Horoscop rune. DAGAZ aduce prosperitate pe termen lung, JERA îi ţine isonul, dar PERTH este inversată, iar WUNJO nu are scut de protecţie pentru nimeni

Horoscop rune. DAGAZ este aducătoare de noroc, INGUZ aduce un bucurii în viitorul apropiat. Atenţia la ANSUZ, este inversată.
Alina Costache
16 aug. 2024, 13:24
Horoscop rune. DAGAZ aduce prosperitate pe termen lung, JERA îi ţine isonul, dar PERTH este inversată, iar WUNJO nu are scut de protecţie pentru nimeni

Horoscop rune. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii august 2024 si ce transmite fiecare:

Horoscop rune pentru BERBEC
Mannaz

Nu e nevoie sa te dai mare. Uneori este nevoie de smerenie. Nu atrage atentia asupra ta in mod artificial. Ti se poate parea nedrept ca oamenii din jurul tau nu iti ridica statuie sau ca sefii nu te idolatrizeaza. Da dovada de flexibilitate si nu deveni agresiv. Perioada urmatoare este ideala pentru a face schimbari. Invata sa devii mai rational, mai calm. Analizeaza-te mai mult si vei culege roadele muncii tale, fara sa fie nevoie sa faci valva.

Zodiac chinezesc august 2024. Un proverb chinezesc spune „Când ai ceai şi vin, ai mulţi prieteni”. Luna Maimuţei vine cu provocări, pierderi şi schimbări

Horoscop rune Taur
Dagaz

Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

Horoscop rune pentru GEMENI
Inguz
Runa prevede un viitor favorabil. Poate ca anumite capitole se incheie, insa spre binele tau. Inlocuieste vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic sa te debarasezi de lucrurile care te tin incordat si nesigur. Concentreza-te pe lucrurile pe care le ai de facut si nu te apuca de altele pana cand nu finalizezi proiectele incepute.

Horoscop august 2024. Impact 100% de la infamul Mercur retrograd. Ce urmează în ultima lună a verii

Horoscop rune pentru RAC
Dagaz

Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

Horoscop rune pentru LEU
Thurisaz

Urmeaza o perioada in care ai nevoie de reflectie. Nu lua nicio decizie pana cand nu cantaresti bine fiecare aspect. Nu are sens sa te grabesti, indiferent despre ce e vorba. Concentreaza-te pe oportunitatile care apar in calea ta, atat in afaceri, cat si in viata private. Bazeaza-te pe experientele trecutului pentru a nu face aceeasi greseala de doua ori.

Horoscop rune pentru SCORPION
Ansuz (inversata)

Poate fi o perioada confuza si te poti simti anxios pentru ca nu intelegi ce se petrece. Uneori ti se pare ca actiunile tale sunt in zadar. Dar nu este deloc asa. Ca in orice tranzitie, metamorfoza poate fi dureroasa. Dar rezultatele sunt promitatoare. Nu te lasa descurajat. Accepta cu tarie prezentul, priveste cu atentie ce se petrece in jurul tau. Analizeaza ce nu ai facut corect in trecut si actioneaza diferit acum. Fii recunoscator pentru experintele tale, caci ele te ajuta sa fii mai puternic si mai intelept!, scrie sfatulparintilor.ro

Horoscop rune pentru SAGETATOR

Jera

Urmeaza o perioada favorabila. Totusi, nu este indicat sa te lasi imbatat de laurii victoriei. Succesul este aproape, insa nu se petrece de la sine. Trebuie sa faci si tu ceva in acest sens. Orice obiectiv ti-ai fi setat, va necesita ceva efort din partea ta. Nu este un moment potrivit sa te relaxezi, caci poti pierde tot ce ai realizat deja pana acum. Mergi inainte pe drumul tau, constiincios si da tot ce ai mai bun!

Mesaj rune  pentru CAPRICORN
Kenaz
Runa dezvaluie un aspect al vietii tale. Urmeaza un succes pentru care ai muncit foarte mult si te feliciti pentru reusita ta. Fii recunoscator pentru talentele tale, pune-le in valoare si vei fi recompensat cu generozitate. Se prefigureaza un alt loc de munca, la care te vei implica din tot sufletul. Nu sunt excluse nici intalnirile amoroase, daca esti in cautarea jumatatii. Renunta la lucrurile care te tin blocat intr-o realitate care nu ti se mai potriveste!

Horoscop rune pentru VARSATOR
Perth (inversata)
Daca vrei un sfat, runa Perth inversata ti-l da: reflectarea activa a destinului tau, dorinta de a lua in considerare si de a repara imediat totul este putin probabil sa conduca la ceva. Realizeaza-ti pozitia de „atemporalitate” si spune-ti ca totul este in ordine. Acest lucru nu va dura pentru totdeauna. Este important sa aduci in viata ta putina incertitudine si sa nu te ascunzi in trecutul neproductiv. Acum, cand se va naste un nou viitor, te vei bucura de un nou stil de viata. Nu forta acest proces, dar nici nu interfera cu el. Este important sa intelegi acest lucru. In acelasi timp, nu stii ce si cum sa gandesti si ce sa faci in continuare. Nu ai absolut nicio idee. Dar, in ciuda confuziei, acum poti face multe. Uita de trecut si nu te gandi prea mult la rezultatul final al acestor actiuni. Incearca sa traiesti aici si acum.

Mesaj rune august 2024 pentru PESTI
Othila
Situatia ta actuala are doua laturi. Este posibil sa rupi o relatie. Este trist, dar merita sa o accepti. Ati fost impreuna, ati plecat undeva impreuna. Dar tu esti menit sa fii  insotit atat cat trebuie. Oamenii au modul lor de a iesi din scena. Al doilea aspect al runei este asociat cu proprietatea. Este posibil sa castigi ceva sau sa obtii mostenire. In acest moment, poti in mod liber si cu un avantaj semnificativ sa dispui de proprietatea ta. Daca vrei un sfat: da drumul ce ar trebui sa renunti fara atasamente, furie sau resentimente. Incearca sa-ti lasi trecutul in urma. In unele situatii, fii pregatiti pentru achizitii.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul superb din România în care turiștii n-au voie să intre. E foarte important pentru țara noastră
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Românii pot intra în CAPCANA taloanelor de pensii! La ce să fii FOARTE atent
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pensionarii lui Ceaușescu. Județele în care se plătesc cele mai mari pensii din țară
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poșta Română distribuie deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...