Cadoul inedit primit de fiica lui Răzvan Simion. Ianca a trăit emoții intense la vederea surprizei

Ianca Simion și-a serbat recent ziua de naștere, iar pentru a simți din plin că este serbată, aceasta a primit un cadou inedit din partea unei persoane speciale.
Alina Costache
20 aug. 2024, 09:49
Cadoul inedit primit de fiica lui Răzvan Simion. Ianca a trăit emoții intense la vederea surprizei
Cadoul inedit primit de fiica lui Răzvan Simion. Ianca a trăit emoții intense la vederea surprizei

Ianca Simion, fiica prezentatorului Răzvan Simion, și-a serbat recent ziua de naștere, iar mătușa ei a surprins-o cu cel mai frumos cadou. Tânăra s-a bucurat din plin de surpriza făcută, fiind una dintre cele mai frumoase și memorabile experiențe din viața sa.

Citește și: Răzvan Simion s-a dus cu „mâinile în buzunare” la nunta lui Dani Oțil. De ce i-a dat plicul gol prietenului său: „Avea să îmi dea niște bani”

Ianca Simion, cadou inedit de ziua de naștere

Fiica lui Răzvan Simion a primit drept cadou, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de viață, un bilet la concertul celebrei Adele, iar tânăra a fost în extaz. Aceasta a făcut un video cu atmosfera dinainte de concert și l-a postat pe contul său de socializare, spre bucuria fanilor. Artista internațională a avut concert pe 16 august 2024 la Open Air Arena, Messe München.

„Mătușa mea, Anca mi-a făcut cadou acest concert și sunt super super recunoscătoare și încântată. Și am zis că vreau să vă iau cu noi în prima parte a acestui loc. Am băut cel mai bun aperol din viața mea. M-a plimbat prin locație… era un festival… aici erau niște fete în genul celor de la Spice Girls. (…) Am găsit chiar și această cabină ca în Londra. Am luat și acești cartofi prăjiți… amazing și ne-am îndreptat spre locurile noastre. Locul acesta este imens, am mers minute în șir prin el și cam așa arăta stadionul. Ne-am așezat în jur de ora 7 cred, am așteptat puțin”, a mărturisit, fericită, Ianca Simion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IANCA (@ianca.simion)

Ianca a optat pentru o superbă salopetă neagră, iar mătușa ei a mers în aceeași zonă închisă. Cele două au petrecut și s-au bucurat din plin de concertele celebrei Adele, cântand împreună cu ea. La un moment dat, văzând cât de bucuroasă e nepoata sa, mătușa a sărutat-o ușor pe obraz. Pentru fiica lui Răzvan Simion, acea seară a rămas de neuitat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IANCA (@ianca.simion)

Ianca a împlinit 20 de ani pe 14 august, iar mama și tatăl său i-au transmis mesaje emoționante. „Acum 20 de ani ne-am întâlnit. La mulți ani, Iancuța Prințesa! @ianca.simion”, au fost cuvintele lui Răzvan Simion, în timp ce cea care i-a dat viață a scris, alături de câteva poze din copilăria Iancăi: „La mulți ani, Suflețel frumos. Nu există vreun drum in univers la capătul căruia să se oprească iubirea mea pentru tine”.

Citește și: Destinaţie neaşteptată alesă de Răzvan Simion şi Daliana Răducan pentru luna de miere. „Majordomul nostru a dotat vila cu trandafiri roşii” VIDEO

Spynews
Anamaria Prodan, la un pas să piardă apartamentul pe care îl deține în clădirea lui Donald Trump, din cauza presupuselor datorii ale lui Laurențiu Reghecampf: ”N-a mai rămas nimic”
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cele 5 sfaturi pentru a opri căderea părului. Primul este cel mai important
Capital.ro
Taxă pentru șoferii care trec prin Bulgaria. Este obligatorie de la 1 Septembrie
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
Se scumpesc iar GAZELE, de luna aceasta. Dumitru Chisăliță: „Politicienii îți dau ceva gratis, iar tu plătești mai mult”
Adevarul
Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic: „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Cum încearcă Oana Lis să facă rost de bani pentru tratamentul soțului ei, Viorel Lis: „Ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”
Evz.ro
Elena Lasconi a luat un strateg american care l-a "consultat" și pe Ion Iliescu
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Cătălina Ponor a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat trupul ei, la 7 ani după ce s-a retras din gimnastică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Calendarul vacanțelor școlare din 2025. Vacanța de iarnă se termină pe 7 ianuarie
Capital.ro
Mașinile au interzis! Măsura a intrat în vigoare de astăzi, 20 August
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
"A bubuit! Am mers să trezesc copiii, n-am mai putut să mă întorc și după el" Soția bărbatului mort după ce aparatul de aer condiționat a explodat, mărturii cutremurătoare
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
JOE BIDEN, ANUNȚ pentru DONALD TRUMP! Lovitură în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...