Raluka a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit tatăl artistei: „Exact când te grăbești, atunci se întâmplă lucruri”

Raluka a avut parte de o zi groaznică, în timp ce se îndrepta cu mașina la spital, la tatăl ei, a făcut pană la una dintre roți. Cântăreața a împărtășit întreaga experiență cu fanii și a exprimat că s-a întâmplat acest lucru într-un moment total nepotrivit.
Alina Costache
17 aug. 2024, 15:45
Raluka a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit tatăl artistei:
Raluka a ajuns de urgență la spital

Raluka a ajuns de urgență la spital, după ce tatăl ei s-a accidentat, iar aceasta s-a grăbit să ajungă la el. Ei bine, a ajuns cu o întârziere, căci a fost nevoită să repare roata de la mașină.

Raluka a povestit tuturor situația prin care a trecut

Raluka a fost panicată când a văzut că a făcut pană, dar la scurt timp a reușit să își continue drumul. Artista a fost recunoscătoare oamenilor pe care îi are alături și care îi sar în ajutor de fiecare dată când este nevoie.

Exact când te grăbești! Exact când te grăbești, atunci se întâmplă lucruri! Mi se pare că facem echipă bună și când vine vorba de anvelope. În cinci minute am schimbat roata amândoi”, a spus Raluka, pe Instagram.

Tatăl ei s-a accidentat la una dintre mâini, astfel că Raluka l-a vizitat la spital. Bărbatul s-ar fi rănit la un deget, dar se bucură că nu a rămas fără el. ”Acum să vă arăt și de ce mă grăbeam aseară, după concert și de ce eram supărată că am făcut pană. Numai prostii face tata, numai prostii. E bine că mai avem deget, am avut noroc”, a mai declarat Raluka.

Citește și: Raluka, în culmea fericirii! Cum a cucerit-o iubitul străin multimilionar: „Mi-a pus și mie cineva capac în viața asta”

Boala cu care a fost diagnosticată Raluka

Încă de anul trecut, cântăreața a început să aibă probleme cu inima, medicii au descoperit că este ceva în neregulă atunci când a fost la control, pentru că nu se simțea bine.

Mi-ai vorbit, mai devreme, de Nosfe, mă crezi că m-am simțit puțin vinovată? De ce? Pentru că eu, de obicei, nu vorbesc despre probleme și nu doar eu fac așa.

Foarte mulți oameni din online nu vorbesc despre problemele lor. Vorbesc doar despre lucrurile minunate care li se întâmplă. Vara trecută am avut un moment ciudățel. M-am panicat un pic. Am ajuns la doctor și, după ce m-a consultat, mi-a zis să mai vin peste o săptămână pentru a-mi verifica inima.

M-am dus iar și eram un pic și mai rău. Mi-am făcut un EKG. M-a trimis la Urgențe. Eram suspectă de nu știu ce infarct. Îți dai seama că m-am panicat. Primul instinct a fost să nu cumva să afle nimeni.

Voiam să nu mă creadă nimeni victimă. După ce s-a întâmplat problema cu Nosfe, mi-am pus întrebarea aceasta câteva săptămâni la rând: „dar dacă făceam un filmuleț pe Instagram unde să vorbesc despre asta în care să zic că astăzi suntem foarte expuși la tot felul de lucruri?

Recent am fost cu cățeii la medic și, când să semnez nota de plată la final, îmi tremura mâna. Nu puteam să semnez. Mi-am dat seama ce se întâmplă și am rugat un medic să-mi ia tensiunea. Aveam 190/130 mmHg.

I-am zis să-mi dea repede o pastilă de tensiune. La mine, cu siguranță este și o problemă genetică. Mama are aceste probleme, dar cu siguranță este vorba și despre o oboseală cruntă. Și poate așa mi s-au activat problemele mai repede decât ar fi trebuit”, a spus Raluka în podcastul lui Gojira.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Minune în Bistrița-Năsăud. Cum au găsit pompierii, după un incendiu, o icoană a Maicii Domnului
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Incendiu la Somerset House din Londra: Intervenția pompierilor pentru a controla flăcările
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...