Mihai Voropchievici a dezvăluit numărul misterios asociat atât cu norocul, cât şi cu nenorocirile. Nu este nici 13, nici 66!

Maestrul runelor, cunoscutul numerolog, dezvăluie care este cel mai misterios număr de la 1 la 99. Mihai Voropchievici explică şi alte mistere numerologice, cum ar fi 666, număr al Fiarei sau al lui Dumnezeu?
Alina Costache
21 aug. 2024, 20:17
Mihai Voropchievici a dezvăluit numărul misterios asociat atât cu norocul, cât şi cu nenorocirile. Nu este nici 13, nici 66!
Mihai Voropchievici, despre calităţile şi defectele în funcţie de numărul personal

Numerologie marca Mihai Voropchievici. Din punct de vedere numerologic, maestrul Voropchievici vine cu o explicație complet ieșită din comun. Ei bine, cel mai misterios număr nu este 66, cum poate mulți s-ar fi așteptat, dar nici 13, asociat ba cu norocul, ba cu ghinionul. Este vorba despre… 23!

„Nu este un număr ghinionist, ci misterios. Toți ați auzit de simbolul 666, semnul Fiarei. Ia încercați acasă să împărțiți pe 2 la 3 și o să vă dea 0,666. Dar nu trebuie să vă speriați”, punctează Mihai Voropchievici.

„23 reprezintă și determină un număr de destin. Dacă datele unei persoane, adunate ziua cu luna și cu anul se ajunge la 23 e un număr interesant. Adunând 2 cu 3, avem cifra de destin 5. E interesant și pentru că este media între 1 și 9”, mai spune Mihai Voropchievici.

Horoscop rune septembrie 2024. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii merg pe gheaţă subţire la început de toamnă

Numărul 23 reprezintă numărul cromozomilor moșteniți de la fiecare părinte, de la tată și de la mamă. Ordinul Templierilor, mai spune Voropchievici, are 23 de comandanți supremi.

Toate lucrurile se întâmplă în viața persoanei născute pe 23 în multiplu de 5 sau se divid cu 5. 23 e suma a două destine importante: 22 +1. 22 este un număr maestru. Cei care au numărul de destin 22 pot fi dictatori sau pot duce la progresul omenirii. Unirea lui 22 cu 1 duce la numărul misterios 23.

Iată câteva caracteristici ale numărului 23. Sângele ajunge la inimă și de la extremități înapoi în 23 de secunde. Alfabetul latin are 23 de litere, iar calendarele sumerian și egiptean încep pe 23 iulie. Părul uman, legat cu frânghie cu diametrul de 23 de milimetri, rezistă la o sarcină de 23 de tone, completează Mihai Voropchievici, la ASTROFANATIK.

23, un număr aparte
„Iulius Cezar a fost asasinat într-o zi de 23. Două treimi din îngeri au rămas fideli Domnului. Mâna omului are 23 de articulații. Bomba de la Hiroshima a fost aruncată într-o zi cu număr de destin 5, adică 7 iunie 1945. Totalizând, cifrele adunate duc la 23.

Cele trei zodii care vor trăi până la 100 de ani. Nativii care au șanse să trăiască mai mult decât alții

Pe 23. 01. 2003, 23 de soldați americani au fost uciși în Irak în sectorul 23, o regiune irakiană. Toate celebritățile masculine născute pe 23 sau în anul 1923 au murit de excese: droguri, tutun, alcool sau alte vicii”, completează Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK.

Numerologul mai spune că există o serie de alte cifre și numere misterioase, însă niciun număr nu are caracteristicile atât de diferite, și în sens pozitiv, și negativ, precum 23.

„Nu va reuși niciun alt număr să determine atâtea poziții interesante și tot felul de combinații ca numărul 23: un număr misterios, înainte de a fi socotit ghinionist. Poate fi misterul unui ghinion sau ghinionul unui mister neștiut”, a încheiat Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici explică mistere numerologice: 666, număr al Fiarei sau al lui Dumnezeu?

Numărul 666 a fost analizat de Mihai Voropchievici.  Teoria că cifra 13 poartă ghinion s-a vehiculat mult timp. Ghinionul, însă, vine într-o zi de 13 atunci când te temi de cifra 13. Așadar, ghinionul și norocul ni-l atragem în funcție de cum ne raportăm la anumite date din calendar, la anumite cifre sau numere, a spus numerologul Mihai Voropchievici la Astro-Fanatik.

Există o istorie lungă cu cei 12 zei, care au venit la o întrunire și încercau să stabilească niște reguli pentru pământeni. Al 13-lea, cel mai rău și mai distrugător, Zeul Molok, aducea noroc muritorilor numai dacă primea o jertfă omenească, adică să fie sacrificat un prunc, până într-un an.

Dacă am lua mitologia nordică, comparativ cu noi, asta ar fi echivalentul Cinei cea de Taină, iar acest al 13-lea ar fi chiar Iuda. Foarte mulți, mai ales cei în vârstă, își amintesc că americanii au lansat o rachetă, Apollo 13, și au văzut că numărul 13 le poartă ghinion. Au făcut un alt Apollo pe care l-au numit Apollo 14.

