Theo Rose dă cărţile pe faţă: „M-a supărat, mă manipula! Ne-am despărțit pentru că el mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream”

Theo Rose nu ezită să le povestească fanilor lucruri din viața ei, ceea ce a făcut și de curând, atunci când și-a amintit de o întâmplare amuzantă din adolescență, pe care a vrut să o împărtășească neapărat și cu urmăritorii din mediul online.
Irina Dumitrescu
18 aug. 2024, 13:02
Theo Rose dă cărţile pe faţă:

Theo Rose nu s-a ascuns să le ofere fanilor detalii despre separarea dintre ea și fostul  iubit. Mai precis, vedeta și-a adus aminte despre despărțirea de primul ei iubit și despre cum s-a derulat, de fapt, totul până au ajuns la separare.

Theo Rose i-a atras atenția lui Anghel Damian în public! Artista nu a avut nicio reținere. ”Unde te duci cu nesimțiții ăia?!”

„Faza cu 1.000 de euro, acum vreo 10 ani am avut eu primul meu gagic și s-a întâmplat așa, eu eram leșinată după el, problema este următoarea, că atunci când mă supăra, că încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare, mă descărcam și eu las prietena mea cea mai bună, îl mai bălăcăream acolo cu ea prin mesaje ca să-mi treacă supărarea, să nu mă cert cu el. Când ne-am despărțit, noi ne-am despărțit pentru că el mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream eu cu prietena mea. A văzut băiatul, s-a supărat pe bună dreptate până la urma urmei că l-am bălăcărit bine și ce credeți că a făcut, că s-a frustrat bietul băiat, ce o fi zis: „Ee, mă faci să par așa în fața fetei”, și avea dreptate. A încercat să facă următorul lucru, ca să nu recunoască că mi-a umblat în telefon și mie mi-a fost evident de la început că asta a făcut, a zis: „I-am dat o mie de euro lui Alice și mi-a trimis conversațiile voastre”. A încercat să-mi demonstreze, mi-a trimis niște conversații, problema este că el mi-a trimis mie niște screenshot-uri de pe iPhone, dar noi pe vremea aia noi nu aveam bani de iPhone, ea avea Android (n.r.: prietena ei). Păi tu faci din astea cu noi: Sărace, sărace, dar noi suntem șmecherite, avem școala noastră.”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Alessandra, colega de scenă a lui Theo Rose, a fost cerută de soție. Momentul emoționant a fost filmat: „Te-aș alege de încă 200 de ori”

După ce au devenit părinți pentru prima dată, Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit că se gândesc și la căsătorie, iar regizorul a povestit pe îndelete cum vede el acest eveniment din viața lui și a partenerei sale.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a povestit Anghel Damian.

Anghel Damian și Theo Rose se căsătoresc. Detalii despre cel mai important eveniment monden al anului: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Anghel Damian și Theo Rose se căsătoresc. Regizorul a dat câteva detalii legate de acest eveniment care va avea loc în vară.

Pentru că nu au prea mult timp la dispoziție, cei doi au decis ca, în primă fază, să facă un eveniment mai mic, doar cu apropiații.

Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare„, a dezvăluit Anghel într-un interviu acordat revistei Viva.

Referitor la nași, Theo Rose și Anghel Damian încă oscilează, având de optat între trei cupluri. Cei doi artiști își doresc să aibă lângă ei o pereche care să le ofere un model de urmat.

Regizorul a dezvăluit și faptul că, la începutul relației lor, și-au făcut o promisiune pe care, până în prezent, au reușit să o respecte cu rigurozitate.

Citeste si Cum mențin Theo Rose și Anghel Damian pasiunea în cuplu, după venirea primului copil. „Ne permitem să mergem”

Ne-am promis cel puțin o zi pe săptămână doar în doi și ne-am ținut până acum de asta cu stoicism„, a declarat regizorul serialului „Clanul”.

Anghel și Theo își prioritizează rolul de părinți

Deși au o mulțime de proiecte profesionale, Anghel și Theo reușesc să facă față cu brio și rolului de părinți. Anghel spune că amândoi au înțeles că cel mai important rol este cel de părinți, așa că fac tot posibilul să și-l prioritizeze.

„Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri. Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit„, a mai spus Anghel în interviul pentru sursa citată.

Citeste si Theo Rose, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină. Artista și Anghel Damian sunt pregătiți să-și mărească familia

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul în care apa mării cântă. Melodiile au efect terapeutic și atrag turiști din toate colțurile lumii
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Cum verifici dacă pensia a fost recalculată greșit. Aceasta este formula de calcul folosită de casele de pensii
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Ce probleme îți produce mâncatul rapid. Sfaturile medicilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata rusă a capturat un important sat logistic din estul Ucrainei
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...