Theo Rose, noi detalii despre relaţia cu Anghel Damian: „M-am speriat. Nu trebuie niciunul dintre noi să facă un compromis”

Theo Rose a vorbit despre viața de familie pe care a construit-o alături de Anghel Damian, dar și despre începuturile relației lor.
Alina Costache
19 aug. 2024, 16:43
Theo Rose, noi detalii despre relaţia cu Anghel Damian:
Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc de nuntă

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România la momentul actual, piesele ei ajungând rapid pe radio și videoclipurile ei sunt au sute de mii de vizualizări pe Youtube. Toată lumea o admiră pentru talentul și felul ei de a fi, iar acum cântăreața a dezvăluit că se confruntă cu câteva probleme la nivelul corzilor vocale.

Invitată în podcastul „Magic Life”, realizat de Liana Stanciu, Theo a explicat că, în urma unui concert a rămas fără voce. Atunci a aflat că ar suferi de disfonie triunghiulară.

Theo Rose a vorbit şi despre viața de familie, dar și cum a început frumoasa poveste de dragoste dintre ea și Anghel Damian. Artista povestește că deși au încercat și le-ar fi plăcut ca relația lor să fie una discretă, acest lucru nu a fost posibil, dat fiind că amândoi sunt foarte cunoscuți în țara noastră. De asemenea, cântăreața recunoaște că s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare și că Anghel a făcut primul pas. Deși în acea perioadă circulau multe zvonurile legate de cei doi și de relațiile din care de abia ieșiseră, acest lucru nu le-a umbrit fericirea. În plus, Theo Rose spune că faptul că partenerul ei este cu câțiva ani mai mare decât ea a ajutat-o foarte mult, simțind că poate să se sprijine pe el și că este protejată de discuțiile care aveau loc la momentul respectiv.

Îi spun orice lui Anghel. Există un filtru, păstrez niște lucruri d-astea care țin de spectrul feminin. Am avut un raport foarte sincer de la început. Asta e și ce ne-a adus împreună de fapt. Că nu am putut să ascundem nici lucrurile pe care ne-am fi dorit să le ascundem unu față de altul. Suntem complementari. Face diferența faptul că el e mai mare. Pentru că el a trecut prin perioadele mele. El a avut o relaxare care pe mine m-a ajutat enorm. Să simți că te poți baza pe bărbatul de lângă tine, că e stăpân pe situație și că nu se teme de orice, că e acolo să protejeze, pentru mine e extraordinar. Mi-a fost greu să accept faptul că erau oameni care alegeau să creadă niște lucruri despre mine, deși nu existau. Am vrut să fie discret totul, nu ne-a ieșit. Pe platou am început să simt chimia cu Anghel. Se întâmplă totul din niște priviri, eu nu îndrăzneam nimic. Eu am încercat să fug din chestia aia, îl evitam. Anghel mi-a povestit după că la el s-a întâmplat cu mult înainte. El a făcut primul pas. A fost o poveste foarte frumoasă. Ce se întâmpla nu avea nicio legătură cu povestea, cu minunea care se întâmplase de fapt. Noi trăiam într-un basm și în jur era cu totul și cu totul altceva, se vorbea despre alte prostii”, a declarat Theo Rose, la podcastul „Magic Life” al Lianei Stanciu.

 

Theo Rose dă cărţile pe faţă: „M-a supărat, mă manipula! Ne-am despărțit pentru că el mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream”

După doar două luni de relație, artista a rămas însărcinată. Theo Rose recunoaște că la început a fost speriată, dar, după o noapte petrecută doar cu gândurile sale, a înțeles că asta era ceea ce își dorea dintotdeauna. În plus, cântăreața spune că a simțit încă de la început cu Anghel Damian va fi bărbatul alături de care va avea o familie.

M-am speriat când am rămas însărcinată. Mă pregăteam într-un fel pentru asta. În momentul în care am intrat în relația asta am știut că lucrurile se vor întâmpla lucrurile. Știam că de aici o să am tot. Știam că o să facem un copil rapid. Am aflat într-o vacanță. Mâncam mult și mă deranjau mirosurile. Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, îi încolțise o lacrimă în conțul ochiului. Am avut nevoie de puțin timp în care să mă gândesc cum sunt eu. În noaptea aia n-am dormit. Următoarea zi mi-am dat seama că asta e ce mi-am dorit tot timpul. A fost foarte specială perioada aia. Adevărata mea familie sunt ei doi”, a adăugat Theo Rose.

Deși Theo Rose este prezentă foarte mult în ochii publicului, atât la concerte, cât și în seriale, emisiuni TV, partenerul ei nu este atât de mult în fața spectatorilor. Artista a declara că că a înțeles faptul că acesta își dorește intimitate și îi respectă decizia. Cu toate acestea, cântăreața spune că nu este deranjat atunci când apare în filmările ei, doar că își dorește să nu fie atât de mult în atenția oamenilor.

Theo Rose i-a atras atenția lui Anghel Damian în public! Artista nu a avut nicio reținere. ”Unde te duci cu nesimțiții ăia?!”

Noi avem o limită în expunerea asta. Eu îi respect intimitatea, respect și faptul că și-a dorit diferit lucrurile. El nu și-a dorit lumea asta. Nu trebuie niciunul dintre noi să facă un compromis. Am avut o discuție de la început. Plus că am înțeles că el își dorește lucrurile un pic diferit, nu își dorește niciodată să fie cu totul în atenție. Îi face plăcere când mai filmez eu ceva și mai facem o glumă împreună. Nu îl deranjează când apare. Îi face plăcere, dar nu vrea să fie atât de mult în atenția oamenilor”, a precizat cântăreața.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Țara din Europa care atrage tot mai mulți turiști. Detronează Grecia și Turcia, mai ales că are prețuri mici
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferi. S-a modificat limita. Rămâi fără permis timp de o lună
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. Vila are o priveliște superbă, AVEM imaginile SECRETE
DailyBusiness
ANUNȚ MAJOR DESPRE FACTURILE la energie! Sunt vizați cei care plătesc puțin
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Schimbări mari la un hipermarket din România. Ce surprize vor avea clienții
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Accident de proporții pe Autostrada A4! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ciocnirea unui autotren și a unui microbuz, din care au rezultat 12 victime
Capital.ro
Românii trebuie să primească banii înapoi. S-a dat ordin de la Guvern chiar azi, 19 August
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!
substantial.ro
De ce Burning Hot este atât de … Hot?
MediaFlux
GREEN TALKS. Interviu cu Gemma Webb, CEO și președinte al RetuRO-SGR. România, un model de succes în reciclare sau cum sustenabilitatea devine realitate VIDEO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...