel organismul să extragă apă din celulele sale pentru a o dilua. Acest lucru îți provoacă sete, ceea ce te poate determina să bei mai multă băutură răcoritoare„, explică specialistul.

Citeste si Alimentul IEFTIN care te scapă de grăsimea de pe burtă. Costă 5 lei punga

3. Suc de fructe: mulți dintre noi obișnuiesc să-și înceapă ziua, așa cum văd prin filmele americane, cu un pahar generos de suc de portocale. Dincolo de gustul desăvârșit al licorii, băutura este o bombă calorică, la fel ca toate sucurile din fructe, oricât de naturale ar fi ele. „Fibrele prezente în fructele întregi, care te ajută să te simți sătul și să controlezi aportul caloric, lipsesc din sucul de fructe și te pot determina să consumi o cantitate mare de zahăr și calorii într-un timp scurt. Acest lucru poate face mai dificilă pierderea grăsimii abdominale„, mai spune Moody.

4. Berea conține grâu, ceea ce o face bogată în calorii. „Alcoolul, în general, schimbă metabolismul într-un mod care determină organismul să stocheze caloriile sale sub formă de grăsime în zona mijlocului, de unde și termenul de „burtă de bere”. Alcoolul este, de asemenea, inflamator, iar inflamația cronică este un factor principal în acumularea grăsimii viscerale„, spune specialistul.

5. Cocktailurile conțin alcool, care este un mare dușman al pierderii în greutate. Cocktailurile au adesea adaosuri precum băuturi răcoritoare, suc de fructe și siropuri pentru a face spirtoasele mai plăcute. Cu toate acestea, combinarea acestor ingrediente calorice, bogate în zaharuri rafinate și inflamatorii, cu alcool creează propriul său cocktail: un cocktail pentru acumularea grăsimii viscerale„.

6. Smoothie-urile sunt pline de zahăr și adesea lipsite de fibre, ceea ce poate duce la scăderea nivelului de energie și la creșterea în greutate. „Smoothie-urile, chiar dacă pot fi pline de ingrediente sănătoase precum fructe și frunze verzi, pot fi, de asemenea, încărcate cu zahăr. Acest lucru poate declanșa foamea mai devreme decât ar trebui și poate cauza supraalimentare mai târziu, ceea ce poate duce la acumularea grăsimii abdominale fără să-ți dai seama„, explică Moody.

7. Băuturile energizante pot duce la un aport caloric excesiv și pot împiedica topirea grăsimii abdominale dacă nu desfășori o activitate fizică intensă. „Sunt formulate în mod special pentru a furniza rapid atleților zahăr și electroliți pentru a le alimenta exercițiile fizice intense. Nici dieteticienii sportivi nu le recomandă sportivilor să le consume decât dacă fac exerciții fizice timp de mai mult de o oră, din cauza conținutului de zahăr. O astfel de băutură conține aproximativ 220 de calorii fără nutrienți, dar cu mult zahăr adăugat„, spune dieteticianul.

Citeste si Secretul franţuzoiacelor. Leguma care dă ceaiul care topeşte grăsimea de pe burtă

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Rusia acuză Occidentul și SUA pentru sabotarea gazoductelor Nord Stream
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...