Alexandru Rogobete, mesaj de susținere pentru asistenții și medicii din România. Secretarul de stat susține că scandalul din sănătate este o manipulare politică: „Rușine pentru ceea ce trăim de trei zile, pentru că așa vor unii politicieni”

Alexandru Rogobete, secretar de stat la Ministerul Sănătății din România, a publicat pe pagina de Facebook un mesaj de susținere pentru asistenții și medicii din România. Asta, în contextul cazului șocant de la Spitalul Sf. Pantelimon, unde decesul unui pacient ar fi fost provocat intenționat.
Filip Stan
10 aug. 2024, 17:44
Alexandru Rogobete, mesaj de susținere pentru asistenții și medicii din România. Secretarul de stat susține că scandalul din sănătate este o manipulare politică:

Alexandru Rogobete, secretar de stat la Ministerul Sănătății, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de susținere, adresat atât asistenților, cât și medicilor din România. Mesajul vine în contextul cazului șocant de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, unde ar fi fost provocat intenționat decesul unui pacient. În prezent, ancheta este în desfășurare, două doctorițe fiind în arest preventiv.

Citește și: Medicul Bogdan Socea a demisionat din funcţia de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”

Alexandru Rogobete: „Medicii și asistentele îl țin pe Dumnezeu de mână în fiecare zi”

Secretarul de stat susține că escaladarea scandalului de la Spitalul Sf. Pantelimon poate fi considerată o manipulare a politicienilor care aleargă după voturi în campania electorală.

„Unde este România mea cu Dumnezeu?
Medicii și asistentele îl țin pe Dumnezeu de mână în fiecare zi și Îl roagă să îi ajute ca împreună să își salveze pacienții!
Medicii și asistentele îl țin pe omul suferind de mână în fiecare zi și îl roagă să mai lupte puțin!
Medicii și asistentele nu mai au viața lor!
De ce Sănătatea? Pentru că sănătatea produce emoție puternică, iar emoția puternică le permite să manipuleze mârșav oamenii! Ei așa cred că se face campanie electorală, pe sufletele pierdute în luptă, pe demnitatea celor care salvează vieți.
Dragi colegi,
Indiferent ce se întâmplă cu și în urma acestui mesaj, aveți tot respectul meu și al nostru! Nu sunteți singuri pe linia frontului, chiar dacă cei care ar trebui să stea pe front cu voi v-au părăsit de mult și au îndreptat armele împotriva voastră și a noastră!
Voi sunteți cei care meritați tot respectul și MĂ ÎNCLIN cu RUȘINE în fața voastră! Rușine pentru ceea ce trăim de trei zile, pentru că așa vor unii politicieni ”cu carte – fără carte publicată”!
Voi sunteți cei care ați salvat sute și sute de mii de oameni și tot voi sunteți cei care o veți face în continuare, printre gloanțe oarbe aruncate de cei ”cu carte – fără carte publicată”…pentru că ceea ce aveți voi, nu au ei – VOI AVEȚI DEMNITATE!
Voi sunteți cei care stați sute și sute de nopți în picioare și strângeți mâinile celor care suferă de boală, de frică, de singurătate și le aduceți speranță și viață!
Voi sunteți cei care vă lăsați familiile acasă de sărbători, atunci când toți cei ”cu carte – fără carte publicată”, care azi vă arată cu degetul, stau și se bucură de vinurile lor de sute și sute de euro în locații de lux plătite din banii tuturor!
Unii au început campania electorală, pe sufletele celor care au pierdut lupta cu viața și pe demnitatea voastră! Văd că medicina se face mai nou la televizor, unde zeci de experți în nimic își dau cu părerea despre numărul de mililitri. Experți care nu fac diferența între mililitri și miligrame!
Oameni buni! Faceți diferența! Este o manipulare bazată pe viața voastră, pe moartea celor dragi nouă … pentru un singur scop – CAMPANIA ELECTORALĂ A CELOR ”cu carte – fără carte publicată”!
NOI NU ACCEPTĂM să fim transformați de CAMPANIA ELECTORALĂ A CELOR ”cu carte – fără carte publicată” în criminali și în oameni cu coasa, doar pentru că așa cred ei, în NIMICUL lor din cap, că vor manipula oamenii și vor câștiga voturi! Pe viața noastră, pe moartea noastră, pe DEMNITATEA celor care SALVEAZĂ VIEȚI!
Mi s-a spus acum câteva ore că ”așa este politica”. REFUZ FERM să cred asta! Așa este politica lor în care nu au construit un spital în ultimii 34 de ani! Cine ne face ”criminali și oameni cu coasa”? Ăia care sunt experți la făcut ”NIMIC” și care cu lipsă de demnitate și onoare se laudă cu ”nimicul lor”.
Cine ne cere demisia? Aceleași NIMICURI care au făcut NIMIC pentru sistemul de sănătate și care prin NIMICUL lor vor să conducă în continuare. Suntem normali la cap?
Un mic rezumat cu ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii 2 ani:
– 12 miliarde de lei investite în spitalele noastre, pentru OAMENI!
– Cele trei Centre de Arși Grav se CONSTRUIESC! … aceleași centre care au fost ținute blocate de NIMICURILE care acum ne fac criminali!
– Cele trei Spitale Regionale se CONSTRUIESC! … aceleași spitale care au fost ținute blocate de NIMICURILE care acum fac medicină la televizor!
– 14 spitale în sunt CONSTRUCȚIE în paralel în România … aceleași spitale care au fost ținute blocate de NIMICURILE care acum vorbesc despre mililitrii!
– 220%! Cu 220% a crescut finanțarea Ministerului Sănătății pentru acțiunile prioritare pentru spitale! Aceleași acțiuni prioritare care au fost reduse de NIMICURILE care acum discută despre medicamente a căror nume le este greu să îl pronunțe, dar mai să înțeleagă efectul lor!
Dar toate astea nu au niciun rost fără voi! Fără demnitatea voastră! Fără energia și puterea voastră! Fără voi ziua și noaptea în spitale! Fără voi NIMIC din toate astea nu contează!
Cu asumare și responsabilitate, MĂ ÎNCLIN CU RUȘINE, pentru că ei nu au, în fața voastră, în fața colegilor mei medici și vă asigur, CĂ NU SUNTEȚI SINGURI!”, este mesajul postat de acesta pe pagina de Facebook.

