Delia, o fetiță de doar patru ani, va călca pentru prima dată pe nisipul de la mare. Cea mai mare dorință a ei este să mănânce un hamburger, pentru că nu a încercat niciodată unul: „Nu am mai mâncat până acum”

Delia, o fetiță de doar patru ani din comuna Cepelnița, Iași, a plecat alături de sora ei, Iasmina, în vârsta de 10 ani, și mama lor, Petronela, la mare, cu trenul. Cele trei urmează să vadă marea pentru prima dată în viața lor, cu ajutorul părintelui Dan Damaschin, care le-a trimis în Tabăra „Marea Vieții”, în Eforie Nord.
Alina Costache
14 aug. 2024, 12:03
Delia, o fetiță de doar patru ani, va călca pentru prima dată pe nisipul de la mare. Cea mai mare dorință a ei este să mănânce un hamburger, pentru că nu a încercat niciodată unul: „Nu am mai mâncat până acum”
Delia, în vârstă de patru ani, are o singură dorință: să mănânce tort, pizza și hamburger, în prima ei vacanță la mare

Delia, mezina familiei, aștepta cu nerăbdare pe o bancă, în gară, trenul care avea să o ducă pentru prima dată la mare. Fetița și familia ei fac parte din cea de-a opta serie de copii trimiși la mare, în Tabăra „Marea Vieții”, proiect cunoscut la nivel național, organizat de către părintele Dan Damaschin.

Grupul a plecat luni, 12 august, la ora 21.45, către o foarte așteptată vacanță pe litoral. Un număr de 100 de copii au ajuns deja în cea mai frumoasă vacanță din viața lor. 60 sunt din județul Iași, iar 40 dintre aceștia din împrejurimile județului.

Copiii însoțiți de mamele lor au ajuns cu o oră mai devreme în gara din Iași, pentru a fi siguri că nu pierd trenul. Micuții au așteptat cu sufletul la gură trenul.

Azi vom vorbi despre Petronela Năstrușnicu, în vârstă de 29 de ani și cele două fetițe ale sale, Delia și Iasmina. Femeia nu a mers niciodată la mare și se bucură enorm că poate împărtăși această experiență cu micuțele ei.

„Este prima dată când merg la mare și este prima dată când le duc și pe cele două fete ale mele. Ele abia așteptau să mergem, astăzi (n.r. – 12 august) se uitau amândouă la ceas continuu, nu mai aveau răbdare”, declară Petronela Năstrușnicu.

Citește și: Canicula încurcă mersul trenurilor. Viteza de circulaţie a trenurilor, redusă, în medie, cu 20-30 de kilometri pe oră, în judeţele aflate sub incidenţa Codului portocaliu

Delia știe ce va face când va ajunge prima dată la mare

Delia, de doar patru ani, are acasă o jucărie în formă de hamburger, dar ea nu a mâncat niciodată unul. Dorința ei cea mai mare este să guste unul în această vacanță.

„Aș vrea să mănânc la mare tort, pizza și hamburger. Am văzut la mine acasă în geantă un hamburger, e o jucărie. Nu am mai mâncat până acum”, spune Delia Năstrușnicu.

Sora ei mai mare, Iasmina, își imaginează primul contact cu marea ca pe ceva frumos, uimitor și foarte emoționant. A numărat zilele până la prima ei vacanță pe litoral.

„Este prima dată când merg la mare și îmi imaginez că o să fie ceva frumos, uimitor, emoționant. Am aflat acum o săptămână că mergem la mare și am început să număr zilele. O să îmi placă, abia aștept”, spune Iasmina Năstrușnicu, potrivit BZI.ro.

Tabăra „Marea Vieții” de la Eforie Nord este un proiect la care se muncește intens, pentru ca micuții să aibă parte de o vacanță la care nici nu visau. Anul acesta, un număr de 900 de copii au atins pentru prima dată nisipul de pe litoral.

Citește și: Cât i-au costat pe doi români o vacanță All Inclusive în Antalya, de 7 zile: „Am început să-mi fac griji”

Spynews
Emoții mari pentru Vlad Pascu! Zi decisivă pentru șoferul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Vacanța li s-a transformat într-un coșmar. Ce au putut să pățească niște turiști care au rezervat o cameră cu vedere la mare: ”Am fost înșelați”
Capital.ro
Mașinile interzise din 24 august. S-a decis în România: Interes național
Playtech.ro
ȘOC! Mariana Bitang a AJUNS de nerecunoscut! Doamna gimnasticii românești e SCHIMBATĂ total
DailyBusiness
NIMENI nu va pierde bani! Pensionarii vor primi deciziile săptămâna aceasta!
Adevarul
Românii nu au dreptul la o moarte demnă. Medic: Ne trebuie testament medical. Pacient: Dumnezeu ne-a dat viață, Dumnezeu ne-o ia
Spynews
Laura Cosoi, imagini emoționante postate cu părinții: „Am mai fi avut multe de povestit...”. Fiica cea mică, Aida, îi amintește de tatăl ei / FOTO
Spynews
Insula iubirii, 13 august 2024. Cornel, uimit de comportamentul Iustinei. Concurentul a avut nevoie de îngrijiri medicale la scurt timp după bonfire: „Am ajutat-o să fie o doamnă”
Evz.ro
Scandal în Familia Regală. Acuzații de agresiune pentru fiul prințesei Mette-Marit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Mega bombă în sport! Ana Bărbosu riscă să piardă medalia din nou! Imaginile video care răstoarnă cazul cu Jordan Chiles, detalii șocante
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici
Capital.ro
Durere pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov i-a rupt inima în două
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Cutremurător! Au murit Dani și Dragoș! Sfârșit crunt pentru băieții de 18 ani
substantial.ro
Negocierile pentru o alianță AUR-SOS România pentru prezidențiale au eșuat printre scandaluri și acuzații
MediaFlux
RECALCULAREA PENSIILOR, FINALIZATĂ! Simona Bucura Oprescu a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...