Carmen de la Sălciua, țepuită de o amică cu o sumă de bani uriașă: „Când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!

Carmen de la Sălciua a povestit, pe Instagram, o întâmplare neplăcută prin care a trecut. Vedeta i-a împrumutat o sumă mare de bani unei cunoștințe, iar acum nu îi mai răspunde la telefon.
Alina Costache
21 aug. 2024, 17:07
Carmen de la Sălciua, țepuită de o amică cu o sumă de bani uriașă: „Când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!
Carmen de la Sălciua a fost țepuită de o amică

Carmen de la Sălciua a trecut printr-un episod care a lăsat-o cu un gust amar. Recent, cântăreața a fost contactată de o femeie din Sibiu, cu care mai avusese de -a face, pentru a-i împrumuta o sumă de bani pentru că ar avea probleme în familie.

Deși nu obișnuiește să dea bani cu împrumut și a simțit de la început că ceva nu este în regulă, artista i-a împrumutat banii, urmând ca luna aceasta să îi primească înapoi. Când a încercat să o contacteze pe femeie și să îi ceară să își respecte promisiunea, aceasta a fost de negăsit.

„Dacă tot postez aici chestii frumoase de pe la evenimente şi din viața mea, musai să vă spun că am pățit și una mai puțin plăcută! În urmă cu câteva luni, o domnișoară din Sibiu cu care eu am colaborat la un moment dat și cu care m-am înțeles destul de bine…mă sună să imi ceară nişte bani împrumut! O sumă…destul de mare!

Mi-a prezentat o problemă în familie și mi-a spus că în luna august..respectiv luna asta mi-o va returna! Eu…hai să fiu om cu suflet, deși cumva simţeam că îmi încalc un principiu…îi virez în cont !!! Ei bine…domnișoara ba are WhatsApp blocat, ba răspunde și mă amână, ba îmi dă seen…dar nici vorbă de bănuții mei! Când s-a degradat lumea asta???? Când???? Asta e prima dată dar și ultima când eu mai fac lucruri de genul!

Eu tot timpul am mers pe premiza că atunci când dai bani împrumut…îți câștigi un duşman! Și uite că am pățit-o și eu. Știți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Cum a ajuns fosta ispită de la „Insula iubirii” să plece din casa iubitului faimos doar cu o pungă! Dana Badea, dezvăluiri incendiare despre despărțirea de Alin: „Mi-a zis că nu poate fi doar cu o singură femeie”

Citește și: Toni Iuruc a uitat-o definitiv pe Simona Halep! Cu ce blondă tatuată a fost surprins omul de afaceri, la doi ani de la divorț

Cântărețaa a menționat că ar fi acceptat o amînare dacă persoana respectivă i-ar fi cerut acest lucru. Ce a deranjat-o cel mai tare a fost că femeia nu a mai sunat-o, ba mai mult, nu îi răspunde la mesaje sau apeluri. Carmen de la Sălciua a adăugat că nu i se pare normal să dea explicații pentru faptul că își dorește banii înapoi și că a învățat totuși o lecție din ceea ce i s-a întâmplat.

„Cei care ştiţi că aveți de dat bani…sunați fraților, comunicați…nu dispăreți ca lașii! Nu era mai simplu să spui…”Uite, mai păsuieşte-mă câteva zile că nu mă descurc”. În ziua de azi efectiv ajungi să dai explicații pentru ce îți trebuie banii…Banii tăi! Atât de joasă speţă sunt unii!

Cum mai dormiți noaptea în pat totuși cei care faceți asemenea lucruri? Un om să fie de bună credință și voi să îl „lucrați pe la spate”. PS: Am învățat o lecție importantă! Tot timpul să îmi ascult intuiția și să nu îmi încalc principiile! Vă sfătuiesc să nu faceți ca mine, ca să nu pățiți la fel! Dați bani și ajutați atât cât puteți și să nu se simtă..nu vă dați peste cap să ajutați peste puteri..că oamenii nu apreciază!”, a adăugat cântăreața.

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu peste 500 de lei pe zi. Nu ai nevoie de studii superioare, trebuie să îndeplinești niște condiții simple
Capital.ro
Medicamentele care te lasă pe loc fără permis auto. Mii de români le iau chiar în aceste zile
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Salariu cu TAXE ZERO în România! Cine sunt angajații norocoși
Adevarul
Creierul, unul dintre cele mai poluate țesuturi cu plastic, arată specialiștii: „Nu mai există niciun loc neatins”
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
Două metode prin care poți repara mâncarea prea sărată. Nu va fi necesar să o arunci
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Care au fost ultimele cuvinte rostite de Filip, băiețelul de 8 ani mort la cursul de înot 😢
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Premierul Marcel Ciolacu vine cu lămuriri despre scăderea pensiilor: „Oricare ar fi calculul, pensia lor nu scade”. Pensionarii vor primi un document care va clarifica întreaga situație
Capital.ro
Halep e furioasă. Cu cine a înlocuit-o Toni Iuruc. E diferență mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
AJUTOR pentru TRUMP! LOVITURĂ pentru KAMALA. SE RETRAGE din cursa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...