Mihai Voropchievici: Cifra 4 aduce necazuri mari
Alți americani nu s-ar muta în ruptul capului la etajul 13, într-un zgârie nori. Ei consideră că e ghinionist. „Din ce am înțeles de la o persoană, în loc de etajul 13 este scris 12 bis, iar de acolo trecea la 14”, spune Mihai Voropchievici în analiza sa numerologică.

Și cifra 4 poate aduce necazuri. Este cifra distrugerii și a morții. A fi cifra distrugerii înseamnă că 4 te obligă să dărâmi tot ce e vechi și perimat, o gândire retrogradă, și să gândești una nouă. Asiaticii au mari probleme cu cifra 4. E o cifră de neacceptat și pentru unii europeni.

Tu ştii care este numărul destinului tău? Mihai Voropchievici îţi spune cum să-l calculezi: „Cei care au 7 pot avea dificultăţi în gestionarea emoţiilor”

Dublul lui 4, 8, este nu doar simbolul infinitului, ci și al împlinirii financiare. Să luăm pe 13, dar să îl citim de la coadă, 31. 31 e considerat la fel de ghinionist, la fel ca 13.

Este periculos și când o zi de vineri pică pe 31, nu doar pe 13! Pentru foarte mulți, 31 poate veni cu destabilizarea unei legături afective!

9 și 7, două cifre extrem de benefice
9 este o altă cifră interesantă. 9 e plin de vitalitate și protejează proiectele pe termen lung, investițiile și jocurile de noroc. E bine să semnăm cele mai importante contracte în data de 9. Și nunțile făcute într-o zi de 9 sunt mai trainice, este de părere Mihai Voropchievici.

7 este o altă cifră extrem de importantă! 7 este cifra cu cea mai mare încărcătură: avem cele 7 minuni ale lumii, în gamă sunt și 7 note muzicale, în cărțile de tarot 7 înseamnă ordinea, înțelepciunea, progresul și perfecțiunea! În astrologie, o dată la 7 ani, planetele produc schimbări importante în viața noastră.

Dacă numele tău are 7 litere, ești un om norocos. E bine să porți și un breloc cu 7 însemne.

36 aduce ghinion
Zero e preluat de la indieni și are o conotație negativă. Cartea de tarot care îi corespunde este Nebunul. 1 e puterea și Divinitatea. 2 reprezintă perechea, dar și omul cu două fețe. Nu te încrede în puterea lui 2. 5 e simbolul norocului picat din Cer. 24 – miezul nopții, numărul tenebrelor sau al magiei. E mai degrabă asociat cu tot ce e rău.

În schimb, 36 atrage ghinionul asupra celor care îl folosesc prea des. Dacă vei cumpăra des 36 de lucruri nu vei face altceva decât să atragi ghinionul. 69 simbolizează atracția contrariilor. L-ați văzut semnalizat pe tot ce înseamnă zodiacul chinezesc, plusul și minusul. Este echilibrul dintre două forțe care nu pot fi considerate nici bune, nici rele.

Mihai Voropchievici: Adevărul despre numărul 666: „Să adunați 6+6+6”
În schimb, 72 e numărul Pământului, dar și al înțelepciunii. 72 răstoarnă ghinionul pe care îl poartă 36. Ajungem la un număr foarte controversat, pe care mulți îl identifică cu răul: 666.

Numărul Fiarei, al Antichristului, e numărul pe care creștinii îl repudiază. „Eu v-aș propune, înainte de a trece la a crede și a nu cerceta, să adunați 6+6+6, să vedeți ce vă dă. Este 18, care adunat, vă dă 9. E o cifră benefică pe termen lung. 666, numai dacă îl folosiți cu gânduri rele, are o forță teribilă de a aduce nenorociri și dezastre”, susține Mihai Voropchievici.

Ultimul număr puternic este 999. Contrar opiniilor generale, nu trebuie interpretat ca 666 în oglindă, răsturnat. Conotația lui e pozitivă și reprezintă justiția și dreptatea divină.

Referitor la luna mai, toate datele explicate de Mihai Voropchievici pot aduce noroc sau ghinion, în funcție de credințele fiecăruia.

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
Băutura mai sănătoasă decât laptele de vacă care se găsește din ce în ce mai greu în România, deși în urmă cu mai mulți ani se producea în cantități mari. Un litru costă astăzi chiar și 15 lei
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Ordinul UE. România trebuie să aplice începând cu 3 august 2031
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Creierul, unul dintre cele mai poluate țesuturi cu plastic, arată specialiștii: „Nu mai există niciun loc neatins”
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
De unde provine țuica. Istoria băuturii preferate a românilor
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Zodia care are o cumpănă până pe 29 august 2024. Evenimente marcante pentru acești nativi!
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Simona Halep, mesaj neașteptat, la aproape șase luni după soluționarea cazului de dopaj! Ce a postat tenismena în mediul online
Capital.ro
Putin a acceptat înfrângerea. Ucraina a reușit imposibilul: A fost cu siguranță un șoc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
Guvernul face noi precizări. Cine va primi INDEMNIZAȚIA SOCIALĂ MINIMĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...