Horoscop 12 -18 august 2024. Predicțiile făcute de Alina Bădic: Apar evenimente astrale care ne pun la încercare

Alina Bădic a prezentat, recent, predicțiile astrale pentru săptămâna 12 - 18 august 2024. Apar evenimente astrale care ne pun la încercare.
Filip Stan
11 aug. 2024, 15:03
Horoscop 12 -18 august 2024. Predicțiile făcute de Alina Bădic: Apar evenimente astrale care ne pun la încercare

Alina Bădic vine cu horoscopul pentru săptămâna 12 – 18 august. Aceasta a spus, în cadrul emisiunii 360 de grade, de la B1, că în săptămâna ce vine, sunt așteptate evenimente astrale care ne pun la încercare și depinde foarte mult cum reacționăm. Pot apărea diferite blocaje în domeniile de interes dar acestea pot fi rezolvate.

Horoscop Alina Bădic. Ce îi așteaptă pe nativi în săptămâna 12 – 18 august

Berbec

Nativii trebuie să fie atenți la vorbele spuse. Perioada vorbește de un grad de onestitate peste medie pe care ar trebui să îl aibă cei din jur către noi. Dacă nu îl au, este imposibil să se mai ascundă. Pentru voi, perioada vine cu foarte multe evenimente și conflicte rezolvabile.

Taur
Taurii sunt într-o configurație astrală în care vor, dar nu știu exact ce. Nativii muncesc din greu, se simt suprasolicitați și au multe preocupări. Taurii simt în această săptămână că ceva îi obosește, iar sursa trebuie identificată.

Gemeni
Conjuncția Marte – Jupiter este foarte relevantă pentru nativi, deoarece are loc chiar în semnul Gemeni. Apar conflicte de principii, dar poate fi vorba și despre o greșeală personală care trebuie să rectificată, dar, în egală măsură, poate fi vorba și despre o greșeală a altora.

Rac

Nativii au o perioadă în care reușesc să evolueze. Mai mult, este o săptămână în care apare o atenționare concretă, prin care nativii ar trebui să înțeleagă că au fost ajutați de univers, dar este necesar să facă și ei anumite schimbări.

Leu
Apare un soi de optimism pe care nativii nu l-au mai avut până acum. Ar fi bine să caute din nou zona care îi face  să simtă beneficiul tipic solar. În această perioadă există tot timpul ceva care Leilor nu le convine și care nu-i lasă să fie pe deplin fericiți, dar totuși universul vine cu o propunere de negociere.

Fecioară
Fecioarele au parte de vești interesante. Simt că lucrurile se duc spre o zonă favorabilă și vor reuși să își explice anumite lucruri. Pot exista mici conflicte cu persoane care transmit mesajele ușor conflictual, dar ar fi bine să nu se certe cu cei din jur pentru că, în ciuda aparențelor, nu sunt chiar atât de rău intenționați.

Balanță

Poate fi o perioadă destul de încărcată din perspectivă venusiană. Balanțele se întâlnesc cu persoane care le creează un confort și o bunăstare. Totuși, nu se poate să nu existe și o provocare în această perioadă. Este vorba despre o responsabilitate profesională pe care Balanțele o resimt până în măduva oaselor.

Scorpion
În această perioadă, Uranus poate fi foarte generos, mai ales cu cei care îi înțeleg substratul. Nativi trebuie să devină mai creativi și să facă lucrurile altfel decât le făceau până acum. Blazarea, plafonarea și văicăreala sunt lucruri total anacronice și antagonice cu ceea ce se întâmplă.

Săgetător
Pot apărea conflicte verbale care poartă un mesaj! Nu trebuie urmărit atât conflictul în sine, cât substratul și mesajul. Pentru toată lumea au un substrat conflictele de săptămâna viitoare, dar în mod special pentru acești nativi. Cu siguranță va fi o persoană care va spune ceva neplăcut, ceva care va provoca o reacție.

Capricorn
Există ceva care nativilor nu le convine, ceva legat de prieteni apropiați, rude sau vecini. Este o situație conflictuală care prinde și sfera profesională, întrucât și la locul de muncă apare ceva deranjant. Nativii trebuie să se ducă pe zona de lumină și să nu se consume.

Citește și: Horoscop 12 august 2024. Zodiile care au parte de surprize neașteptate pe plan sentimental

Vărsător
S-ar putea să existe discuții care să descalifice  anumite persoane în fața nativilor. Poate că unii care chiar contau pentru Vărsători  vor spune lucruri care-i tulbură și creează o dezamăgire importantă. Nativii trebuie să dea dovadă de compasiune și înțelepciune.

Pești
Nativii primesc informații benefice, bune din toate punctele de vedere. Relaționează cu zona astrală și sunt protejați. Există, într-adevăr, o putere a perioadei, pe care nativii o vor resimți.

Citește și: Mesaje de la Arhangheli pentru zodii, săptămâna 12-18 august 2024. Este timpul să faci pasul următor. Te așteaptă doar lucruri minunate

 

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Viitoarea forță mondială e vecină cu România. Descoperirea ce poate schimba soarta unei națiuni
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Apar abonamente gratis pentru români. Compania care distruge concurența cu noua ofertă
Adevarul
Operațiunea de la Kursk, șansa ucrainenilor să încercuiască forțele ruse din Donbas. General român: „Cea mai bună apărare e ofensiva”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Cea mai mare spaimă a lui Nicolae Ceaușescu. Făcea totul în secret
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Rămâi cu zero lei în contul bancar. Nu lasă urme. Avertisment nou pentru cei cu telefon mobil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Incendii de amploare în Grecia: Pompierii români intervin în zona Attica
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!