Anamaria Prodan nu vrea să renunţe la Reghecampf: „Cine a pus numele ăsta pe hartă?” De ce nu au divorțat Anamaria Prodan și Reghecampf: „Fetele de oraş sunt peste loseri”

Impresara a dezvăluit că s-a judecat în instanță cu antrenorul pentru numele Reghecampf, iar ea a ieșit câștigătoare. Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care ea și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat încă.
Irina Dumitrescu
16 aug. 2024, 20:49
Anamaria Prodan nu vrea să renunţe la Reghecampf: „Cine a pus numele ăsta pe hartă?” De ce nu au divorțat Anamaria Prodan și Reghecampf:
Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf

Anamaria Prodan are o relaţie cu pugilistul Ronald Gavril, dacă încă nu s-a despărţit oficial de Laurențiu Reghecampf. Deși au trecut mai bine de trei ani de când cei doi s-au separat, legal, nu au divorțat. Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de Ronald Gavril, iar antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, cu care are și doi copii. Cu toate acestea, impresara a dezvăluit că nu au divorțat pentru că fostul ei partener nu s-a prezentat la termenele de judecată. În plus, Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că nu și-a văzut copiii de trei ani, de când cei doi au hotărât să pună punct căsniciei.

E întreruptă această liniște și fericire a noastră de niște procese pe care le intentează Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă deranjează pe secundă, când primesc citația. Alo, cine te ține? De ce nu vii la notar? De ce nu vii frumos, ca bărbatul? Ce are el pe toată viața? Ce a făcut el în toată viața asta? O casă în  America, una în Snagov, din milioane. Și atunci, te întreb eu. Mai ai respect față de un asemenea om care are copii pe care nu îi vede niciodată de trei ani, ca și cum nu ar exista pe pământ și îi pune și în această situație? Ce fel de om, tată, bărbat ești?”, a spus Anamaria Prodan care a precizat că ea și Laurențiu Reghecampf încă nu au divorțat.

Anamaria Prodan aruncă bomba despre posibila despărţire: „Habar nu am dacă Ronald Gavril o să mai fie mâine în viața mea”

De asemenea, impresara a dezvăluit că s-a judecat în instanță cu antrenorul pentru numele Reghecampf, iar ea a ieșit câștigătoare. Aceasta consideră că ea a inventat numele și i-a dat greutatea pe care o are astăzi. După trei ani de la separare, Anamaria Prodan recunoaște că încă îl judecă pe fostul ei partenere, dar că l-a iertat aproape complet.

Am câștigat numele. Lumea nu înțelege. L-am câștigat, că a zâmbit și judecătorul. Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Că de la șapte clase cu care ai venit la mine și fără nimic, fără un bănuț în buzunar, ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața asta. Reghecampf, ce a trăit în ultimii trei ani, a trăit datorită mie pentru că eu am fost icoana vieții lui, eu am fost busola vieții lui, eu am fost mentorul vieții lui. Eu l-am croit și am croit acest drum. Doar pe el îl judec. Mă rog la Dumnezeu să mă ajute să trec și peste asta. L-am iertat în proporție de 99% pentru că am realizat că nu a putut mai mult”, a explicat Anamaria Prodan în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Anamaria Prodan a povestit despre relația cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, dar și despre motivele pentru care cei doi au ajuns la divorț. Anamaria a vorbit despre efortul pe care l-au depus, atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf, pentru ca bărbatul să ajungă persoana influentă și respectată pe care ea și-o dorea. De asemenea, impresara spune că singurul motiv pentru care încă mai vorbește despre soț său este sentimentul de frustrare. Aceasta îl numește pe antrenor „proiectul vieții ei” și spune că, atunci când a decis să se căsătorească cu acesta, toți apropiații au avertizat-o în privința lui. Cu toate acestea, Anamaria nu regretă deciziile luate și dezvăluie că ar face la fel dacă ar lua-o de la început.