Citește și: Noi detalii șocante despre „Doamna cu Coasa” de la Sf. Pantelimon! Cum procedau cadrele medicale care acum vor libertate: „A zis să trec în foaie altă valoare”

 

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul crescut de români doar pentru plăcerile străinilor. Are o carne bogată în proteine, dar care ajunge imediat la export. Magazinele din România nu sunt interesate și statul nici măcar nu mai știe numărul exemplarelor
Capital.ro
Anunț pentru toți românii cu buletin și card bancar. E complet gratuit. Statul te ajută
Playtech.ro
AVEM decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu! Total neaşteptat ce măsură s-a luat
DailyBusiness
Alertă în România! ADIO murături în 2024
Adevarul
Prezență bizară în zona centurii localității Florești din Cluj. A fost apelat 112, polițiștii fac căutări
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Schimbarea domiciliului. Obligațiile pe care mulți le ignoră
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Primele detalii despre Ștefan Bănică Jr, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, în urma unui accident de proporții
Cancan.ro
TAS a decis: vești CRUNTE pentru Sabrina Voinea. E sau nu corect verdictul lor final?! Tu ce părere ai?
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online
Capital.ro
Doliu la Antena 1! Marea vedetă s-a stins la 55 de ani: Te vom purta în gând
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Medicul Gabriel Diaconu își anunță demisia din funcția de consilier onorific al ministrului Sănătății
MediaFlux
AMENZI pentru PERSOANELE FIZICE! AU ÎNCEPUT CONTROALELE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!