Horoscop de toamnă 2024. TREI eclipse, două de Lună și una de Soare, dau peste cap toate planurile zodiilor. Saturn retrograd ne trezește la realitate

Horoscop toamnă 2024. Acest anotimp special din punct de vedere astral aduce cu el trei eclipse: două de Lună (18 septembrie și 17 octombrie) și una de Soare (2 octombrie). Toate astea vor da lumea peste cap.
Mircea Filipescu
19 aug. 2024, 20:20
Horoscop de toamnă 2024. TREI eclipse, două de Lună și una de Soare, dau peste cap toate planurile zodiilor. Saturn retrograd ne trezește la realitate
Horoscop toamnă 2024

Horscop toamnă. Trei eclipse, două de Lună și una de Soare, se vor petrece în apropierea lui Lilith, lucru care aduce momente șocante în viețile nativilor. Saturn rămâne în retrograd până în noiembrie, în Pești. Acest tranzit ne trezește la realitate, o realitate mult mai dură decât am sperat. Saturn ne cere simplitate, minimalism și lupte alese cu cap.

Iată ce ne pregătesc astrele din toamnă, potrivit astrologului Daniela Simulescu, în funcție de zodie și ascendent.

Horoscop toamnă 2024

Berbec/ ascendent în Berbec

Toamna poate aduce multe evenimente în sânul familiei și schimbări bruște în gospodărie. Nativii ar putea avea nevoie de îmbunătățiri în casă sau chiar de o mutare. Berbecii își doresc condiții mai bune și confort. Pluto se întoarce în casa carierei, așa că acești nativi vor lua niște decizii importante în acest plan. Universul le atrage atenția în privința relației cu familia, dar și asupra planului amoros. Berbecii sunt îndemnați să „rumege” ce s-a întâmplat la începutul anului.

Taur/ ascendent în Taur

Jupiter retrogradează în casa a doua pe data de 9 octombrie. Fiecare greșeală financiară trecută cu vederea în trecut va avea consecințe grave acum. Jupiter retrograd îi împinge la negocieri, să își ceară drepturile și să fie mai atenți la bugetul lor. Excesul de zel când vine vorba de cheltuieli și investiții va fi pedepsit. Careul dintre Jupiter și Saturn îi face pe Tauri cumpătați și încrezători în forțele proprii.

Citește și: Horoscop pentru sfârșitul verii realizat de Valeriu Pănoiu. Finalul lunii august aduce o mare doză de imprevizibilitate, pierderi financiare și despărțiri

Gemeni/ ascendent în Gemeni

Pe 9 octombrie, Jupiter din semnul Gemenilor va retrograda. Saturn este retrograd în casa carierei și a statutului. În această toamnă, Gemenii primesc anumite beneficii, dar nu vor fi cele la care au aspirat. Nativii se vor simți limitați de viață. Munca și efortul par să nu fie răsplătite suficient. Vor câștiga rezinliență pe plan profesional. Marte intră în casa banilor și resurselor, lucru care aduce multe cheltuieli neașteptate.

Rac/ ascendent în Rac

Toamna vine cu promisiuni pentru pentru nativii Raci. Pe 4 septembrie, Marte va intra în semnul Racului. La finalul anului, se va întoarce retrograd. Nativii sunt nevoiți să accepte că nu totul iese așa cum îți dorești. Deși apar anulări, întrârzieri sau amânări, toate au un rost. Racii vor fi nervoși toamna aceasta. Pentru a scăpa de nervi și stres, sunt sfătuiți să se plimbe sau să se apuce de activități fizice. Vor apărea momente când vor considera că sunt nedreptățiți.

Leu/ ascendent în Leu

De pe 4 septembrie, Marte va tranzita în casa a douăsprezecea. Pe 4 noiembrie, Marte intră în Leu. Nativii sunt sfătuiți să o lase mai moale, cu cât forțează lucrurile, cu atât se simt sabotați. De fapt, vorbim despre auto-sabotaj. Leii sunt sfătuiți să nu-și neglijeze sănătatea toamna aceasta, dar nici să o dea în cealaltă extremă și să devină ipohondri. Ar trebui să nu se implice prea mult în problemele altora, dar nici să fie indiferenți dacă li se cere ajutorul.

