Irina Columbeanu nu s-a mai întors în SUA, ci a rămas în România. Imaginile care-l vor umple de bucurie pe Irinel Columbeanu

După un tur prin stațiuni de lux pe litoralul francez și italian, Irina Columbeanu a revenit în România, iar acum se află la Marea Neagră, mai exact la Mamaia, unde sora mamei ei și prietenele acesteia o introduc în societate.
Irina Dumitrescu
16 aug. 2024, 20:07
Irina Columbeanu nu s-a mai întors în SUA, ci a rămas în România. Imaginile care-l vor umple de bucurie pe Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu ia primele lecții despre viaţa de club de la Ramona Gabor. Nepoata şi mătuşa au mers împreună la Loft, în Mamaia, unde au petrecut ca fetele. Distracția a început după-amiază. Toți participanții au trebuit să vină îmbrăcați în alb, iar petrecerea a continuat ore târzii după lăsarea întunericului.

Irinel Columbeanu va izbucni în lacrimi când va afla! Irinuca, unica sa fiică, s-a întors în România. Vestea a fost dată de adolescentă pe rețelele de socializare

Adolescenta Irina Columbeanu a postat pe rețelele sociale imagini de la petrecere. Irina Columbeanu a venit în vacanță în România în luna iunie. Prima sa prioritate a fost să își viziteze tatăl, pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani trăiește acum într-un azil, iar sănătatea lui e precară. Fata a fost impresionată de starea celui care i-a dat viață.

Revederea Irinei cu tatăl său, Irinel Columbeanu a fost emoționantă până la lacrimi, pentru amândoi. La momentul respectiv, tânăra mărturisea că îi e recunoscătoare părintelui, perfect conștientă  că „a sacrificat enorm de mult” pentru ea. „Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră”, i-a spus Irina Columbeanu.

După ce a petrecut timp cu tatăl ei, Irinuca și-a vizitat rudele din partea mamei, locurile natale ale acesteia, și alte localități din România. Apoi a plecat în vacanță în Europa, postând imagini de pe plaje din Italia și apoi, din Franța.

Ramona Gabor a dus-o pe nepoata sa, Irina, în cel mai fițos local din Mamaia, alături de prietenele ei Mătușica Ramona Gabor însă, se ocupă îndeaproape să o inițieze pe nepoata sa. E fată mare deja, iar mătușa, care s-a „aranjat” cum s-ar spune, și care duce o viață de lux în Dubai, unde a lansat și propria sa gamă de parfumuri de nișă, îi oferă primele lecții.

Irinuca Columbeanu spune adevărul despre relația cu Anthony! Cum se înțelege, de fapt, cu fiul lui Mr. Pink

Mătușa a dus-o pe Irina la Mamaia, în cel mai „de fițe” local de pe litoralul Mării Negre. Cu ele sunt și prietenele Ramonei, iar tinerele au grijă de asemenea să îi arate adolescentei ce are de făcut pentru a se bucura de viață ca ele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de irina columbeanu (@irina.c111)

Irinuca și Irinel Columbeanu, moment tată-fiică de neuitat. Adolescenta și-a vizitat tatăl la azil, iar apoi l-a scos în oraș, unde au luat masa împreună

Irinuca a venit în vizită în România, în urmă cu patru săptămâni, aproape în același timp cu mătușa ei. Adolescenta a petrecut timp alături de Ramona Gabor, în Capitală, mai apoi în orașul natal al vedetei, Bacău.  Acum, tânăra s-a întors în București și a mers la azilul unde stă tatăl ei, Irinel Columbeanu. Cei doi au mers împreună la un restaurant, unde au luat masa.

În urmă cu câteva săptămâni, înainte ca fiica sa să ajungă în România, Irinel Columbeanu spunea că este nerăbdător să o vadă pe adolescentă, mai ales că acesta îl anunțase că va trece și pe la azilul unde se află de câteva luni.

Citește și: Cum a ajuns Irinel Columbeanu să trăiască de pe o zi pe alta. A pierdut 150 de milioane de euro

Ziua cea mare a venit pentru fostul milionar, pentru că Irinuca s-a ținut de promisiunea făcută. A mers la căminul unde stă tatăl său, alături de mătușa eu, Ramona Gabor, și l-au scos la masă pe Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, vizitat de Irinuca la azil

Ramona și Irinuca au fost surprinse de paparazzii spynews.ro în timp ce se îndreptau la azilul unde locuiește Irinel Columbeanu. Adolescenta și mătușa ei au fost văzute în timp ce intră în curtea căminului, acolo unde au petrecut câteva minute, ca mai apoi să plece la plimbare.

Fostul milionar merge destul de greu, iar fiica lui nu a fost indiferentă, din contră, l-a ținut de mână, semn că îl sprijină din toate punctele de vedere. Cei trei au urcat în mașină și au pornit către un restaurant din Capitală, acolo unde au luat masa.

Citește și: Cum a aflat Irina Columbeanu că folosea o suzetă de aur atunci când era mică. Ce locuri a vizitat în România fiica lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu își duce traiul la un azil din Ghermănești, după ce și-a pierdut toată averea. Ion Cassian, directorul azilului de bătrâni, spune că fostul afacerist nu a fost uitat în aceste momente dificile de fiica lui, Irina, care, pe când se afla în America, îl suna constant și se interesa de starea lui.

Fostul afacerist este și el foarte mândru de fiica lui, care, la 16 ani, are planuri mărețe.

„Fata îl sună foarte des și asta este foarte bine, pentru că este bucuros și se simte bine când vorbește cu fiica lui la telefon. Mi-a spus, de exemplu, când a fost în America, ea a fost la aeroport și l-a luat cu mașina și se mândrea că fiica lui are permis de conducere”, declara Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni unde stă Irinel Columbeanu.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Rusia acuză Occidentul și SUA pentru sabotarea gazoductelor Nord Stream
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...