Laurenţiu Reghecampf a câştigat procesul cu Anamaria Prodan şi o ironizează pe fosta soţie: „Nu văd de ce pârâta şi-ar mai dori să continue acest permanent circ mediatic”

E foarte greu când nu ai o educație, nu ai un vocabular care să îți permită să poți o discuție liberă. În fața camerei practic ești în fața națiunii. Când ai 10 cuvinte în tot vocabularul, cum le sucești? Am trecut și peste lucrurile astea și nu numai cu fostul soț. Am făcut ore de dicție, ore de mers, de cum mâncăm. De la A la Z, am construit totul. Dar mi-a plăcut. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Eu cu fostul soț am zis așa. Te-am luat legat de scaunul ăsta. Te-am tras după mine ani, ani, ani. Și am tras și mă rugam la Dumnezeu să se rupă de la nod. Dar ce să vezi? S-a rupt elasticul de la mâna mea și s-a dus de 10 ori mai în spate. Venirea unui om în viața ta face parte din destinul tău. Și plecarea la fel.

Am învățat că nu am pierdut nimic până la urmă. Am trăit niște ani frumoși, am construit cariere, caractere, am schimbat foarte mulți oameni. Astăzi, dacă mai vorbesc despre Reghecampf, vorbesc tot din frustrare. Că n-am reușit să-mi expun proiectul în târgul internațional. Am făcut ceva ce nimeni nu o să poată să facă dintr-un om care nu are foarte multe clase și nu este dintr-o familie minunată. A fost proiectul vieții mele. Am vrut să arăt tuturor că nu e acel nenorocit cum ziceau toți. Când am anunțat că mă mărit cu Reghecampf nu am avut un prieten care să-mi zică felicitări”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Teo Trandafir.

 

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghe: „Gâscă ieftină cu vorbe de Văcărești, gușter”

Deși cei doi soți au fost subiectul principal în mai multe scandaluri și certuri, Anamaria Prodan spune că niciodată, în toți anii de căsnicie, nu l-a jignit pe Reghecampf. În plus, aceasta chiar recunoaște că fostul său soț a muncit enorm și a fost foarte talentat în meseria pe care o are. Totuși, Anamaria Prodan este de părere că traumele pe care bărbatul le-a avut încă din copilărie nu l-au ajutat să evolueze, ba chiar l-au adus de unde a plecat. În plus, aceasta spune că în prezent nu își mai recunoaște fostul soț, bărbatul fiind complet schimbat.

Eu nu l-am jignit o dată pe Laurențiu Reghecampf în toți anii de căsnicie. Nu ne-am bătut, nu ne-am certat, nu am făcut crize, nu l-am înjurat de față cu lumea. Toate problemele existenței lui le discutam frumos acasă după ce se consumau în cel mai urât mod. Când știi că ai lângă tine un om puternic, integru, un om respectat, faci o echipă. Fiecare aduce ce are. Nu te bucuri când ai copii minunați, nu te bucuri să urci? Nu mai ai 20 de ani să mergi din femeie în femeie. Fetele de oraș nu fac parte din ceea ce trebuie pe pământ. Ca să comunici cu cineva trebuie să ai puțină școală, să înțelegi. Dacă din genă, tu nu o ai, nu poți să fii nici lider, nici exemplu, nimic. Te vei întoarce la condiția inițială. Condiția lui Laurențiu eu o știam și o știa și el. Ani de zile am făcut totul ca la carte. Eu am rămas șocată, l-am văzut într-un interviu, cumva parcă totul s-a șters, toți acești ani s-au șters. Eu am construit pe nisip. El e un om care a muncit enorm, cu un talent incredibil, cu o bunătate înăuntrul lui extraordinară, dar tot ceea ce a trăit în copilăria lui a fost mult mai puternic. Este un om cu niște traume incredibile, povestite nouă, copiilor și mie, iar eu stăteam și mă gândeam poate ar fi bine să meargă la un psiholog”, a adăugat Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan a reacţionat după ce Dan Alexa a dezvăluit de ce a încasat un pumn de la impresară: „Forţă şi bărbăţie! Fraierilor frustrați, un mare marș!”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Rusia acuză Occidentul și SUA pentru sabotarea gazoductelor Nord Stream
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...