Liviu Vârciu și Anda Călin fac nuntă! Chiar dacă au vrut să păstreze secretul, s-a aflat data când va avea loc petrecerea

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut în urmă cu opt ani, au doi copii împreună, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și urmează să facă nunta.
Alina Costache
20 aug. 2024, 19:09
Liviu Vârciu și Anda Călin fac nuntă! Chiar dacă au vrut să păstreze secretul, s-a aflat data când va avea loc petrecerea
Liviu Vârciu face nuntă cu Anda Călin. Când va avea loc marele eveniment

Liviu Vârciu a ocolit subiectul căsătoriei de fiecare dată când a venit vorba de nunta cu Anda Călin, după ce se zvonise că au făcut marele pas în secret.

„Și dacă zic că ne-am…., care mai e secretul? Nu se știe, nu o să aflați niciodată, știm doar noi doi și nașii, atât”, spunea artistul, în urmă cu puțin timp, pentru Ciao.ro.

Acum, e oficial! Anda Călin și Liviu Vârciu fac nuntă, în secret, în weekend-ul care se apropie. Potrivit Cancan.ro, Liviu și-ar fi anunțat apropiații că relația lui cu Anda se va oficializa atunci. Artistul a invitat doar câteva persoane la nuntă, dar într-un cadru supern, unde va petrece alături de iubita lui și cei dragi.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin, mărturisiri despre povestea lor de dragoste. ”Încă trag de el să ne sincronizăm”

Anda Călin dezvăluia despre nunta cu Liviu Vârciu, nu cu mult timp în urmă, că nu a fost o prioritate în relația lor, dar că atunci când se va întâmpla, va fi un eveniment intim, cu oamenii importanți lor alături de ei. Tot ea spunea că atunci va avea loc și cununia religioasă.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin, la XtraNight Show.

Cum și-a cunoscut Liviu Vârciu viitoarea soție

Liviu a întâlnit-o pe Anda Călin într-un club, unde ea era la acea vreme manager. El i-a spus direct: „De ce ești în club? Copiii unde sunt?”. Răspunsul ei l-a lăsat fără cuvinte: „La maică-ta!”.

Citește și: Cum l-a lăsat Nea Mărin cu buza umflată pe Liviu Vârciu, după o investiție de 600.000 de euro: „S-a jurat că nu îmi dă niciun leu”

Artistul i-a cerut atunci numărul de telefon, iar ea nu i l-a dat. Au vorbit, apoi, pe Facebook și s-au întâlnit. De atunci au trecut opt ani și pare că nimeni și nimci nu îi poate despărți, iar clopotele de nuntă răsună.

„Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a spus Liviu Vârciu.

Spynews
Surpriza anului în televiziune! O emisiune fenomen, un brand în presa de monden, revine în curând! Antena Stars pregătește lovitura
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. E considerat o adevărată perlă a turismului românesc, vizitat de sute de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 4.060
Capital.ro
Te lasă cu zero lei pe card. Avertisment pentru toți șoferii din România. Îți golește contul pe loc
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
AVERTISMENT DE LA POLIȚIE PENTRU PĂRINȚI! Nu faceți asta pe litoral
Adevarul
Portretul șefului FSB care ar putea ajunge pe scaunul lui Vladimir Putin
Spynews
A fost înregistrat primul deces din cauza virusului West Nile în România. Alți doi pacienți au ajuns la spital, iar unul dintre ei e în stare gravă
Spynews
Lovitură grea pentru Brad Pitt! Fiica Angelinei Jolie a renunțat oficial la numele tatălui ei
Evz.ro
Când este benefic să mănânci ultima masă a zilei. Sfaturi pentru a-ți îmbunătăți programul zilnic
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Imagini tulburătoare cu ispita Diandra pe Instagram! Ireal cum arată după ultima intervenție estetică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Momente de coșmar pentru pensionarii care și-au primit deciziile de recalculare! „Mi s-au tăiat 500 de lei”. Românii s-au strâns, revoltați, în fața caselor de pensii
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia de care toți se temeau, în plin război: Este necesar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
LOVITURĂ TOTALĂ pentru DONAL TRUMP! NIMENI nu se AȘTEPTA la asta în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...