Cristina Ciobănașu se pregătește să devină mămică! Actrița, dezvăluiri uimitoare. ”Îmi este foarte frică”

Cristina Ciobănașu a oferit câteva declarații care i-au luat pe toți prin surprindere! Tânăra actriță trăiește o frumoasă poveste cu Alex Mureșan, băiatul care pare că o face foarte fericită. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
20 aug. 2024, 14:29
Cristina Ciobănașu se pregătește să devină mămică! Actrița, dezvăluiri uimitoare. ”Îmi este foarte frică”

Cristina Ciobănașu pare pregătită să fie mamă! Actrița a dezvăluit, recent, faptul că relația ei alături de Alex Mureșan este una din ce în ce mai serioasă.

Cei doi consideră că formează deja o familie, deci, mai e un pas mic până la a se concretiza în realitate.

Te-ar putea interesa și Cristina Ciobănașu dă din casă. Ce reacție au avut socrii ei când au cunoscut-o. „Cred că ei s-au gândit: sperăm să fie ultima”

De curând, în cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că între ei există deja discuții despre nuntă, dar și despre posibilitatea de a deveni părinți.

Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de trei ani alături de Alex Mureșan, bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu, cu gândul la nuntă și copil

Actrița pare că și-a găsit sufletul pereche și este mai fericită ca oricând. Lucrurile merg foarte bine între ei, dar au ajuns deja în punctul în care își fac tot mai multe planuri de viitor.

Chiar și așa, nu a existat încă o cerere în căsătorie oficială, ci doar unele spontane, fără inel, în care tânărul și-a manifestat clar dorința de a-i deveni soț, Cristina Ciobănașu mărturisește că ea și iubitul ei au discutat despre nuntă, dar și despre posibilitatea de a deveni părinți.

„ Nu știu, în ultima vreme am cam început să mă gândesc așa că vine o vreme când ar trebui, dar nu vreau să pun presiunea asta pe mine, pentru că sunt genul care se stresează atunci când își dă ceva de lucru. Spre exemplu, când vine vorba de muncă, până nu termin toate lucrurile de pe listă în ziua respectivă, nu mă pot relaxa, nu am liniște. Și mă gândesc că la fel va fi și dacă îmi propun să fac asta și atunci cumva vrea să îl las pe Dumnezeu să hotărască când va fi acel moment, dacă va fi, că se poate la fel de bine să nu fie, cine știe.

Amândoi avem așa chestia asta de a avea un copil ca o completare a familiei, ca întregirea familiei. Dar nici Alex nu pune presiune, din contră. Deși ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației, în glumă, mai așa să vedem care e situația pe celălalt teren, abia de un an încoace am început să vorbim serios despre asta. Dorința există de ambele părți. Până la urmă e important să fim noi într-un punct al vieții în care psihic să fim pregătiți să-l primim, pentru că mi-este foarte frică de treaba asta. Sunt atât de angrenată în ideea de carieră și de viață profesională, încât mi-e frică că nu voi fi pregătită pentru el”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru Unica.ro.

Citește și Cristina Ciobănaşu, reacţie neaşteptată despre căsătoria Vlad Gherman cu Oana Moşneagu. A fost iubita actorului timp de nouă ani

Totuși, tânăra susține că momentan vrea să lase lucrurile să vină de la sine, ba chiar este încântată că părinții ei și ai lui Alexandru Mureșan nu pun presiune pe ei din acest punct de vedere.

„Nu sunt genul, plus că realizează și ei că suntem o generație mult mai precaută atunci când ne alegem partenerul posibil pe viață. Și atunci cumva cred că au încredere în noi că vom ști când vine momentul să luăm decizia”, a mai spus actrița, pentru sursa citată.

Spynews
Surpriza anului în televiziune! O emisiune fenomen, un brand în presa de monden, revine în curând! Antena Stars pregătește lovitura
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Insula care este înghițită bucată cu bucată de mare. 300 de familii s-au mutat deja pe continent
Capital.ro
Doliu național în Biserica din România. S-a stins cel mai iubit părinte: A fost chemat de Dumnezeu
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
ULTIMĂ ORĂ. PREȚUL ENERGIEI TOCMAI A BUBUIT!
Adevarul
Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic: „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“
Spynews
A fost înregistrat primul deces din cauza virusului West Nile în România. Alți doi pacienți au ajuns la spital, iar unul dintre ei e în stare gravă
Spynews
Lovitură grea pentru Brad Pitt! Fiica Angelinei Jolie a renunțat oficial la numele tatălui ei
Evz.ro
Piața modei în România își revine. Cât cheltuie românii pe îmbrăcăminte și încălțăminte
Ego.ro
Ce s-a întâmplat cu prima Dacia fabricată la Colibași, pe 20 august 1968. Textul inscripționat la motorul mașinii
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Cătălina Ponor a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat trupul ei, la 7 ani după ce s-a retras din gimnastică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Momente de coșmar pentru pensionarii care și-au primit deciziile de recalculare! „Mi s-au tăiat 500 de lei”. Românii s-au strâns, revoltați, în fața caselor de pensii
Capital.ro
Ungurii sunt stăpânii Europei. Viktor Orban nu mai joacă după regulile UE. Decizie istorică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
„Vor să mă omoare!” Doi polițiști din Câmpia Turzii, eroi pentru o femeie răpită în plină stradă!
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
AVERISMENT pentru PENSIONARI! MINISTRUL MUNCII a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...