Kira Hagi a renunţat la „visul american” şi s-a întors în România: „Fiecare are un țel, un drum”

Kira Hagi avea în plan să se mute în Statele Unite, dar soarta a făcut să revină în țară, iar fiica lui Gică Hagi a vorbit despre motivele care au determinat-o să se întoarcă în țară și cum i s-a schimbat perspectiva privind viața peste Ocean.
Alina Costache
21 aug. 2024, 21:46
Kira Hagi a renunţat la

Kira Hagi a studiat în New York, la Los Angeles, dar iată că s-a întors în România. „Eu vreau să fac performanță oriunde în lume atâta timp cât practic meseria pe care mi-o doresc și o fac din suflet, și cu drag. E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva.

Kira Hagi a plecat la studii în America și avea de gând să se stabilească acolo definitiv. Totuși, acum s-a răzgândit, schimbându-și perspectiva despre viața peste ocean. Ce spune despre planurile de viitor.

Kira Hagi a plecat în America la studii și era hotărâtă să rămână peste hotare. Cu toate acestea, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, astfel că a decis să se întoarcă și nu are regrete.

E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul.

Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum”, a declarat Kira Hagi într-un interviu acordat pentru viva.ro. 

Kira Hagi a recunoscut care este cea mai mare teamă a ei. Puțină lume știe asta despre fiica lui Gică Hagi

Chiar dacă nu mai trăiește în America, Kira Hagi este mulțumită cu ceea ce se întâmplă acum în viața sa. Actoria o împlinește pe deplin, în ciuda faptului că nu o practică la Hollywoood.

„Da, sunt împlinită, pentru că sunt un actor care muncește în fiecare zi”, a mai spus fiica lui Gică Hagi despre felul în care arată viața sa la momentul actual, după întoarcerea în țară.

Kira Hagi a jucat și într-o piesă de teatru cu fiul lui Mihai Alexandru, Jonathan, la Nottara. „Martha și George, o piesă despre viața Prințesei Martha Bibescu și a Prințului George Valentin Bibescu, care a durat trei ani de zile. Am interpretat-o, la Teatrul Nottara, chiar și în perioada în care a fost pandemie. Am jucat cum s-a putut, atât cât s-a putut, cu jumătate de sală, dar am reușit să facem asta și în acea perioadă.

Citește și: Prima imagine cu Kira Hagi şi viitorul ei soţ, grecul Thomas Ferfelis, din vacanţa petrecută la Salonic FOTO
A fost o colaborare foarte frumoasă. Le mulțumesc în continuare celor de la Teatrul Nottara pentru că ne-au dat această oportunitate să punem în scenă o piesă despre o poveste inedită a unei personalități emblematice din perioada interbelică”, a adăugat Kira.

Dar tânăra are și talent la pictură. A avut expoziții în Franța, Italia, la București, Constanța… „Mie mi se pare că pictura și actoria se îmbină. Mi se pare că proiectele pe care le-am avut și expozițiile pe care le-am avut s-au născut așa, natural, nu am forțat nimic”, a dezvăluit Kira Hagi.

Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie

Conform surselor citate de publicația Orange Sport, Kira Hagi ar fi fost cerută în căsătorie. Până acum, actrița nu a făcut declarații despre posibila logodnă cu Thomas Ferfelis. Partenerul ei este manager la un local aflat pe malul lacului Cernica. 

În ceea ce privește viața ei personală, Kira Hagi preferă să păstreze discreția. Actrița și partenerul ei se cunosc de când amândoi au studiat la International British School of Bucharest, iar povestea lor de dragoste a început câțiva ani mai târziu.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis au fost prezenți la meciul România – Olanda de la EURO 2024. În fotografiile de la eveniment, realizate de echipa Gazetei Sporturilor, cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre în tribună. Înainte de startul meciului, Kira Hagi și iubitul ei au împărtășit câteva momente romantice. Actrița a fost surprinsă în brațele partenerului ei, iar acesta a sărutat-o pe obraz. Cei doi au stat îmbrățișați timp îndelungat, apoi au pozat alături de restul familiei prezente pe stadion. A fost prima apariție publică a Kirei Hagi alături de iubitul ei.

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
Băutura mai sănătoasă decât laptele de vacă care se găsește din ce în ce mai greu în România, deși în urmă cu mai mulți ani se producea în cantități mari. Un litru costă astăzi chiar și 15 lei
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Ordinul UE. România trebuie să aplice începând cu 3 august 2031
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Creierul, unul dintre cele mai poluate țesuturi cu plastic, arată specialiștii: „Nu mai există niciun loc neatins”
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
De unde provine țuica. Istoria băuturii preferate a românilor
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Zodia care are o cumpănă până pe 29 august 2024. Evenimente marcante pentru acești nativi!
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Simona Halep, mesaj neașteptat, la aproape șase luni după soluționarea cazului de dopaj! Ce a postat tenismena în mediul online
Capital.ro
Putin a acceptat înfrângerea. Ucraina a reușit imposibilul: A fost cu siguranță un șoc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
Guvernul face noi precizări. Cine va primi INDEMNIZAȚIA SOCIALĂ MINIMĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...