S-a aflat de ce a divorţat Maria Popovici de Mincu: „Mai ceva ca la Insula iubirii”

Maria Popovici a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Mincu, după o căsnicie de 6 ani. Câștigătoarea iUmor nu a vrut iniţial să ofere mai multe detalii despre motivul divorțului, dar ulterior a început să vorbească.
Alina Costache
22 aug. 2024, 19:49
S-a aflat de ce a divorţat Maria Popovici de Mincu:

Maria Popovici și soțul ei, Mincu, s-au despărțit după aproape șase ani de căsnicie. Cei doi comedianți, foarte îndrăgiți în România, au decis să pună capăt relației lor, iar Maria a împărtășit vestea cu fanii săi printr-un mesaj pe rețelele de socializare, în care, contrat obiceiul de pe scenă, a cerut intimitate

De-a lungul anilor, Maria Popovici și Mincu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea stand-up-ului românesc. Deși situațiile tensionate dintre ei deveneau adesea surse de umor în spectacolele lor, în realitate, au fost foarte discreți în privința problemelor din relația lor. Totuși, deși au împărtășit multe amintiri frumoase împreună, cei doi au decis să își spună „adio”.

Despărțirea verii! Maria Popovici și Mincu și-au spus „adio”. Ce s-a întâmplat după șase ani de căsnicie

Maria Popovici  a publicat un mesaj în care a explicat că despărțirea s-a produs de ceva timp, dar au ales să țină această informație departe de ochii publicului. De asemenea, câștigătoarea iUmor a menționat că nu intenționează să discute în detaliu despre motivele care au dus la separare, solicitând fanilor și presei să respecte intimitatea lor în această perioadă dificilă.

În urmă cu trei zile, Maria Popovici și Mincu, așa cum este cunoscut celebrul actor de stand-up comedy au anunțat că au luat-o pe drumuri diferite. Despărțirea s-a produs în urmă cu mai mult timp, dar abia acum au decis să vorbească public despre acest subiect.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei, nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a scris Maria Popovici în mediul online.

Maria Popovici, prima câștigătoare iUmor, și Alexandru Minculescu, actor de stand-up comedy, și-au spus „adio” după o relație de 9 ani și o căsnicie de 6 ani. Cei doi nu au vrut să ofere prea multe detalii despre acest subiect și au cerut dreptul la intimitate.

Totuși, în spațiul public, au apărut mai multe informații despre posibilele motive care au dus la divorț. Potrivit EVZ.ro, Maria și Mincu ar fi decis să se despartă, în urma unor divergențe survenite pe plan profesional.

Ei bine, actrița nu a vrut să lase lucrurile așa și a ieșit public pentru a lămuri situația. Maria Popovici le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online că ea și fostul soț nu au oferit niciodeclarație oficială, cu excepția mesajului de mai sus.

„Așa de mult nu voiam să fac din astea… Nu aveți nici cea mai vagă idee cât de mult nu îmi doream să fac din astea. Eu și cu Mincu nu am dat nicio declarație în presă. În afară de ce am postat pe paginile noastre de Instagram, altă declarație nu există (…) Înțeleg și îmi asum mai ceva ca la Insula iubirii, că nu ai încotro. Exact așa cum am scris în postare, este singurul adevăr, restul nu preocupă pe nimeni în afară de prietenii și familia noastră, oamenii apropiați. Înțeleg, e normal, și eu la viața mea am citit chestii din astea și am bârfit, dar noi nu am dat declarații în presă”, a spus Maria Popovici pe contul ei de Instagram.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Banii cash sunt gata să dispară. Anunțul Băncii Naționale pentru cei cu numerar
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
Milioane de oameni vor avea CIPURI ÎN CREIER. Ce vor putea face cu ele
Adevarul
Dispariția celui numit „Bill Gates al Marii Britanii“, în naufragiul misterios al unui iaht de lux în Sicilia, scoate la iveală legăturile sale cu serviciile secrete
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu era să declanșeze un război. România a trăit periculos
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ULTIMA ORĂ! Ce au găsit medicii în trupul lui Filip? De ce ar fi murit, de fapt, la cursul de înot
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
Patrick Mouratoglou a spus adevărul despre Simona Halep: Răul este făcut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...