Fecioară/ ascendent în Fecioară

Până pe 15 noiemrie, Saturn este retrograd în casa relațiilor. Fecioarele trebuie să fie extrem de serioase, mature și responsabile din punct de vedere relațional. Nu au voie să se plângă! Saturn urăște victimizarea. Nu trebuie să își rezolve problemele în relație discutând cu prietenii, ci cu persoana de lângă, pentru a vedea ce nu funcționează. Sfaturile din exterior nu sunt de folos în această perioadă. Monotonia intervine în relația de cuplu.

Balanță/ ascendent în Balanță

Lilith în Balanță se întâlnește cu Nodul Sud. Nativii pot avea tot felul de idei neobișnuite Vor deveni rebeli și originali. Pot ieși din situații în care se complac de ani de zile. Nu o vor face într-un mod echilibrat, ci brusc. Lilith îi împinge de la spate în procesul lor de detașare de situațiile în care au stat din cauza presiunii sociale. Compromisul e de domeniul trecutului. Saturn este retrograd în casa a șaptea. Ceea ce se întâmplă la locul de muncă le va pune serios pe gânduri pe Balanțe.

Scorpion/ ascendent în Scorpion

Până pe 15 noiembriem Saturn în retrograd se află în casa a cincea. Toamna nu are vești bune pe plan amoros pentru Scorpioni. Saturn are abilitatea de a îi face pe acești nativi extrem de apatici. Ei știu că au nevoie de iubire și afecțiune, dar și că le merită din plin. Pentru o perioadă vor face, însă, compromisuri în dragoste. La finalul lunii noiembrie se încheie și această perioadă apatică din punct de vedere amoros. Sunt sfătuiți să nu mai țină cont atât de mult de părerea celorlalți.

Citește și: Horoscop rune septembrie 2024. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii merg pe gheaţă subţire la început de toamnă

Săgetător/ ascendent în Săgetător

Jupiter începe retrogradarea în casa a șaptea pe 9 octombrie. Fiecare moment în care au ezitat să discute despre problemele pe plan relațional se vor întoarce împotriva Săgetătorilor. Nu vor mai putea să se comporte ca și cum totul este perfect normal. Nativii trebuie să își rezolve problemele serioase și să le abordeze, altfel se vor simți măcinați pe dinăuntru. Totuși, pot apărea oportunități pentru Săgetărorii singuri.

Capricorn/ ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul Capricornului, este retrograd. Această retrogradare nu le dăunează precum celorlalți. P 6 octombrie, Jupiter din  casa a șasea retrogradează. Până în octombrie, Capricornii pot face demersurile dacă vor să își schimbe locul de muncă. După această perioadă, totul va decurge mai greu sau se pot răzgândi brusc. Chiar dacă fac schimbarea acum, vor veni momente în care se vor întreba dacă decizia luată a fost cea corectă. Trebuie să fie atenți și la sănătatea lor.

Vărsător/ ascendent în Vărsător

Vărsătorul este vedeta toamnei. Pe 20 noiembriem Ploto revine definitiv în Vărsător. Saturn, guvernatorul acestui semn zodiacal, este retrograd. Nu vor avea control asupra vieții pe întreaga durată a toamnei. Cu Pluto în semnul lor, vor fi nevoiți să își găsească puterea interioară și să își recapete controlul. Retrogradarea lui Saturn îi demolează pe plan financiar. Pot face rost de bani suplimentari, dar vor dispărea într-o clipită.

Pești/ ascendent în Pești

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în Pești. Nativii se vor maturiza din toate punctele de vedere. La începutul lunii septembrie, Marte ajunge în casa a cincea. Peștii își vor recăpăta cheful de viață și de aventură. Simt nevoia să reaprindă flacăra pasiunii sau să își găsească un nou hobby. Devin foarte creativi, dar Saturn în retrograd nu îi lasă să se bucure prea tare. Ceva lipsește. După încheierea acestei retrogradări, totul revine la normal, scrie astronsens.ro.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care sunt protejate de astre în lunile septembrie și octombrie. Răsturnări spectaculoase de situații pentru Berbeci
Capital.ro
Se schimbă banii. România e obligată să treacă la Euro: Strângeți cureaua!
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Schimbare de proporții la X Factor. O mare vedetă revine pe sticlă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Întârzieri masive la CFR! Calvarul la care au fost supuși călătorii care au revenit din vacanța de pe litoralul românesc
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Kamala Harris a făcut PASUL DECISIV. Donald Trump NU mai are ÎNCOTRO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...