Dana Săvuică, despre momentele în care a apărut în revista Playboy. ”Mi-am jucat cartea bine și mi-am asumat”

Dana Săvuică nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind un nume puternic în showbiz-ul românesc. Dacă mulți nu știu, vedeta a intrat în atenția românilor din momentul în care a apărut în revista Playboy. Iată ce e declarat despre vremurile ce au apus de mult.
Filip Stan
21 aug. 2024, 10:28
Dana Săvuică, despre momentele în care a apărut în revista Playboy. ”Mi-am jucat cartea bine și mi-am asumat”

Dana Săvuică a vorbit despre apariția sa în revista Playboy, dar și despre cum au privit oamenii din jurul ei această alegere pe care mulți au judecat-o.

Citește și Cine este bărbatul din spatele femeii puternice Dana Săvuică. Cine o consolează după divorţ pe prima vedetă din Playboy

Vedeta a fost invitată în cadrul podcast-lui ”Super Oameni”, acolo unde a vorbit despre una dintre alegerile vieții sale care au adus-o în punctul în care este astăzi, și anume, apariția în revista Playboy.

Chiar dacă a recunoscut faptul că a fost una dintre persoanele timide și introvertite toată viața, atunci când i s-a ivit această oportunitate, Dana Săvuică a simțit că este momentul în care trebuie să aibă curaj și să facă ceea ce simte.

Așa că, fosta realizatoare TV a declarat că prima persoană pe care a sunat-o pentru a-i cere o părere a fost tătăl său, și, chiar dacă nu se aștepta ca bărbatul să aibă o reacție pozitivă, pe atunci, Dana a fost surprinsă de cele spuse de părintele său.

Dana Săvuică, despre reacțiile negative privind alegerea sa controversată

Mai mult decât atât, vedeta a spus că a negociat contractul după cum și-a dorit, adică, ea a hotărât ce poze să apară în revistă, cum să pozeze, ce și cât să arate.

„Nu mă deranjează că se discută de revista Playboy. Inițial, când m-a sunat redactorul șef am crezut că vrea o fată de la agenția mea de modele. Și redactorul mi-a spus că mă vor pe mine. Eu tocmai mă retrăsesem de pe podium ca manechin, îmi deschisesem agenție de modele, ajunsesem la un alt nivel.

Eram prezentator la televiziunea română, era foarte serioasă, trebuia să ai dosarul curat. Primul l-am sunat pe tata. Și mi-a zis „Deși n-am vrut să fii manechin, deși nu te-am lăsat să te duci la facultatea de actorie, de data asta o să te las să faci ce vrei tu pentru că mi-ai arătat că tot ce ai făcut în showbiz ai făcut cu eleganță și decență”. Pe urmă, l-am întrebat pe fostul soț, pe mama.

Mi-am negociat la sânge contractul, inclusiv ce poze apar în revistă, cât, ce și ce nu arăt din corpul meu. E o artă să nu arăți nimic și totuși să lași loc imaginației. Eu zic că mi-am jucat cartea bine. Am fost singura care a făcut pozele la Chicago, la sediul Playboy. Am zis că nu are rost să dau cu piciorul la așa ceva. Am zis că ăsta e momentul meu, în care trebuie să am curaj”, a declarat Dana Săvuică.

Chiar dacă au existat și persoane care au criticat-o pentru alegerea sa, Dana Săvuică spune că nu au fost, totuși, chiar atât de mulți oameni care au pus-o la zid.

Totuși, își amintește un moment neplăcut, petrecut chiar în direct, atunci când o invitată de la o emisiune TV a jignit-o în fața tuturor telespectatorilor.

Fosta realizatoare TV mărturisește că nu s-a simțit jignită pentru că știa că celebra revistă a ales-o pe ea tocmai pentru decența și reputația nepătată pe care le avea.

Așa că a înțeles că unii oameni nu au ajuns la nivelul de a înțelege și a avea o minte deschisă spre schimbare.

„Mi-am asumat asta încă de la început, știam în ce intru. Eu pe copertă sunt îmbrăcată într-un halat alb, nu se vede nimic. Nu aveam nimic de pierdut. Lumea nu a vorbit rău despre mine. Nu i-am lăsat, nu le-am dat motiv. Întotdeauna am avut respectul oamenilor. Atacurile au venit înainte de a apărea revista. De la 2-3 vedete feminine care s-au dus pe la emisiuni și au început să spună că ce femeie e aia care se dezbracă într-o revistă pentru bărbați. Le-am lăsat să vorbească. Îți dau un singur nume, dar ea e super ok, e dintr-o bucată.

Citește și Ce meniu zilnic are Loredana Groza. Alimentul la care vedeta a renunţat pentru a se menţine în formă

Elena Cârstea, în direct, a zis „Doamne, să vină copilul meu acasă de la școală și să îmi spună că au zis copiii că mama lui e c***ă”. Playboy a vrut ca prima româncă să fie o femeie măritată, cu copil, cu educație, cu forme naturale și să aibă o imagine solidă încât să nu poată să fie atacată. Mi-am dat seama că sunt atacuri pentru că lumea noastră românească nu a ajuns la nivelul acela de a avea o minte deschisă încât să susținem toate schimbările din lumea asta”, a adăugat Dana Săvuică, în podcast-ul „Super Oameni”.

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
De ce toate cărțile de identitate emise în ultimii ani expiră pe 3 august 2031. Scenariul în care românii nu vor mai putea părăsi țara
Capital.ro
Ungaria va bloca România. Ungurii sunt o amenințare pentru țara noastră
Playtech.ro
Cât zahăr se pune la un kilogram de prune pentru gem. Secretul care face diferența de gust
DailyBusiness
NOUA METODĂ DE FRAUDĂ prin care șoferii rămân fără bani
Adevarul
Pesticidele, la fel de periculoase ca fumatul. Riscul ascuns de cancer din spatele agriculturii moderne
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
Toți pesnionarii vor primi acest document. S-a dat ordin
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Cele 5 alimente care ne distrug sănătatea fără să ne dăm seama, potrivit lui Dragoș Pătraru. Mulți români își încep ziua cu ele
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Prima zi de școală 2024, este sau nu zi liberă pentru părinți. Ce scrie în lege
Capital.ro
A murit marea doamnă a României. Ileana Cârstea Simion s-a stins. Odihnă veșnică!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
PENSIONARII PIERD BANI după RECALCULARE! LOVITURĂ totală a PENSIILOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...