Colo, influencerul implicat într-un scandal monstru acum câţiva ani, s-a căsătorit: „Verigheta este de la Cartier, arată super șmecher”

Colo a fost implicat într-o serie de controverse care i-au afectat imaginea publică. Una dintre cele mai grave a avut loc în 2020, când a fost acuzat de instigare la violență și la ură împotriva femeilor, în urma unor declarații făcute într-un videoclip.
Filip Stan
19 aug. 2024, 20:11
Colo, influencerul implicat într-un scandal monstru acum câţiva ani, s-a căsătorit:

Youtuberul Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, s-a căsătorit! Acesta a dezvăluit, într-un videoclip postat pe pagina sa de TikTok, suma uriașă pe care a plătit-o pentru verighete.

Colo, pe numele său real Alexandru Bălan, este un cunoscut YouTuber și influencer român. El a devenit popular prin videoclipurile sale pe YouTube, unde aborda diverse subiecte legate de gaming, lifestyle, și provocări.

Suma colosală cerută de Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă. De banii ăștia mergi în luna de miere la Dubai

Colo a fost implicat într-o serie de controverse care i-au afectat imaginea publică. Una dintre cele mai grave a avut loc în 2020, când a fost acuzat de instigare la violență și la ură împotriva femeilor, în urma unor declarații făcute într-un videoclip. Aceste declarații au atras critici puternice atât din partea publicului, cât și a autorităților. Poliția a deschis o anchetă în urma plângerilor depuse, iar Colo a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma scandalului, Colo și-a pierdut o mare parte din susținerea publicului și a pierdut colaborări cu diverse branduri. El și-a cerut scuze public pentru comportamentul său, dar impactul negativ asupra carierei sale a fost semnificativ.

@coloab

Replying to @Catalinn multumim din nou @Libao Luxury Events 👏

♬ original sound – Alexandru Bălan

Acum, Alexandru Bălan s-a căsătorit cu iubita sa, Alexandra, cu care are o relație de 10 ani. La nunta celor doi au fost prezente figuri cunoscute din lumea youtuberilor și influencerilor. În afară de formația muzicală care a făcut atmosferă întreaga noapte, celor doi miri le-a cântat și celebrul Bogdan de la Ploiești, pentru care Colo a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de euro. Nici la capitolul verighete nu s-a lăsat mai prejos.

Alexandru Bălan „Colo”, vloggerul care a instigat la violarea minorelor, a fost REŢINUT

Pentru cele două inele, youtuberul a recunoscut că a scos din buzunar uimitoarea sumă de 15.000 de euro, aproximativ. Nu este de mirare suma, ținând cont că cei doi îndrăgostiți au ales brandul Cartier, unul dintre cele mai prestigioase și renumite branduri de bijuterii și ceasuri din lume, cu o istorie bogată și o reputație de excelență în design. Cartier a fost denumit „bijutierul regilor și regele bijutierilor” de către regele Eduard al VII-lea al Angliei, unul dintre cei mai loiali clienți regali. De-a lungul anilor, brandul a creat bijuterii pentru multe case regale din întreaga lume.

„Aici este un subiect dificil să zic așa. Într-adevăr, verigheta este de la Cartier, arată super șmecher. Noi am ales aur alb și platină, dacă nu mă înșel, nu mai țin minte exact. Oricum nu a contat, mi-a plăcut foarte tare modelul. Aici e un subiect dificil pentru că au fost destul de scumpe verighetele. Mi se pare că a mea a fost undeva pe la vreo 8500 de euro și a Alexandrei a fost undeva pe la vreo 5600-5700, ceva de genul ăsta. Adică au fost destul de scumpe pentru niște inele. Dar acum știi cum e. E și vorba de brand, e și vorba că ne-au plăcut nouă foarte tare. A fost o dambla de-a noastră. E o chestie pe care o purtăm toată viața, e un accesoriu care ne leagă. Ele, în total, au fost, dacă nu mă înșel, 14.700 de euro, cam ăsta a fost prețul. În jur de 15.000 cu tot cu transport. Îți dai seama că nu merită banii, mai bine te duci în Teilor și îți luai niște verighete cu 25 de milioane amândoi și aia e, dar da, chiar arată bine”, a declarat Alexandru Bălan, pe pagina sa de TikTok.

 

Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut acum câţiva ani pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora.

La începutul lunii iunie a anului 2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă, după ce vloggerul, cu peste 850 000 de urmăritori pe canalul său, a scandalizat printr-o serie de afirmații făcute la adresa fetelor minore. „Colo”, cum e cunoscut in mediul online, le-a povestit prietenilor săi o experiență pe care a avut-o cu o minoră de 16 ani și a abordat și modul în care arată elevele din ziua de azi.

„În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a transmis atunci Poliţia Capitalei.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care sunt protejate de astre în lunile septembrie și octombrie. Răsturnări spectaculoase de situații pentru Berbeci
Capital.ro
Se schimbă banii. România e obligată să treacă la Euro: Strângeți cureaua!
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Schimbare de proporții la X Factor. O mare vedetă revine pe sticlă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Întârzieri masive la CFR! Calvarul la care au fost supuși călătorii care au revenit din vacanța de pe litoralul românesc
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Kamala Harris a făcut PASUL DECISIV. Donald Trump NU mai are ÎNCOTRO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...