Horoscop Daniela Simulescu 19 – 25 august 2024: Zilele acestea, astrele vă recomandă să aveți foarte mare grijă la portofel

Potrivit Danielei Simulescu, în această săptămână, Venus din casa a VI-a formează opoziție cu Saturn și careuri cu Jupiter și Marte, ceea ce poate aduce mult stres la locul de muncă.
Alina Costache
18 aug. 2024, 17:39
Horoscop Daniela Simulescu 19 - 25 august 2024: Zilele acestea, astrele vă recomandă să aveți foarte mare grijă la portofel
Daniela Simulescu, horoscop despre norocoșii lunii! Zodia care ar trebui să ceară o mărire de salaiu

Horoscop Daniela Simulescu 19 – 25 august 2024 Berbec/Ascendent în Berbec
Este posibil să vă simțiți neîndreptățiți și să observați că alții sunt avantajați, chiar dacă voi munciți din greu. De asemenea, riscați să întâmpinați dificultăți neașteptate și pierderi neprevăzute. Aceasta recomandă să evitați să vă plângeți deschis și să reflectați asupra situației, mai degrabă decât să vă criticați.

„Venus din casa a VI-face opoziția cu Saturn și face și careul cu Jupiter, după care face careul cu Marte. La serviciu e foarte mult stres. Dacă munciți și nu sunteți în concediu apar tot felul de situații în care vi se pare că sunteți neîndreptățiți, în care vedeți că alții sunt avantajați deși voi considerați că ei nu merită, tot felul de momente în care munciți  mult și nu ies lucrurile cum ar trebui, tot felul de momente în care, deși v-ați asigurat, ați planificat, ați optimizat, aveți unele pierderi pe care nu le-ați avut în vedere.

În această săptămână vă recomand să nu vă plângeți prea mult vocal. Este una din acele perioade în care ați face bine să mergeți undeva, să vă puneți întrebări, nu să vă judecați că Venus în casa a VI-a asta face, mai ales când face opoziția cu Saturn, se judecă, se critică.

Vocea asta critică din interiorul vostru, cu cât o lăsați să crească, cu cât o hrăniți, cu atât o veți întâlni și în exteriorul vostru, veți cauta oamenii să fie supărați pe voi, să fie nervoși. La serviciu trebuie să țineți cont că șefii și colegii nu vă sunt prieteni, ei pur și simplu sunt acolo, ca și voi, să facă niște bani.

Trebuie să mai aveți foarte mare grijă la tendința aceasta de a alerga după mai mulți iepuri în același timp pentru că Jupiter din casa a III-a face careu cu Saturn din casa a XII-a. Din păcate, câteodată ca să câștigați ceva, trebuie să și pierdeți. Nu ies toate așa cum v-ați fi dorit.

Cum Mercur retrograd este în casa a V-a, în conjuncție cu Soarele, s-ar putea să fie niște momente din acestea mai ciudate pe plan personal: nu înțelegeți ce zice partenerul sau vă place de o persoană și vă grăbiți, nu vedeți anumite detalii destul de importante, din punctul meu de vedere. Tăcerea este de aur, să știți!”, a spus Daniela Simulescu.

Horoscop Daniela Simulescu 19 – 25 august 2024 Taur/Ascendent în Taur

Potrivit Danielei Simulescu, Venus va fi supusă unor aspecte dificile: opoziția cu Saturn și careurile cu Jupiter și Marte, iar aceste aspecte pot aduce exagerări. Aceasta recomandă să fiți atenți la cheltuieli și generozitate, deoarece tendința de a oferi prea mult pentru a câștiga afecțiunea altora poate fi problematică. De asemenea, planificarea poate fi dificilă și pot apărea probleme neașteptate.

„Venus, guvernatoarea voastră este „bușită”. Toată săptămâna face aspecte care mai de care mai neplăcute. În primul rând, face opoziția cu Saturn, face careul cu Jupiter și face și careul cu Marte. În teorie, un careu între Venus și Jupiter nu e întotdeauna interpretat negativ, dar el aduce o exagerare, aduce o depășire forțată, fără argumente solide.

Zilele acestea, astrele vă recomandă să aveți foarte mare grijă la portofel, la buzunar, la generozitate pentru că poate vreți să cuceriți iubirea celorlalți, vreți să-i aveți de partea voastră și nu știți cum să o faceți. Ce e cel mai simplu? Iau un cadou, îi scot în oraș, mă ofer să îi împrumut… În momentul în care vreți să oferiți cuiva, să oferiți cu limită, nu dați totul. Nu vă spun nici să nu dați nimic, dar mai cu atenție.

Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile cu carismă şi încredere, femeile perfecte ale zodiaculului

Relația cu copiii va avea de suferit, fie că sunt ei mici sau mari. Sunt discuții, sunt neînțelegeri. Vreți să fie totul planificat, dar e foarte greu cu Mercur retrograd în casa a IV-a să planificați mai ales când el e și în careu cu Uranus din semnul vostru. Cumva, voi faceți niște planuri tocmai ca să nu iasă, așa că dacă observați în jurul vostru că oamenii nu se pot ține de ele, fiți mai flexibili, învățați să acceptați că nu toată lumea este așa ca voi și grijă mare la ce se strică prin casă și la ce mai aveți de reparat!”, a spus Daniela Simulescu.

Horoscop Daniela Simulescu 19 – 25 august 2024 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Daniela Simulescu a menționat că, astăzi, Mercur este în conjuncție cu Soarele, ceea ce creează confuzie. Este o perioadă de haos, în care se simte că nu sunt apreciate eforturile și comunicarea devine dificilă. Luna Plină de mâine oferă oportunitatea de a schimba perspectiva și de a înțelege mai bine situația, învățând să fiți mai flexibili și să nu vă concentrați doar pe probleme. Este important să vedeți jumătatea plină a paharului și să fiți deschiși la schimbare, chiar și în fața dificultăților.

„Mercur, guvernatorul vostru, astăzi e în conjuncție cu Soarele. Astăzi e un soi de mă joc „de-a baba-oarba”. Toată săptămâna vă jucați „de-a baba-oarba”, nu aveți toate detaliile, nu aveți toate informațiile, bâjbâiți în gol.

E puțin haos, sunt și limite, dar vi se pare că nici nu sunteți cu adevărat apreciați. Vi se spune una, vi se spune alta. Nu va mai ajută vorbele, vreți să vedeți și fapte, fie profesional, fie personal.

Totuși, Luna Plină de mâine vă poate ajuta să schimbați perspectiva, pentru că noi, de cele mai multe ori, stăm în propria percepție – percepția mea, percepția ta, percepția celuilalt. Aceste percepții nu se leagă undeva și ne este foarte greu să ajungem la celălalt, dar dacă sunteți dispuși, zilele următoare reușiți să vedeți un punct din mai multe grade. (…)

Trebuie să acordați o șansă, trebuie să fiți mai flexibili, mai liniștiți și să nu vă țineți de o idee. Știm că voi aveți dorința de schimbare, doar că acest careu Jupiter-Saturn vă ține pe loc tocmai ca să vă arate că undeva nu ați progresat sau undeva nu ați schimbat atitudinea.

Horoscop Mariana Cojocaru 19-25 august 2024. Mercur retrograd toarnă gaz pe foc. Atenţie la orice scânteie de scandal!

Trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului, nu jumătatea goală. El niciodată nu e plin tot timpul, doar că avem noi tendința să credem că există un pahar plin. Nu! Voi, în zilele următoare, trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului.”, a spus Daniela Simulescu, potrivit Astronsens.

Horoscop Daniela Simulescu 19 – 25 august 2024 Previziunile pentru toate zodiile le găsiți aici:

Horoscop Daniela Simulescu 19 – 25 august 2024: 

Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) sunt cele mai afectate în săptămâna ce urmează. Acestea nu vor avea o clipă de liniște. Vor trece de la o extremă la altă într-o clipită. Și vor duce multiple lupte interioare. Le recomandăm să evite tensiunile cu orice preț. De ce? Pentru că nu vor ști cum să își gestioneze stresul și furia.

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor avea o săptămâna mai liniștită spre deosebire de celelalte. Se vor trezi cu numeroase ajustări suplimentare, dar vor avea energie să se ocupe in timp util. Și oarecum pot profita de neînțelegerile celor din jur. Le recomandăm să nu se ocupe doar de muncă, ci să aibă în vedere și distracția.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) așa cum încep săptămâna, așa o vor termina. Luna Plină de luni este un moment bun pentru a pune stop unui episod epuizant, unei situații din care nu mai au nimic de câștigat sau pentru a zbura din anumite colivii. Le recomandăm să nu fugă de emoții, să le accepte și să le onoreze. Cei asumați vor primi beneficii din partea astrelor.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce conține guma de mestecat. Ce se întâmplă, de fapt, dacă o înghiți
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Surpriza uriașă de care au avut parte turiștii pe Transalpina: “Ninge în august”
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Bolnavii de cancer își câștigă dreptul la viață în instanță. Situație anormală la Ministerul Sănătății
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...