Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Regina Îngerilor aduce mângâiere și NOROC: „Energie divină curge prin tine”

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.
Filip Stan
23 aug. 2024, 08:39
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Regina Îngerilor aduce mângâiere și NOROC: „Energie divină curge prin tine”
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Regina Îngerilor aduce mângâiere și NOROC: „Energie divină curge prin tine”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 23 august 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Citește și: Zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn! Trei zodii pentru care roata norocului se întoarce definitiv

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Sursa de lumina

Esti o sursa de lumina, iar acest lucru nu trebuie sa te sperie. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa-ti dea puterea de a te simti confortabil cu abilitatile tale. Energie divina curge prin tine si ai darul de a le lumina calea celorlalti. Nu este ego, daca esti constient de faptul ca esti canal prin care altii pot simti iubirea, armonia in tot ceea ce fac. Cu cat esti mai constient de abilitatile tale, cu atat puterile tale vor creste. Nu trebuie sa fii confuz sau te te simti un “ciudat”.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Puterea clarviziunii

Ai incredere in mesajele pe care le primesti, in semnele pe care le vezi. Puterea clarviziunii sta in fiecare, doar ca nu toata lumea este pregatita sa o accepte. Daca pare ca darul tau este blocat, poate ca o experienta dureroasa din trecut te-a facut sa nu mai ai incredere in el. Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine ca sa vindeci aceasta durere, sa te elibereze si sa poti vedea si mai clar de-aici inainte. Cere-le sprijinul si ghidarea! provocari. Roaga-te pentru timp de joaca, suflet drag, si astfel lumineaza-ti calea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop WEEKEND 23-25 august 2024. Soarele se mută în pragmatica Fecioară. Filtrează zgomotul din jur!

Spynews
Ispita Beni, mesaj acid după ce Simona de la Insula Iubirii l-a iertat pe Claudiu! Cei doi foști concurenți s-au împăcat: ”Ești într-o situație...”
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Monumentul din București pe care l-au văzut sute de mii de oameni fără să-i știe semnificația. I se spune Vioara Spartă și cântărește 7 tone
Capital.ro
Oana Pellea, devastată. A murit marele actor al României. S-a mai stins o mare stea
Playtech.ro
WOW! Andrei și Cristina au dat frâu liber imaginației la Insula Iubirii. Au arătat TOT
DailyBusiness
Schimbarea finalului de săptămână pentru românii care au rate la bancă, Anunțul BNR
Adevarul
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită” VIDEO
Spynews
SUPEREXCLUSIVITATE! Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit la starea civilă. Primele și singurele imagini când cei doi au spus ”DA”
Spynews
Adrian Minune Jr. s-a despărțit de iubita lui?! Detaliile care anunță o posibilă separare: ”Un incapabil să...” | FOTO
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, a comis-o. Discurs plin de ură al starletei
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi'
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Noi ajutoare din partea statului, de la 1 septembrie! Cine sunt românii care primesc sume de ordinul miilor de lei
Capital.ro
Ungaria scrie legea în România. Budapesta, ordin în Transilvania: Nu putem lăsa
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
„Am dat alarma, nimeni nu m-a ajutat” Mama lui Ioan Pintaru a avut o presimțire sumbră înainte ca fiul ei să o înjunghie pe fetița de 11 ani în Londra! Femeia a avertizat autoritățile de mai multe ori, dar nu a fost băgată în seamă
substantial.ro
Asociaţia Nevăzătorilor din România critică noua lege a pensiilor și anunță proteste
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...