Anamaria Prodan aruncă bomba despre posibila despărţire: „Habar nu am dacă Ronald Gavril o să mai fie mâine în viața mea”

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Ronald Gavril şi despre cum i-a schimbat acesta viața, dar a lansat şi semne de întrebare cu privire la viitorul relaţiei.
Alina Costache
16 aug. 2024, 20:36
Anamaria Prodan aruncă bomba despre posibila despărţire:

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Actualul partener al impresarei a mărturisit că înainte de a o cunoaște personal era speriat de ea. După ce a cunoscut-o, boxerul și-a schimbat părerea despre Anamaria Prodan.

Invitată la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Ronald Gavril, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când bărbatul a apărut în viața ei. Aceasta a dezvăluit că Ronald a venit în viața ei atunci când simțea că nu mai are nevoie de nimeni și că nu se mai poate apropia de cineva. De asemenea, impresara a adăugat faptul că a învățat să nu își mai facă planuri de viitor, ci să se bucure de prezent.

Ronald Gavril și Mr. Pink s-au întâlnit în Beverly Hills. Ce legătură are iubitul Anamariei Prodan cu partenerul Monicăi Gabor

 

„Habar nu am dacă o să mai fie mâine Ronald în viața mea”

Ronald a venit în viața mea când nu mai aveam nevoie de nimeni, de nimic. Refuzam cu tărie să mă apropii de cineva. Eu nu mai cred în construcție, planul meu de viitor. Care viitor? Cine știe care e viitorul. Cea mai mare forță, o spun astăzi, ți-o dă dragostea. Să te îndrăgostești. De ceva, de orice pe pământ. M-am îndrăgostit de Roland, n-am crezut în viața mea. Nu știu cât ține, nu îmi fac planuri. Mă întreabă lumea când mă căsătoresc. Habar nu am dacă o să mă căsătoresc vreodată. Habar nu am dacă o să mai fie mâine Ronald în viața mea, cum nici el nu știe. Numai Dumnezeu știe. Dar astăzi, este minunat”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Anamaria Prodan a spus public ce ar face dacă Ronald Gavril ar înşela-o cu altă femeie: „Am discutat asta cu el. Sunt șmecheri dacă au trei amante, dar ei nu-și pot satisface nevasta și familia”

Ronald Gavril este un pugilist profesionist român, cunoscut pentru cariera sa în boxul din Statele Unite. El a devenit cunoscut în special pentru luptele sale din categoria super-mijlocie și pentru colaborarea cu antrenorul Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan recunoaște că este total îndrăgostită de partenerul ei, Ronald Gavril și că cei doi, împreună cu copiii impresarei alcătuiesc astăzi o familie perfectă, așa cum și-a dorit întotdeauna. Deși amândoi sunt foarte ocupați, Ronald antrenându-se intens, iar Anamaria ocupându-se de copii, filmări și podcastul pe care îl moderează, își găsesc întotdeauna timp pentru familie și au învățat să se completeze unul pe celălalt. Impresara spune că relația cu Ronald este unul dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și că simte că întinerește pe zi ce trece.

Anamaria Prodan, gest neașteptat pentru mama lui Ronald Gavril. Care e, de fapt, relația dintre cele două femei din viața sportivului

Astăzi trăiesc poate cele mai frumoase momente ale vieții mele. Și o spun la 52 de ani. Este o chestie extraordinară, simt că întineresc, fără operații estetice. Asta este fața mea. Un om care e fericit și iubește este extraordinar de frumos. Am grijă de mine. Am lângă mine un om care, viața lui înseamnă sculare dimineață, mâncarea perfectă pentru un organism sănătos, antrenament 2 ore jumătate, trei la sală, la box. Acasă somn, mâncărică, seara sală, 2, 3 ore la sală, înot, venit acasă, băiță, nani. Un om care îmi dă atât de multă liniște. Este în America, se antrenează pentru titlul mondial. Programul este draconic, până în luna octombrie nu există nimic în afară de programul ăsta. Eu vin acasă, îmi fac podcasturile, muncesc, filmez, îmi duc copiii la școală, sunt pe drum între Ronald și copii. O familie perfectă, pentru că noi ne numim astăzi familie”, a adăugat Anamaria Prodan.

Ronald Gavril a dat cărțile pe față! Ce credea boxerul despre Anamaria Prodan, până să îi devină iubită. ”Așa a fost până când te-am cunoscut”

Ronald Gavril a vorbit despre partenera lui din prezent, Anamaria Prodan, femeia care îl face fericit. Este deja bine știut faptul că cei doi formează o relație, însă par din ce în ce mai fericiți. Ce a spus boxerul despre impresară.

Te-ar putea interesa și Ronald Gavril i-a dat replica lui Reghecampf, care a spus că stă cu Prodanca în casa plătită și renovată de el: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, însă pare că sunt mai fericiți ca niciodată unul lângă celălalt.

Cei doi locuiesc împreună și petrec mult timp unul cu altul, iar de când formează un cuplu, impresara și boxerul nu par că se vor mai despărți niciodată.

Diferența de 14 ani dintre ei pare doar un număr, mai ales că aceștia se înțeleg de minune și se gândesc la un viitor împreună.

Dacă nimeni nu s-ar fi gândit, ei bine, înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan, Ronald Gavril nu avea o părere prea bună despre ea, mai ales că se afla într-un scandal cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

Ronald Gavril și-a schimbat părerea despre Anamaria Prodan

Boxerul a fost invitat în podcast-ul moderat de Anamaria Prodan, acolo unde a mărturisit că înainte de a-i fi iubită, acesta avea o altă părere despre ea.

După ce au ajuns să se cunoască și să petreacă timp împreună, Ronald Gavril și-a dat seama că Anamaria Prodan nu este așa cum credea inițial.

„Își aduci aminte ziua în care ai venit în România și eu eram într-un scandal cu fostul soț? Tu erai în mașină, conduceai. Aveai în dreapta un prieten. Eu știu tot. De fapt, tu stăteai în dreapta, conducea altcineva. Tu spune-mi dacă este adevărat.

Era scandalul foarte mare și tu ascultai la radio că un anume Reghecampf a furat-o pe Anamaria Prodan, i-a furat banii și Anamaria Prodan făcea un mare scandal.

Ce ai spus tu când ai ascultat știrea asta? Ca să vedeți cum este viața asta și să aveți grijă ce vorbiți de fiecare dată, ce scoateți pe gură, că Universul îți dă câteodată de nu poți duce”, a spus Anamaria Prodan.

„De ce mă pui să spun aici? Am zis ”ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită”, a recunoscut Ronald Gavril, în cadrul podcast-ului realizat de impresară.

„Să îți facă așa ceva, să vorbească la televizor, să fie virulentă, să fie rea, nu?”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”

„Da. Probabil mulți oameni gândeau așa și gândesc așa. Asta a fost până te-am cunoscut”, a mai declarat Ronald Gavril.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Rusia acuză Occidentul și SUA pentru sabotarea gazoductelor Nord Stream
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...