Prognoza meteo lunară. Vreme frumoasă, fără nori şi temperaturi scăzute, până la prima zi de şcoală. HĂRŢILE ANM

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vara se încheie cu temperaturi mai ridicate decât cele normale şi cu precipitaţii puţine
Filip Stan
09 aug. 2024, 16:32
Prognoza meteo lunară. Vreme frumoasă, fără nori şi temperaturi scăzute, până la prima zi de şcoală. HĂRŢILE ANM

Prognoza meteo. Potrivit ANM, în săptămâna 12-19 august valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo: Fără ploi semnificative în luna următoare

Prognoza meteo. În săptămâna 19-26 august temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile vestice, nordvestice şi local la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În România, ca-n cuptor. ANM a emis avertizare meteo cod galben de CANICULĂ. Nu scăpăm însă de furtuni

În săptămâna 26 august – 2 septembrie temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice. Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

ANM-Prognoza-4-saptamani-240809071954

Prognoza meteo  În săptămâna 2-9 septembrie mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă uşor deficitară în cea mai mare parte a ţării.

Citește și: PROGNOZA METEO. Cupola de foc acoperă iar România, cu disconfort termic accentuat şi furtuni violente de vară
Meteorologii au anunțat data primelor ninsori din acest an. Va ninge mai devreme decât ne așteptam

Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza meteo pentru luna octmbrie 2024. Potrivit specialiștilor, pe 1 octombrie, considerată și ziua de începere a noului an universitar, sunt așteptate ploi.

În prima zi a lunii octombrie, temperaturile vor fi cuprinse între 4 și 13 grade Celsius. Totodată, până la data de 4 octombrie, ploile vor continua, iar temperaturile minime vor coborî până la 1 grad Celsius. Sâmbătă, pe 5 octombrie, este așteptată vreme bună, cu maxime de 11 grade Celsius, în timp ce următoarele trei zile vor fi parțial înnorate, potrivit Gândul.

În zilele de 17, 18 și 19 octombrie, cerul va fi parțial înnorat, cu temperaturi minime de 5 grade Celsius și maxime ce vor atinte 11-13 grade Celsius. Pe 20 octombrie vor debuta ploile, iar tot în acea perioadă se vor înregistra primele temperaturi negative de -1 grad Celsius. Totodată, primele ninsori sunt anunțate pentru data de 21 octombrie și 22 octombrie, în localitățile de la munte, cu temperaturi ce vor scădea până la -2 grade Celsius.

Cum arată vremea până la finalul lunii august

Săptămâna 5 – 12 august 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar în special în regiunile vestice și sud-vestice.

Săptămâna 12 – 19 august 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, în special în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale.

Citește și: Prognoza meteo. Vremea se mai răceşte, apoi vine încă un val de caniculă. Zonele vizate de alerta ANM

Săptămâna 19 – 26 august 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Citește și: Inversiune termică în România. Avertisment teribil de la ANM: se răceşte vremea şi vin furtuni violente

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
Capital.ro
Intră banii pe carduri. Ajutor de 1.200 de lei pentru români. Cine va beneficia
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
S-a aflat acum! Motivul pentru care unii pensionari au primit pensii mai mici decât ar fi trebuit
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
URGIE în ROMÂNIA! Mai mulți MORȚI din cauza CICLONULUI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...