Decadenta VENUS este în perfecționista FECIOARĂ până în 28 august 2024. Ce se schimbă în viața amoroasă a ZODIILOR

Imagineaza-ti cele mai încântătoare momente din viață, cufundate în frumusețe și hrănind relații semnificative, poate însoțite de cel mai mare sentiment de siguranță financiară. Acestea sunt momentele conduse de Venus, planeta romantică, care este pe cale să facă o mișcare majoră în Fecioară, semnul de pământ mutabil.
Filip Stan
09 aug. 2024, 12:25
Decadenta VENUS este în perfecționista FECIOARĂ până în 28 august 2024. Ce se schimbă în viața amoroasă a ZODIILOR

Venus a fost în Leu, un semn de foc fix. Această mișcare cosmică te încurajează să te exprimi cu încredere în relațiile tale și să faci alegeri stilistice îndrăznețe și pline de farmec. Aduce, de asemenea, un sentiment de ușurință, joacă și posibilitatea de a experimenta romantism cinematografic. În perioada de timp specificată, va avea loc o schimbare planetară semnificativă, influențând domenii precum arta, relațiile și valorile. Această tranziție va aduce mai multă energie practică, fundamentată, orientată spre servicii și analitică pe măsură ce Venus va tranzita zodia Fecioarei. Pentru o abordare mai sofisticată și mai strategică a relațiilor tale, este important să te exprimi creativ și să te concentrezi pe chestiunile financiare, împreună cu alte domenii ale vieții pe care le guvernează Venus.

Care este semnificația lui Venus în Fecioară?
Când vine vorba de astrologie, Venus preia diverse aspecte, cum ar fi relațiile, frumusețea, plăcerea, valorile și banii. În fiecare an, de obicei în august, septembrie și/sau octombrie (în funcție de factori precum retrograde, similar cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut), acest corp ceresc călătorește prin Fecioara, al șaselea semn al zodiacului, reprezentat de Fecioara. Când explorezi energia Fecioarei, este benefic să iei în considerare influența lui Mercur, conducătorul acestei zodii. Mercur iti modelează procesul de gândire, stilul de comunicare, procesarea informațiilor și luarea deciziilor. Natura Fecioarei se caracterizează printr-un intelect puternic, abilități de comunicare eficiente, un accent deosebit pe micile minuni ale existenței zilnice, dorința de a fi de serviciu, sensibilitate și angajamentul de a menține o sănătate excelentă. Pe măsură ce Venus călătorește prin Fecioară, ne vom găsi mai înclinați să oferim asistență și să fim prezenți pentru cei dragi.

Patru zodii vor avea noroc la bani și în dragoste până la finalul anului 2024

Fecioara, alături de Gemeni, Săgetător și Pești, se încadrează în categoria semnelor mutabile. Aceasta înseamnă că Fecioara este cunoscută pentru adaptabilitatea și capacitatea sa de a schimba direcțiile fără efort. Există însă o înclinație firească spre indecizie și, mai ales în cazul Fecioarei, o tendință de supraanaliza. Acești factori pot afecta relațiile noastre, percepția frumuseții, înțelegerea valorilor și experiența generală a influenței lui Venus în acest moment.

În perioada în care Venus este în Fecioară, îi poți impresiona pe cei dragi sau pe partenerul tău, având grijă de sarcinile de zi cu zi, cum ar fi vasele sau efectuarea unor sarcini importante.
De asemenea, poti petrece timp căutând locul perfect pentru întâlnire-noapte sau locul de petrecere, explorând diverse surse de pe internet. Fecioara înțelege importanța sarcinilor zilnice și a strângerii informații practice pentru a menține viața fără probleme și pentru a evita problemele inutile. Fecioara, fiind condusă de Mercur, apreciază foarte mult conversațiile antrenante și comunicarea scrisă sinceră. Acest lucru îți va aprofunda conexiunea cu cineva pe care îl admiri sau cu cercul tău social.

Merită menționat că atunci când Venus intră în Fecioară, se confruntă cu provocări și se luptă să-și îndeplinească rolul. În astrologie, Venus este asociată cu calități precum pacea, armonia, frumusețea și relațiile. Pe de altă parte, Fecioara este cunoscută pentru energia sa cerebrală, gândirea rațională și concentrarea pe auto-îmbunătățire. Este posibil ca aceste trăsături să nu se alinieze perfect cu dorința lui Venus de a favoriza conexiunile și de a acorda prioritate companiei. Cu toate acestea, este esențial să depunem un efort suplimentar și să ne folosim creativitatea pentru a valorifica pe deplin puterea lui Venus în acest sezon special.

Venus în Fecioară 2024: La ce să te aștepți
În timp ce Venus își face călătoria anuală prin Fecioară, este important de reținut că fiecare planetă se mișcă în ritmul său propriu prin zodiac. Ca urmare, interacțiunile dintre Venus și alte corpuri cerești variază de la an la an.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu. Cum sunt copiii născuţi în perioade cu Mercur retrograd

Luni, 19 august, luna plină în Vărsător coincide cu înfruntarea lui Venus cu Jupiter în Gemeni. Această aliniere aduce un val de optimism și energie de bine. Cu toate acestea, ar putea, de asemenea, să fie mai dificil să se concentreze pe finalizare, pe găsirea de proiecte și menținerea angajamentului față de piatră de șlefuire. Când planeta romantică se opune stăpânului Saturn în Pești, s-ar putea să te simți puțin dezamăgit sau să ai poftă de timp singur.

Marți, 27 august, chiar înainte ca Mercur să treacă direct, Venus va crea un trigon de armonizare cu Uranus în Taur. Această aliniere te va inspira să faci schimbări în viața ta amoroasă, strategia de câștig sau perspectiva asupra valorilor, frumuseții și plăcerii. A te îmbarca într-o direcție complet diferită poate fi cu adevărat entuziasmant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Afacerea cu care Dan are un succes nebun în România. Produsele se vând ca pâinea caldă, românii adoră să le mănânce, un kilogram costă 25 de lei
Capital.ro
Cea mai rea grupă de sânge. La ce pericol și boli sunt expuși oamenii cu această grupă
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Codul rutier. Toți facem asta la volan, dar riscăm amenzi uriașe
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
PENSIILE MICI NU CRESC! Simona BUCURA OPRESCU a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...