Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea filmează o nouă emisiune la ProTV, alta decât MasterChef, după ce au plecat de la Antena 1 din cauza oboselii: „Cu ei îmi e drag, că am cu cine”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu vor avea doar emisiunea MasterChef la ProTV, pentru că show-ul culinar va avea o continuare. Iubitul Doinei Teodoru a dezvăluit câteva detalii din culisele emisiunii.
Filip Stan
22 aug. 2024, 18:10
Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea filmează o nouă emisiune la ProTV, alta decât MasterChef, după ce au plecat de la Antena 1 din cauza oboselii: „Cu ei îmi e drag, că am cu cine”
Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea filmează o continuare a show-ului culinar MasterChef

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au șocat o lume întreagă în momentul în care au decis să plece definitiv de la Antena 1, după ce ani de zile au fost personajele principale ale emisiunii Chefi la cuțite. S-a iscat un scandal monstru cu trustul, iar fanii nu-și doreau decât să îi vadă în continuare în aceeași formulă la televizor. Surpriza cea mare a venit atunci când aceștia au anunțat că revin pe micile ecrane, la ProTV, televizunea care „i-a făcut mari”, unde vor fi, din nou, jurații emisiunii MasterChef. Fanii celor trei chefi s-au bucurat enorm, dar se pare că surprizele nu se opresc aici.

Citește și: Anunţul făcut de Gina Pistol înainte de noul sezon Masterchef de la Pro TV: „Simt schimbări în corpul meu”

Dacă la plecarea de la Antena 1 declarau că sunt răpuși de oboseală și nu mai continua în același ritm, iată că după o scurtă pauză, au venit cu forțe proaspete la ProTV, unde au nu unul, ci două proiecte care li se potrivesc mănușă. Pe lângă MasterChef, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au fost angrenați într-un proiect exclusiv online, care va fi disponibil imediat după difuzarea fiecărui episod MasterChef, pe VOYO.

În show-ul de după MasterChef, renumiții bucătari se vor lua la întrece, concurând între ei și gătind preparate inedite.

Cătălin Scărlătescu a făcut câteva dezvăluiri despre noul proiect și se declară extrem de încântat de acesta. Acesta spune că el și colegii săi de breaslă s-au luat mereu la întrecere în bucătărie, dar nu într-un mod oficial. Totodată, a subliniat faptul că emisiunea online va fi foarte palpitantă, iar telespectatorii vor vedea momente la care nici nu se așteaptă, care nu se vor difuza la TV, la MasterChef.

„La noi tot timpul a fost un show, după alt show, după alt show. Să vezi show-ul ăla unde e, de fapt, makin-of-ul, ăla din spate e, de fapt, cel mai show! (n. red.: râde). Nu o văd neapărat ca pe o provocare. Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim. Suntem foarte competitivi. Toată viața noastră ne-a plăcut să ne luăm la întrecere. E frumos să te iei la întrecere cu prietenii. Mai ales că sunt niște oameni pe care îi știu, îi cunosc. Nu vreau să mă iau la întrecere cu toți tâmpiții. Cu ei îmi e drag, că am cu cine” a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Fanatik.

Emisiunea culinară MasterChef va fi prezentată de Gina Pistol și îi va avea ca membrii ai juriului pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Premiera va avea loc pe 10 septembrie, de la ora 20.30, urmând ca emisiunea să fie difuzată în fiecare luni și marți.

Citește și: Sorin Bontea, despre întoarcerea la MasterChef. Ce spune despre colegii lui și Gina Pistol: „Asta ne-a ajutat foarte mult”

Întrebat dacă l-a emoționat până la lacrimi vreun concurent din episoadele filmate până acum, Cătălin Scărlătescu nu a oferit foarte multe detalii, dar a dat de înțeles că va fi un sezon plin de surprize.

„Mie îmi curge lacrima foarte rar, dar asta nu înseamnă că nu am emoții, asta nu înseamnă că nu mă impresionează ceva, dar vreau să îți spun un lucru. Nu doar în emisiune se întâmplă lucruri care ne pot emoționa. Uită-te pe stradă și ai să vezi emoția în jur. Românii sunt, cum să zic, fiecare cu problemele lor, noi, cu probleme mai mari sau mai mici, dar în emisiune o să vezi că vin tot felul de personaje. Sunt oameni frumoși, chiar dacă au o problemă, fizică, locomotorie. Ei, ca oameni, sunt spectaculoși.

O să vezi ceva ce n-ai văzut în viața ta. Eu am avut o experiență acum câteva zile, la una din deplasări. N-am cum să dau din casă tot, dar o să vezi o experiență cu niște copii. A fost ceva ce pe mine m-a mișcat profund toată chestia aia. Ce am văzut eu acolo… Am văzut o chestie spectaculoasă”, a mai spus Scărlătescu.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Doliu în fotbalul din România. A murit emblema „Campioanei unei mari iubiri”
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
ROMÂNII NU VOR TREMURA nici de frig, nici de frica facturilor. Ce se întâmplă cu gazele naturale
Adevarul
Dispariția celui numit „Bill Gates al Marii Britanii“, în naufragiul misterios al unui iaht de lux în Sicilia, scoate la iveală legăturile sale cu serviciile secrete
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Cum a fost turnată Ana Aslan? Dezvăluirile secretarului personal al lui Nicolae Ceaușescu
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ULTIMA ORĂ! Ce au găsit medicii în trupul lui Filip? De ce ar fi murit, de fapt, la cursul de înot
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
Intră banii direct în conturi. Se dau 2.000 de lei pentru mamele din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...