Îngerul păzitor pentru zodia ta. Vezi cine te ghidează în permanență

Pe baza zodiei tale, iată îngerul din tradițiile religioase occidentale care este cel mai potrivit să-ți fie protectorul și să te ghideze prin provocările nesfârșite ale vieții.
Alina Costache
22 aug. 2024, 12:10
Îngerul păzitor pentru zodia ta. Vezi cine te ghidează în permanență

Îngerul păzitor pentru zodia ta. Universul este atât de vast, încât ne este de neînțeles. Dar la fel este și lumea ideilor – este nelimitată. Deși astrologia pare la prima vedere a fi incompatibilă cu marile religii occidentale, cumva universul este suficient de mare pentru a le potrivi pe ambele. Există ceva ce putem învăța din toate tradițiile spirituale și metafizice ale lumii.

Pe baza zodiei tale, iată îngerul din tradițiile religioase occidentale care este cel mai potrivit să-ți fie protectorul și să te ghideze prin provocările nesfârșite ale vieții.

Berbec: Mihail, liderul Armatei lui Dumnezeu
Din moment ce Berbecul este primul semn din zodiac, te-ai născut cu personalitatea alfa îndrăzneață a liderilor. Îngerul cel mai potrivit să te protejeze este Mihail, conducătorul îngerilor și arhanghelilor. Mihai face parte din tradițiile iudaismului, creștinismului și islamului. În Cartea lui Daniel din Vechiul Testament, este profețit că Mihail se va ridica și va proteja copiii lui Israel. În Cartea Apocalipsei din Noul Testament, Mihail se luptă cu Satana. În islam, el aduce hrană și apă oamenilor și este cunoscut ca un înger al milei.

Zodiac chinezesc. Ce zodii simt cel mai puternic influență Universului! Tun financiar de proporții pentru acești nativi

Taur: Sariel, Observatorul Căzut
Din moment ce ești condus de Venus, ești una dintre cele mai senzuale zodii. Te bucuri de lucrurile mai frumoase ale vieții: extravaganța, luxul și frumusețea. Nici nu te deranjează să te răsfăț în delicii trupești. În vechea carte apocaliptică ebraică a lui Enoh, Sariel este un lider îngeresc care a poftit după femei umane și, ca urmare, a fost retrogradat la statutul de înger căzut. Este firesc ca Sariel, care nu este atât de „angelic” încât l-a lipsit de o apetită sexuală sănătoasă, să fie îngerul însărcinat să te protejeze.

Gemeni: Gabriel, Mesagerul lui Dumnezeu
Ești condus de Mercur și ești foarte priceput în comunicare, fie că este vorba de scris, vorbit sau relații publice. Îngerul tău păzitor perfect este Gabriel, care este recunoscut de toate religiile avraamice. În Vechiul Testament, Dumnezeu îl trimite pe Gabriel la Daniel pentru a rosti o profeție despre cele șaptezeci de săptămâni. În Noul Testament, Gabriel este îngerul care o vestește pe Fecioara Maria că va naște pe Fiul lui Dumnezeu. În islam, Gabriel a acționat ca un mesager între Dumnezeu și Mahomed. Acesta este motivul pentru care Gabriel este însoțitorul tău perfect – amândoi aveți abilități mari de comunicare, indiferent dacă v-au fost dăruite de Dumnezeu sau de stele.

Rac: Rafael, Vindecatorul sufletelor
Ești un semn de apă extrem de emoțional și grijuliu. Ai o reputație bine câștigată ca fiind unul dintre cele mai hrănitoare semne din zodiac. În ebraică, numele „Rafael” înseamnă „Dumnezeu vindecă”. În Cartea apocrifă a lui Tobit a iudaismului, Rafael le spune celor doi oameni bolnavi că Dumnezeu l-a trimis să-i vindece. Tradiția creștină de mai târziu îl identifică pe Rafael ca un înger al vindecării care a agitat apele curative din Iazul Bethesda în Evanghelia după Ioan, unde Isus vindecă un om paralizat. Practic, Rafael ești tu, dar sub forma unui înger.

Horoscop 23 august 2024. Zodia cu triplu noroc, e avansată la job, are fluturaşi în stomac şi câştigă jackpot-ul la Loto

Leu: Ramiel, Îngerul Milei
Ca semn de foc guvernat de soare, ai reputația de extrovertit extrem, cu o atitudine de a nu lua prizonieri. Dar să te împerechezi cu un fel de înger războinic macho s-ar putea să ajungi să te lupți unul cu altul pentru totdeauna în apusul soarelui. Ceea ce nu se știe atât de bine despre tine este că, în ciuda tuturor fanfașelor tale, ești și unul dintre semnele cele mai iertătoare. Prin urmare, pentru a evita vărsarea de sânge și pentru a încuraja armonia, este mai bine să fii asociat cu Ramiel, arhanghelul speranței care ajută la ghidarea sufletelor către cer. Ramiel este recunoscut atât în ​​iudaism, cât și în creștinism, iar numele său este derivat dintr-o expresie ebraică care înseamnă „Dumnezeu va avea milă”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Municipiul din România care i-a fermecat pe turiștii străini cu un singur eveniment: “E mult mai frumos în realitate”
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Se întâmplă pe 24 august. Nu mai e cale de întoarcere
Playtech.ro
Ce a făcut o pensionară după ce a văzut o pensie de 5 ori mai mare pe decizia de recalculare. A sărit de la 1.900 la...
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Serialul Netflix care te va ține cu sufletul la gură. E în topul celor mai vizionate titluri de pe platformă
Ego.ro
Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Moarte cumplită pentru un curier, presupus român, în Marea Britanie. Acesta a fost târât aproape 1 km, după ce a încercat să oprească un hoț care îi furase duba
Capital.ro
Veste cumplită despre Monica Pop. România a izbucnit în lacrimi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Divorțul anului 2024: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au spus adio. Care sunt motivele despărțirii
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...