Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta. Cât de empatic ești în funcție de cât de pline ai buzele

Ochii sunt considerați oglina sufeltului, iar buzele pot fi, iată, oglinda personalității fiecărui individ în parte. Ce spune forma lor despre tine.
Alina Costache
19 aug. 2024, 21:54
Ce spune forma buzelor despre personalitatea ta. Cât de empatic ești în funcție de cât de pline ai buzele

Oamenii de știință sunt de părere că buzele te pot da de gol foarte ușor. Atunci când suntem fericiți, supărați sau furioși, expresiile din zona gurii transmit celor din jur ceea ce simțim.

Experții sugerează că forma buzelor poate semnala particularități psihologice și trăsături de personalitate. Jean Haner, expert în citirea feței și autoarea mai multor cărți despre comunicarea non-verbală, consdieră că arta chineză antică a citirii feței este acutală și în zilele noastre.

Pentru a identifica trăsăturile de personalitate ale unei persoane în funcție de buze, experții analizează forma, dimensiunea, volumul și arcul lui Cupidon.

Ce spun buzele tale despre tine

Buze naturale pline

Această formă indică un individ empatic, cu instincte puternice de apărare. Persoanele cu buzele pline se nasc cu dorința de a-i proteja pe cei din jur și de a avea grijă de ei. Le place să mențină un cerc restrâns de prieteni și pun preț pe relațiile din viața lor.

Citește și: Testul care demonstrează puterea subconștientului. Alege o fotografie dintre cele șase și vei afla o mulțime de lucruri despre personalitatea ta

Buze subțiri

Persoanele cu buze subțiri sunt, de obicei, foarte timide. Deși sunt introvertite, au încredere în sine. Sunt independente, funcționează bine în relația de cuplu și au nevoie doar de câteva pasiuni comune pentru a-și face prieteni de încredere.

Buza de jos mai mare decât cea de sus

Oamenii care au buzele astfel știu ce înseamnă distracția. Au nevoie de un stil de viață energic și simt nevoia să cunoască mereu oameni noi sau să descopere locuri inedite. Sunt foarte curioși și sociabili și nu le e teamă să descopere tot ce este nou.

Buzele voluminoase în centru

Persoanele care au astfel de buze adoră să fie în centrul atenției și preferă să aibă în jurul lor persoane cu poftă de viață. Când vine vorba de relații, cei cu buzele voluminoase în centru pot avea tendința să exagereze și să caute mai degrabă aventuri decât ceva serios.

Citește și: Test de personalitate. Ce spune despre tine forma degetului

Buze cu arcul lui Cupidon ascuțit

Aceste persoane foarte creative. Au abilități impresionante de memorare și se descurcă excepțional în diferite interacțiuni sociale. Sunt inteligente, dar uneori reacționează impulsiv, ceea ce le poate începărta de cei din jur.

Buze cu arcul lui Cupidin rotunjit

Această formă a buzelor sugerează un spirit plin de compasiune și bunătate. Aceste persoane sunt sensibile, iar nedreptățile le supără foarte tare. Le place să ajute și sunt foarte atente la nevoile celor la care țin.

Buze obișnuite

Nici prea groase, nici prea subțiri, buzele medii fac trimitere către o viață echilibrată și o capacitate extraordinară de a rezolva orice problemă, indiferent de cât este de grea. Persoanele cu buzele standard au o gândire logică foarte dezvoltată și au capacitatea de a-i asculta pe cei din jur.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care sunt protejate de astre în lunile septembrie și octombrie. Răsturnări spectaculoase de situații pentru Berbeci
Capital.ro
Se schimbă banii. România e obligată să treacă la Euro: Strângeți cureaua!
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Schimbare de proporții la X Factor. O mare vedetă revine pe sticlă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Întârzieri masive la CFR! Calvarul la care au fost supuși călătorii care au revenit din vacanța de pe litoralul românesc
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Kamala Harris a făcut PASUL DECISIV. Donald Trump NU mai are ÎNCOTRO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...