Cum s-a îmbogățit austriacul Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. Actrița urmează să aducă pe lume primul moștenitor al milionarului

La un an de când au spus „Da!” în fața altarului, s-a aflat și din ce a făcut avere austriacul Manfred Spendier, soțul actriței Anca Dumitra, celebră pentru rolul Geaninei din „Las Fierbinți”.
Alina Costache
19 aug. 2024, 18:02
Cum s-a îmbogățit austriacul Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. Actrița urmează să aducă pe lume primul moștenitor al milionarului
Cum s-a îmbogățit Manfred Spendier, soțul actriței Anca Dumitra

Manfred Spendier s-a îndrăgostit de românca noastră încă din prima clipă în care a văzut-o în serialul „Las Fierbinți”. Deși nu se întâlniseră niciodată și nu înțelegea o boabă de română, austriacul a știut că Anca Dumitra este „fata perfectă” pentru el încă de când o urmărea pe micile ecrane.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți”, a mărturisit Anca Dumitra în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Anca Dumitra radiază de fericire! Cum arată Geaninuța din „Las Fierbinți” cu câteva zile înainte să nască

Actrița a dezvăluit că ea și soțul ei s-au întâlnit prin intermediul unei cunoștințe comune, iar lucrurile s-au legat rapid între ei, chiar dacă ea nu intenționa să aibă o nouă relație.

Din ce face bani Manfred Spendier

Milioanrul a devenit cunoscut în cercurile mondene de la noi din prisma legăturii cu Anca Dumitra, dar el este recunoscut în industri aagricolă. Spendier se află la conducerea unei companii de prestigiu specializată în producția de utilaje agricole, iar părinții austriacului dețin o fermă în apropierea orașului Klagernfurt, unde se ocupă de cultivarea cerealelor și creșterea animalelor.

Pentru că a crescut într-un mediu în care agricultura a fost sursa principală de prosperitate financiară, soțul Ancăi Dumitra a urmat studiie în acest domeniu și a devenit inginer specializat în utilaje agricole.

După ce a absolvit studiile superioare, a fost recomandat de un prieten pentru un post în domeniul echipamentelor agricole, începându-și astfel cariera profesională în sectorul agricol.

Citește și: Anca Dumitra, Geaninuţa din Las Fierbinţi, a ales naşii bebeluşului: „I-am informat, ca să zic așa, au acceptat”

Anca Dumitru și soțul austriac, diferență de vârstă de 11 ani

Diferența de vârstă destul de mare dintre milionar și Anca Dumitra a contribuit, se pare, la consolidarea relației lor de iubire. Între cei doi există o deiferență de 11 ani, actrița având 36 de ani, iar afaceristul 47.

Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, vestea că vedeta este însărcinată fiind făcută chiar de ea, pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Soluția care poate salva culturile pe timp de secetă și caniculă. Ideea ”furată” de un fermier după o vizită în Ungaria: “7-8 grade diferență de temperatură”
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
APĂ CU PORȚIA în România! Situația e critică
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Loredana Groza, imagini cu Alain Delon
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Accident de proporții pe Autostrada A4! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ciocnirea unui autotren și a unui microbuz, din care au rezultat 12 victime
Capital.ro
Lege nouă pentru șoferi. S-a modificat limita. Rămâi fără permis timp de o lună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Cât vom plăti FACTURA la IARNĂ. ANUNȚUL ministrului Energiei despre COMPENSARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...