Cum s-a terminat relația dintre Simona și Claudiu, cuplu de la Insula Iubirii. „Tu când dormeai cu ispita în pat, nu te-ai gândit cum sunt eu?”

Simona și Claudiu, unul dintre cuplurile de la "Insula Iubirii", au avut ceremonia finală seara trecută. Au stat față în față pentru a lua o decizie privind viitorul relației lor.
Alina Costache
22 aug. 2024, 13:11
Cum s-a terminat relația dintre Simona și Claudiu, cuplu de la Insula Iubirii.

Simona și Claudiu au fost eliminați de la „Insula Iubirii”, iar înainte de a pleca au fost puși față în față pentru o ultimă discuție care să clarifice situația dintre ei.

Simona și-a privit iubitul, în imagini, cum se lua în brațe și se săruta cu ispita. Claudiu i-a spus că aceste acțiuni l-au făcut să înțeleagă că ea e femeia cu care vrea să-și petreacă toată viața, iar Simona a pus punct relației și a plecat de pe insulă.

Citește și Ce făcea Anamaria Prodan în vila pe care s-a pus sechestru. De ce e atât de atașată de acel imobil. „Prietenii mei spun că sunt psihopată”

„Să trec prin dezamăgirea pe care mi-ai provocat-o, prin toate stările posibile, eu nu sunt om? De la primul bonfire, de la prima oră, Claudiu? Ai venit să îmi demonstrezi că ești bărbatul de care am eu nevoie, nu să te duci să te arunci, să te oferi pe tavă. Crezi că mai ești în postura în care ar trebui să mai decizi pentru relația asta sau pentru mine? Sunt foarte curioasă, după cum te văd am impresia că am trăit un coșmar și m-am trezit acum. Atingerile pe care i le dădeai, dormitul, ținutul de mână, privirile pe care i le-ai dat fix cum mă priveai pe mine. Să zicem că voiai să îți dovedești dacă poți să te abții în fața unei femei. Tu când dormeai cu ispita în pat, când o sărutai, când îi făceai complimente, tu nu te-ai gândit cum sunt eu? M-ai văzut acum șase luni de zile cum am suferit când m-ai înșelat. Te-a lăsat inima să mă aduci în aceeași stare? Ai impresia că eu aș putea să trec peste? Nu are sens ce spui. Ești în stare de șoc, revino-ți! Ca să ajungi să îți dai seama că mă iubești, a trebuit să faci lucrurile astea atâtea zile? O să plec singură de pe insulă”, a declarat Simona, la ceremonia finală.

Claudiu a explicat că momentele trăite cu ispita Ana Maria au fost cât se poate de reale și că s-a îndrăgostit de ea.

„Am vrut să îți demonstrez că în nicio conjunctură, nicio femeie nu ar putea să mă facă să mă îndrăgostesc de ea sau să mă facă să te uit. De aia m-am testat în felul ăsta. Vreau să mă vezi cum mă știi, să fac ce simt. Dacă eu nu aveam o dragoste sinceră față de tine, m-aș fi îndrăgostit de fata asta. Acum pot să fiu sigur pe mine că tu ești femeia pe care o iubesc din tot sufletul și cu care aș sta toată viața. Eu vreau totul sau nimic cu tine. Nu vreau să te mai rănesc nici măcar un moment, de asta am făcut totul. Am vrut să-mi testez iubirea față de tine”, a adăugat Claudiu.

Citește și Marius Vizante, dezvăluiri dureroase despre drama fiicei sale. Ce le transmite părinților, după suferința Katiei

Spynews
Ce le-a transmis ispita Anamaria de la Insula iubirii lui Claudiu și Simonei după ce au decis să plece separat, dar s-au împăcat ulterior: „Lui nu am ce să îi reproșez”. A recunoscut că a fost atrasă de el
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Cu ce să ștergi mobila lucioasă ca să rămână strălucitoare. Scapi ușor de problemele cu praful și urmele
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Se întâmplă pe 24 august. Nu mai e cale de întoarcere
Playtech.ro
Imaginile spun adevărul! Ce s-a întâmplat cu Andrei si Cristina după Insula Iubirii: Nu mai e loc de interpretări
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ pentru românii cu salarii mici. Ciolacu dă VESTEA ZILEI
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Artista trăiește emoții intense: ”Totul frumos organizat” | FOTO
Spynews
Dana Roba, mesaj dureros, după ce relația cu Beniamin a luat sfârșit! Make-up artistul trece prin momente dificile: ”Înainte de a răni un om...”
Evz.ro
Veștile pe care bugetarii nu voiau să le audă. Ce se întâmplă cu salariile
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ce au descoperit medicii legiști în trupul lui Filip, băiețelul de 8 ani care a murit la bazinul de înot. Deși părea perfect sănătos, o anumită afecțiune l-a trădat
Capital.ro
Veste cumplită despre Monica Pop. România a izbucnit în lacrimi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Cătălina Ponor, de nerecunoscut la 7 ani de la retragere: cum arată acum fosta campioană la 37 de ani?
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...