Horoscop Urania 10-16 august 2024. Nimic nu va mai fi la fel, Mercur retrograd schimbă destine

Atenție la perioada care va începe pe 16 august și care va dura până pe 20 august, cu un apogeu pe 19 august, care va patrona sau va determina evenimente ce privesc casa I a personalității nativilor.
Alina Costache
09 aug. 2024, 12:07
Horoscop Urania 10-16 august 2024. Nimic nu va mai fi la fel, Mercur retrograd schimbă destine

Horoscop Urania 10-16 august 2024 Leu

În ziua de 10 august, pierdere de timp în discuții inutile, de pe urma cărora nativii nu vor avea nici măcar beneficiul unei informații corecte. Leii vor intra lesne în dispute care le vor strica buna dispoziție.

Între 11 august, după ora 1:34′, și 13 august la prânz, posibile îngrijorări cu privire la statutul unor bunuri imobiliare sau funciare ori al unui patrimoniu aflat în regim de coproprietate sau de exploatare comună cu părinții. Pe această direcție, trebuie reținut că, în ziua de 15 august, Mercur va reveni în zodia Leului și le va permite acestor nativi ca, până pe 9 septembrie, să analizeze respectiva situație și să ia o decizie energică.

Horoscop 10 august 2024. Dorinţele a 3 zodii prind contur, veşti bune pentru tot weekendul

Între 13 august, după ora 13:01′, și 15 august seara, dialoguri, întâlniri, participări la tot felul de evenimente (vizite, petreceri, deplasări cu rol relaxant) alături de prieteni. Mobilitate, dorință de manifestare a preaplinului sufletesc mai ales între 13 și 15 august dimineața, când Jupiter se va afla în conjuncție, la grad perfect, cu Marte, la 16° Gemeni, ceea ce va anima relațiile cu cei apropiați. Șansa ca nativii să se afle în varii ipostaze de viață publică în contextul cărora să cunoască multă lume.

Între 15 august, după ora 20:51′, și 16 august, unii Lei ar putea să se simtă plictisiți, așa că viața profesională curentă ar putea să-i obosească peste măsură. Discrete stări organice neplăcute de scurtă durată sau amplificate mai ales seara și noaptea.

Horoscop WEEKEND 9-11 august 2024. Luna în Scorpion ne face vulnerabili. Atenţie, Marte face trigon cu Luna!

Atenție la perioada care va începe pe 16 august și care va dura până pe 20 august, cu un apogeu pe 19 august, care va patrona sau va determina evenimente ce privesc casa I a personalității nativilor; aceștia ar putea să treacă, astfel, printr-una sau mai multe întâmplări semnificative pentru existența lor curentă sau pentru universul de idei și convingeri personale. Unii ar putea retrăi secvențe prin care au mai trecut între 21 și 24 iulie a.c.

Horoscop Urania 10-16 august 2024 Fecioară 
În ziua de 10 august, griji curente în plan financiar, mai ales dacă ele vor fi provocate de o neregulă în acte sau de relația nativilor cu o instituție care a întocmit incorect niște documente.

Între 11 august, după ora 1:34′, și 13 august la prânz, o relatare le poate pune pe gânduri pe Fecioare sau le poate trezi suspiciuni cu privire la veridicitatea ei; neîncredere în punctele de vedere formulate într-un context profesional asupra cărora nativii vor evita să se pronunțe în contradictoriu; dialoguri destabilizatoare care îi vor face să verifice atât credibilitatea lor, cât și realitatea la care acelea fac referință.

Posibile răsturnări de situație ale celor care trebuie să-și continue studiile și care pot intra în posesia unor informații sau răspunsuri dezamăgitoare ori atât de nemulțumitoare, încât vor renunța la proiectul inițial și vor căuta alte soluții pentru bunul lor plasament.

Între 13 august, după ora 13:01′, și 15 august seara, chestiuni domestice și administrative, suprapuneri ale activităților profesionale, publice și private care le vor complica viața Fecioarelor pe fondul unei provocări astrale generate de Jupiter, care se va afla în conjuncție, la grad perfect, cu Marte, la 16° Gemeni, ceea ce va genera o suprasolicitare, dar și o expunere excesivă în public, mai ales în cazul celor care au funcții, ranguri și demnități. Între 15 august, după ora 20:51′, și 16 august, mulți nativi vor dori să funcționeze la „viteză mică” în relațiile afective, tumultul sentimental obosindu-i peste măsură.

Pe august, Mercur va reveni în zodia Leului, ceea ce le va permite acestor nativi ca, până pe 9 septembrie, să reevalueze o chestiune privitoare la starea lor de sănătate, la o anumită abordare și, implicit, la tratamentul urmat până acum (evaluare a rezultatelor). Reconsiderare a unei informații sau observații medicale cu privire la fiziologia inimii.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lovitură devastatoare pentru Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, Raiffeisen. Banca din România care a măturat toți clienții. Milioane de români își mută banii aici. Dobânzile sunt atractive și comisioanele aproape inexistente
Capital.ro
Taxă pentru mașinile cu o greutate totală de 3,5 până la 7,5 tone. A intrat în vigoare de la 1 Iulie
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
BANI ÎN PLUS pentru acești români! Statul a alimentat deja cardurile
Adevarul
Scandalul din Coaliție ia amploare. Liberalii cer capul lui Rafila, „ministrul de coasa”, iar PSD sare la gâtul „poznașului din slujba țării”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Mulți români fac această greșeală. Pizza nu se combină cu așa ceva
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Raluca Bădulescu, de azi pe Onlyfans! WOWbiz îți arată IMAGINI în EXCLUSIVITATE cu Regina Regească în plină acțiune!
Cancan.ro
Cea mai râvnită divă de pe ”Dorobanți” și-a găsit iubirea la Monaco! E un oligarh rus și… ”Este exact ce-mi trebuie!” Detalii senzaționale și siropoase
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Destin tragic pentru o familie aflată la scăldat. Mama s-a înecat în apele râului Timiș, în timp ce cele două fiice au fost salvate în ultima clipă
Capital.ro
Anunț pentru cei care cumpără mașini second-hand! E OBLIGATORIU
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Secretele Untold dezvăluite de Ioana Chereji pe scena Digi24
MediaFlux
ROMÂNIA caută CARNE DE TUN.
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!