Cum a fost surprins Serghei Mizil la Mamaia. Motivul pentru care preferă litoralul românesc: „Înainte erau prețuri pentru toată lumea”

Serghei Mizil profită din plin de ultima lună de vară şi petrece ca nimeni altul la Mamaia, staţiunea sa preferată de la Marea Neagră. Afaceristul a lăsat canicula din Capitală pentru plajele de pe Litoral, unde s-a distrat aşa cum numai el ştie să o facă!
Filip Stan
09 aug. 2024, 08:23
Cum a fost surprins Serghei Mizil la Mamaia. Motivul pentru care preferă litoralul românesc:

Cum a fost surprins Serghei Mizil la Mamaia. Cea mai scumpă staţiune de pe Litoral este plină de vedete autoftone în această perioadă, mai ales în week-end-uri, iar prezența lui Serghei Mizil (70 de ani) nu avea cum să treacă neobservată! În week-end-ul care tocmai a trecut, afaceristul şi-a făcut simţită prezenţa pe plajă, iar la orele amiezii, toropit de căldură, s-a retras la umbră. Mai precis la o  terasă, unde a mers să ia masa alături de mai mulți prieteni şi unde a fost surprins de paparazzi wowbiz.ro. Relaxat ca întotdeauna, Serghei Mizil a râs, a glumit și s-a bucurat de atmosfera de vacanță. La un moment dat a devenit serios, după ce a primit un apel telefonic, legat cel mai probabil de vreo afacere!

Citeşte şi: Alina Ceuşan a născut o fetiţă. Vedeta este căsătorită cu Raul Tişa şi mai are un băieţel

„Eu merg în Mamaia pentru că am prieteni acolo. Am prieteni cu plaja lor, unde facem berbeci, șprițuri. Acolo mă simt foarte bine. Am și un apartament și acolo stau, în Mamaia”, dezvăluia acum ceva timp Serghei Mizil, care a declarat de mai multe ori că Mamaia este destinația sa de vacanță preferată, mai ales dacă vorbim de locurile din România. „În primul rând, suntem la noi acasă, în România. În al doilea rând, este o stațiune foarte frumoasă și s-a dezvoltat foarte mult, mai ales în Năvodari, acolo unde sunt foarte multe restaurante și vorbim despre o stațiune frumoasă pentru distracții”, a mai precizat Serghei Mizil.

De asemenea, afaceristul a explicat de ce nu preferă Bulgaria sau Grecia, precum alte vedete. „Deși serviciile nu prea există în România, nu mai găsești pe nimeni să lucreze prin localuri, ne omoară ăștia cu controalele, și toți se duc la bulgari și în Grecia, niciun litoral nu are viață de noapte ca în Mamaia. Indiferent ce zic toți, românii știu să se distreze. Pe vremuri, însă, cluburile de noapte erau cu dansatoare, erau și discoteci pe valută, era lumea mai lejeră, acum sunt cluburi de fițe, nu intri dacă n-ai bani mulți, înainte erau prețuri pentru toată lumea”, a spus Serghei Mizil pentru Click!.

Citeşte şi: Călin Donca, reglare de conturi în instanță cu Dorian Popa. Milionarul nu-l iartă pe artist: „Nu înțeleg cum a putut face acest lucru legal”

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Schimbări fundamentale în comerțul din România. Ce s-a ăntâmplat, de fapt
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!