Emilia Ghinescu, deranjată la culme de gestul bărbaților prezenți la evenimente: „Dacă nu încetează, îi fac de râs la nuntă”

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a decis să spună ce o deranjează la evenimentele la care participă. Vedeta este de părere că unii bărbați fac un gest respingător, care o deranjează teribil, iar dacă această practică va mai continua, este decisă să ia măsuri.
Filip Stan
18 aug. 2024, 20:55
Emilia Ghinescu, deranjată la culme de gestul bărbaților prezenți la evenimente: „Dacă nu încetează, îi fac de râs la nuntă”
Emilia Ghinescu, deranjată la culme de gestul bărbaților prezenți la evenimente: „Dacă nu încetează, îi fac de râs la nuntă”

Emilia Ghinescu se bucură de o carieră de succes, având un real talent muzical. Pe lângă asta, vedeta arată și foarte bine, astfel că nu duce lipsă de admiratori. Indiferent unde merge și ce prezintă în mediul online, peste tot dă peste bărbați care o complimentează și chiar îi fac și propuneri de diverse feluri.

Citește și: Emilia Ghinescu, mândră de fiica sa! Ce note a luat la BAC Erika. Tânăra va da admiterea la Facultatea de Medicină

Emilia Ghinescu, despre gestul respingător întâlnit la evenimente

Despre acest lucru a vorbit recent și artista, care susține că până și la nunți, botezuri și cumetri întâlnește petrecăreți care nu se sfiesc să o abordeze prin diverse metode. Conștientă că este o femeie frumoasă, până acum Emilia Ghinescu s-a rezumat doar la a refuza politicos, însă răbdarea ei a ajuns la capăt și amenință că va lua măsuri dacă această practică respingptoare va mai continua.

Emilia a povestit că există și bărbați care, din dorința de a se da mari la evenimente, o cheamă să le cânte la masă, însă nu asta ar fi problema reală, ci felul în care o fac.

„Este momentul în care vreunui bărbat i se năzare să mă cheme să cânt la masă, dar cu un gest din acesta de parcă ai spune că sunt ospătar, în niciun caz artist. Pe mine mă deranjează foarte tare aceste momente, mă fac inițial că nu văd, după îl las să continue că el continuă, nu se oprește din gestul acesta, îmi tot face semn să vin la masă și până la urmă mă enervez și îi spun la microfon că nu vin la masă la nimeni. Eu dacă am ceva să spun, spun la microfon”, mărturisește Emilia Ghinescu, potrivit WOWBiz.ro.

Artista a dezvăluit că niciodată nu a lăsat pe nimeni să îi bage bani în decolteu, obicei practicat adesea la evenimente, ba chiar spune că gestul acesta prin care unii bărbați o cheamă să le cânte la masă o deranjează mai ales pentru atitudinea pe care ei o au față de artist.

„Nu am lăsat în viața mea pe nimeni să îmi bage bani în decolteu sau mai știu eu, într-o altă parte a corpului sau să se atingă de mine cu bani. Nu suport să mă cheme cineva să cânt la mese. Să mă cheme să stau acolo să cânt. Mă duc eu la masă să cânt dacă vreau, eu oricum merg printre oameni și cânt, dar este cu totul și cu totul altceva decât în momentul în care cineva îți face un semn din acesta de parcă zici că ești câștigat la loto. Nu mă interesează banii lor. Nu cânt pentru bani, nu cânt pentru dedicații.

Nu mă interesează banii de dedicații, eu nu sunt genul de om care să cânt pentru dedicații. Fac dedicații de plăcere oamenilor, o fac pentru că vreau eu și nu trebuie să îmi dea niciun ban. Le-am explicat lucrul acesta, mă deranjează pur și simplu gestul în sine. Am explicat inclusiv acest lucru pe Instagram și le-am spus oamenilor să nu mai facă gestul acesta pentru că în momentul în care îl fac, dacă nu încetează, îi fac de râs la nuntă și am făcut de foarte multe ori lucrul acesta și am fost aplaudată de oameni la nuntă și apreciată pentru felul în care mi-am spus punctul de vedere. Nu poți să mă chemi la masă ca și cum aș fi câștigată la loz în plic”, ne-a mai povestit îndrăgita interpretă.

Când vine vorba de gesturile romantice, artista mărturisește că bărbații nu au îndrăznit să îi facă avansuri sau să încerce să o curteze la nunțile ori petrecerile la care merge să cânte.

„Bărbații nu îndrăznesc să facă gesturi romantice la nunți, să încerce să mă cucerească pe mine acolo pentru că sunt destul de aricioasă. Nu și-a permis nimeni până acum”, a mai mărturisit frumoasa artistă.

Citește și: Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România în care se făceau ritualuri păgâne. Acum, o mulțime de oameni vin să se bucure de natură și peisajul spectaculos, fără să-i știe istoria
Capital.ro
Este obligatoriu să-și schimbe permisele auto. Amendă pentru șoferi dacă nu au acest tip de permis
Playtech.ro
Surpriza uriașă de care au avut parte turiștii pe Transalpina: “Ninge în august”
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Elon Musk: America, lovită de foamete cu programul Kamalei Harris
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE de PENSIE! BACIU a CONFIRMAT: Pot fi aduse în 6 LUNI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...