Alina Eremia revine la actorie după nouă ani. Va apărea pe marile ecrane într-o nouă producție cinematografică. „Am simțit că am reluat lucrurile de unde au rămas”

Alina Eremia va fi din nou pe marile ecrane, în filmul "Ca fetele", alături de Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu și Marian Râlea.
Filip Stan
15 aug. 2024, 18:30
Alina Eremia revine la actorie după nouă ani. Va apărea pe marile ecrane într-o nouă producție cinematografică.

După succesul reușit cu „Pariu cu Viața”, unde a avut un rol principal cu ani în urmă, Alina Eremia revine pe marile ecrane. O va interpreta pe Sabina în filmul „Ca fetele”, care se va lansa în cinematografele din toată România începând cu 13 septembrie.

Povestea filmului este despre trei prietene care pornesc într-o aventură. Sabina e o tânără destul de conservatoare, care a trăit foarte mult după regulile societății, a suferit multe dezamăgiri din dragoste, dar nu a renunțat la căutarea unui partener de viață.

Citește și Ioana Ginghină, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu fiica ei: “Nu am fost niciodată prietena ei, i-am subliniat de multe ori asta”

Alina Eremia: „Cred că a venit la momentul ideal”

După o pauză de nouă ani de la actorie, Alina Eremia revine cu un rol de excepție. „Chiar dacă au trecut nouă ani, am simțit că am reluat lucrurile de unde au rămas în ceea ce privește actoria, pentru că s-a simțit la fel de proaspătă interacțiunea. Am primit vara trecută de la Global un telefon despre un casting pentru un lungmetraj în regia Cameliei Popa. Până în punctul acela, am mai primit invitații să joc și în alte producții, dar din considerente de timp, am refuzat. Am primit scenariul pentru rolul meu, mi-a surâs, și chiar dacă în continuare programul era unul destul de încărcat, am avut un impuls și o curiozitate mare de a merge să văd despre ce e vorba. Cred că a venit la momentul ideal, când reînviase interesul meu legat de ideea de a juca. Ce m-a atras la Sabina a fost optimismul ei chiar și când șansele nu îi surâd și speranța că dragostea autentică nu e doar o noțiune, ci un lucru tangibil”, a spus artista.

„Este un film frumos, pozitiv, condimentat cu umor și emoție reală. Este o oglindă a societății cu reperele ei actuale și cred că merită să-l vedeți, pentru că perspectiva prezentată va aduce mai multă înțelegere față de femeile din viețile noastre, ce emoții experimentează și să îmbrățișăm cine suntem. – Cum ai descrie-o pe Sabina? – Sabina e o tipă la 35-40 de ani, destul de conservatoare, care a trăit foarte mult în parametrii impuși de societate despre cum ar trebui să se comporte/arate o femeia la vârstă ei. Deși a suferit multe dezamăgiri din dragoste, caută un bărbat care să-i devină partener în adevăratul sens al cuvântului, să construiască împreună, să o stimuleze și să evolueze în relație. Dacă se aliniază planetele, vedeți din 13 septembrie în toate cinematografele. – Cum a fost colaborarea cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura Călărașu? – Colaborarea cu doamnele Maia, Adriana și Aura a fost excepțională! Sunt efervescente și umplu spațiul cu energia lor. E imposibil să nu te îndrăgostești de ele. Pe lângă talentul imens și profesionalism, sunt foarte calde ca persoane, foarte prietenoase. Ne-am amuzat teribil între secvențe, au o grămadă de povești senzaționale de viață”, a mai precizat Alina.

Artista a terminat Facultatea de Științe Politice, specializarea relații internaționale și Științe Europane. Ulterior, s-a reorientat către actorie și a intrat la UNATC cu media 9.55, a șasea pe listă.

“Imi doream foarte mult sa primesc un raspuns afirmativ. Au fost momente tensionante pana la aflarea rezultatelor, dar cand s-au afisat si am vazut ca am fost admisa, am sarit de bucurie si primul lucru a fost sa pun mana pe telefon si sa sun toti apropiatii”, a povestit Alina.

Citește și “Copilul trebuie să stea cu mama”. Vlăduța Lupău, anunț complet neașteptat la o lună de când a născut. Ce se întâmplă în familia artistei

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN ROMÂNIA! A început deja șantierul!
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...