Au ieșit scântei pe OnlyFans! Ema Karter și Raluca Bădulescu, scene interzise 18+ care îți taie respirația! „Oameni nu vor fi dezamăgiţi, vor vrea să vadă mai mult”

Raluca Bădulescu și Ema Karter și-au unit forțele pentru a rupe gura târgului pe OnlyFans, iar planul le-a ieșit de minune! În ce ipostază interzisă minorilor au apărut cele două dive.
Filip Stan
23 aug. 2024, 10:56
Au ieșit scântei pe OnlyFans! Ema Karter și Raluca Bădulescu, scene interzise 18+ care îți taie respirația! „Oameni nu vor fi dezamăgiţi, vor vrea să vadă mai mult”
Au ieșit scântei pe OnlyFans! Ema Karter și Raluca Bădulescu, scene interzise 18+ care îți taie respirația! „Oameni nu vor fi dezamăgiţi, vor vrea să vadă mai mult”

Raluca Bădulescu a șocat pe toată lumea când a anunțat că și-a deschis un cont pe OnlyFans, însă ceea ce a urmat a depășit cu mult așteptările tuturor. Recent, vedeta a venit cu o nouă surpriză pentru fani. „Regina Regească” și Ema Karter au pozat împreună într-o ședință foto spectaculoasă, iar Cancan a reușit să pună mâna pe câteva imagini exclusive pe care nu trebuie să le ratați.

Raluca Bădulescu a pus puțină pauză în ceea ce privește activitatea în televiziune pentru a se concentra pe proiectele online. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a dorit ca admiratorii să o descopere dintr-o cu totul altă perspectivă, motiv pentru care abonații ei de pe platforma OnlyFans au avut parte de conținut inedit.

Citește și: Distracție pe cinste la botezul lui Isaia! Pepe și Horia Brenciu au făcut un show desfăvârșit! Nașa Andra a dansat până dimineață

Succesul neașteptat al proiectului a încurajat-o să colaboreze cu cineva care cu siguranță va pune imaginația bărbaților în mișcare. Raluca Bădulescu a recunoscut că a avut emoții la filmări, dar, în final, rezultatul a fost exact cum și-a dorit.

„Este o mare bucurie că am cunoscut-o personal pe Ema Karter şi am avut ocazia să colaborez cu ea. Mi-a devenit o prietenă atât de apropiată, este un om atât de special. Aşa cum toată lumea o ştie de star internaţional, credeţi-mă că am avut emoţii. Ştiam despre ea numai lucruri frumoase, am descoperit un om atât de minunat, mi-a făcut o foarte mare plăcere această colaborare şi da îi invităm pe toţi fanii noştri pe platformele noastre să vadă contentul pe care l-am făcut”, ne-a declarat şi Raluca Bădulescu.

Şi Ema Karter este de aceeaşi părere. Ba mai mult, tânăra, cunoscută deja pentru conţinutul pe care-l face, a „dat din casă” mai multe detalii şi ne-a dezvăluit că la un moment dat s-au încins spiritele iar ce au reuşit să filmeze îi va lăsa pe abonaţi fără cuvinte.

„O ştiam pe Raluca de mult, mă uitam cu drag la „Bravo ai stil”. Mi-a plăcut mereu că este o femeie plină de viaţă, amuzantă şi foarte fashion. O apreciez mult şi mă bucur că am colaborat pentru OnlyFans. Contentul este pur şi simplu WOW. Cred că nimeni nu se aştepta la această colaborare.

Conţinutul meu este foarte diversificat şi când am văzut că şi-a făcut cont pe platforma asta am zis că ar da bine să facem content împreună. Am văzut că îi place foarte mult să pozeze, să filmeze, are multe idei şi cu siguranţă o să îi meargă foarte bine.

Iniţial am zis că facem câteva poze, dar s-au ,,încins spiritele” şi am şi filmat. Nu pot spune prea multe, oamenii trebuie să intre pe paginile noastre să vadă ce am făcut, dar le pot spune că nu vor fi dezamăgiţi. Dăm bine împreuna şi sunt sigură că abonaţii o să vrea să vadă mai mult. Noi suntem pregătite”, ne-a declarat Ema Karter în exclusivitate.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, primele declarații când a aflat că Doina Teodoru e noua iubită a lui Cătălin Bordea: „Cea mai mare tâmpenie în lumea asta”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Două legume pe care e bine să le plantezi în grădină în locul roșiilor și cartofilor în septembrie. Vei avea o recoltă bogată și le vei folosi la foarte multe mâncăruri
Capital.ro
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
Playtech.ro
WOW! Andrei și Cristina au dat frâu liber imaginației la Insula Iubirii. Au arătat TOT
DailyBusiness
Schimbarea finalului de săptămână pentru românii care au rate la bancă, Anunțul BNR
Adevarul
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită” VIDEO
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
A murit un mare actor român. Talentul său va rămâne în istorie
Ego.ro
Tortul de la botezul fiului Vlăduței Lupău, DISTRUS cu ciocanele! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi'
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Pensionarii au luat cu asalt Casele de Pensii din România. Nenumărate greșeli au fost descoperite în deciziile pensionarilor
Capital.ro
Oana Pellea, devastată. A murit marele actor al României. S-a mai stins o mare stea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
substantial.ro
Căutări pentru o minoră din Sibiu, dispărută în Germania
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...