Horoscop Fecioara Maria! Sfatul zilei de la Regina Îngerilor: Leii să fie curajoși. Capricornii să se odihnească

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.
Mircea Filipescu
22 aug. 2024, 10:55
Horoscop Fecioara Maria! Sfatul zilei de la Regina Îngerilor: Leii să fie curajoși. Capricornii să se odihnească
Horoscop Fecioara Maria! Sfatul zilei de la Regina Îngerilor: Leii să fie curajoși. Capricornii să se odihnească

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 22 august 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Citește si: Zodiac chinezesc. Ce zodii simt cel mai puternic influență Universului! Tun financiar de proporții pentru acești nativi

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

RABDAREA ADUCE RECOMPENSE

Gradinaritul necesita rabdare dar si incredere si perseverenta. Inainte ca o samanta sa isi faca loc prin pamant si sa incolteasca, gradinarul trebuie sa se bazeze pe increderea sa interioara, stiind si fiind convins ca planta va creste. El dedica timp si efort ca sa ingrijeasca semintele, cu totala credinta ca munca sa va aduce drept rezultat o planta superba. Uneori ceea ce cautam se afla chiar in fata ochilor nostri dar nu vedem din cauza ca nu suntem constienti de asta. A deveni constient de ce se afla chiar sub nasul nostru poate sa aduca mari revelatii. Cand incetinim ritmul, pot iesi la lumina alte perspective ale unei situatii. Copiii au reputatia de a fi nerabdatori, doar poate sunt doar entuziasmati sa invete si sa experimenteze cat mai mult posibil din miracolul vietii. Intr-o lume in care totul este pe graba, este usor sa te ratacesti de curentul divin. Ia-ti timp si focuseaza-te pe linistea din interiorul tau, ca sa poti auzi vocea intelepciunii divine. Poti sa te si rogi sa primesti mai multa rabdare in orice situatie si circumstanta.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

AVENTUROS SI JUCAUS

In lumea copiilor, totul si orice este posibil! Aventurile si distractia sunt la tot pasul. Este timpul si pentru tine sa traiesti o aventura. Experientele noi ne mentin tineri si ne ajuta mintile si corpurile sa ramana active. Un spirit tanar poate sa aiba orice varsta fizica. Nu e niciodata prea tarziu sa te joci! Uneori, a te distra este cel mai bun mod de a fi responsabil pentru viata ta. Cu o stare de libertate asemenea unui copil, inocenta iti este reinnoita. Cand dai poverile tale lui Dumnezeu, simti o usurinta in intreaga fiinta. Te simti in siguranta, sigur si iubit. Iti dai seama ca exista mereu ceva pentru care sa zambesti si o binecuvantare in tot, inclusiv in provocari. Roaga-te pentru timp de joaca, suflet drag, si astfel lumineaza-ti calea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Cinci zodii care își întâlnesc sufletul pereche în toamna lui 2024! Cupidon își folosește toate talentele cu acești nativi

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care vor avea o lună octombrie de vis. Totul le merge ca uns
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Se întâmplă pe 24 august. Nu mai e cale de întoarcere
Playtech.ro
Ce a făcut o pensionară după ce a văzut o pensie de 5 ori mai mare pe decizia de recalculare. A sărit de la 1.900 la...
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Serialul Netflix care te va ține cu sufletul la gură. E în topul celor mai vizionate titluri de pe platformă
Ego.ro
Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Moarte cumplită pentru un curier, presupus român, în Marea Britanie. Acesta a fost târât aproape 1 km, după ce a încercat să oprească un hoț care îi furase duba
Capital.ro
Veste cumplită despre Monica Pop. România a izbucnit în lacrimi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Divorțul anului 2024: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au spus adio. Care sunt motivele despărțirii
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...