Mama lui Smiley, părere sinceră despre Gina Pistol. Cum se înțeleg cele două. „Nora mea, din păcate”

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, mama artistului și-a exprimat opinia cu privire la nora ei.
Filip Stan
11 aug. 2024, 15:48
Mama lui Smiley, părere sinceră despre Gina Pistol. Cum se înțeleg cele două.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șapte ani, iar în urmă cu un an, în aprilie 2023,  și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Josephine, în vârstă de 3 ani. Recent, mama celebrului artist a vorbit despre Gina, dar și despre cum decurge relația dintre fiul ei și prezentatoarea de la Masterchef.

Mama lui Smiley dă din casă! Ce părere are femeia despre Gina

Mama juratului de la Vocea României a mărturisit că are o relație foarte bună cu nora sa. Mai mult, aceasta își dorește ca pe viitor să devină și mai apropiate.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică.”

Totodată, Ioana Maria a spus că venirea pe lume a nepoatei sale, Josephine, a reprezentant un moment de bucurie imensă atât pentru ea, cât și pentru soțul ei.

„Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți.”

Mama artistului își dorește ca cei doi să aibă o viață liniștită și fericită, sfătuindu-i să păstreze legile lui Dumnezeu.

Citește și: Cum a reușit Gina Pistol să îi fure inima lui Smiley! Mâncarea care l-a cucerit pe cântăreț: „Îi fac varianta mai sănătoasă”

„Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității. Să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața.”

La rândul lui, Smiley se declară un bărbat fericit pe deplin. Pe lângă cariera de succes pe care și-a construit-o atât în industria muzicală, cât și în televiziune, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina, care i-a dăruit un copil. De fiecare dată când are ocazia, cântărețul își exprimă sentimentele față de soția lui pe rețelele de socializare, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă.

„Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac. Gina mă sprijină în toată povestea asta, chiar dacă de multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută că nu pune niciun fel de presiune pe mine, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio sau pentru orele pe care le întârzii când zic că vin acasă la o anumită oră”, a spus Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și: Mesajul transmis de Gina Pistol, la un an de la căsătoria cu Smiley. Fanii i-au felicitat imediat

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Viitoarea forță mondială e vecină cu România. Descoperirea ce poate schimba soarta unei națiuni
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Apar abonamente gratis pentru români. Compania care distruge concurența cu noua ofertă
Adevarul
Operațiunea de la Kursk, șansa ucrainenilor să încercuiască forțele ruse din Donbas. General român: „Cea mai bună apărare e ofensiva”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Florin Piersic, imagini sfâșietoare. Bătrânețea nu iartă pe nimeni
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Rămâi cu zero lei în contul bancar. Nu lasă urme. Avertisment nou pentru cei cu telefon mobil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Incendii de amploare în Grecia: Pompierii români intervin în zona Attica
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!