Ce s-a ales de moștenirea lăsată de Cornelia Catanga. Rochiie scumpe și bijuteriile au dispărut! Designerul Sonia Trifan, considerată vinovată. ”Nici nu mi-a răspuns”

Aurel Pădureanu a aruncat cu vorbe acide, la trei ani după moartea Corneliei Catanga. Artistul a făcut declarații surprinzătoare, despre moștenirea regretatei artiste de muzică lăutărească.
Filip Stan
23 aug. 2024, 11:21
Ce s-a ales de moștenirea lăsată de Cornelia Catanga. Rochiie scumpe și bijuteriile au dispărut! Designerul Sonia Trifan, considerată vinovată. ”Nici nu mi-a răspuns”

Aurel Pădureanu a aruncat cu vorbe acide, la trei ani după moartea Corneliei Catanga. Artistul a făcut declarații surprinzătoare, despre moștenirea regretatei artiste de muzică lăutărească.

Citește și Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID

Pare că a izbucnit o neînțelegere între Aurel Pădureanu și creatoarea de modă Sonia Trifan, referitor la rochiile pe care le purta Cornelia Catanga.

În urmă cu trei ani, pe 26 martie 2021, Cornelia Catanga a încetat din viață. În urma sa a lăsat multă suferință și un dor care încă există în sufletul celui ce i-a fost partener de viață, Aurel Pădureanu.

Acum, soțul artistei a rămas cu amintirile și cu o umbră a trecutului lor. Solistul spune că o parte dintre rochiile regretatei Catanga i le-a dat Soniei Trifan, după ce a murit interpreta, pentru a le recondiționa. Totuși, creatoarea de modă contrazice cele spuse de artist.

Părere susținută și de dovezi, mai exact poze din arhiva personală cu Cornelia Catanga, îmbrăcată în creațiile ei. Aurel Pădureanu a oferit un interviu prin telefon, acolo unde a fost cât se poate de sincer.

Bărbatul a mărturisit pentru Cancan.ro, că tot ce mai deține de la Cornelia Catanga este acordeonul său și unul dintre costumele de suflet.

Ținutele speciale pe care le purta artista pe scenă au dispărut, iar solistul mărturisește că nici bijuteriile prețioase ale soției sale nu mai există.

Soțul Corneliei Catanga este de părere că faimoasa creatoare de modă Sonia Trifan ar fi intrat în posesia rochiilor. Totuși, adevărul este undeva la mijloc.

„Toate rochiile Corneliei s-au dus, le-am dat pe toate. Unele dintre ele i le-am dat Soniei Trifan, ea nici nu a mai pomenit de ele. Ea trebuia să le mai aranjeze, nici nu mi-a mai răspuns la telefon, nu știu ce a făcut cu rochiile. Iar celelalte rochii rămase le-am dat de pomană, le-am donat. Nu mai am nimic”, a declarat Aurel Pădureanu.

Artistul spune că a păstrat doar obiectele care îi erau cel mai aproape de suflet, care îi păstrează vie amintirea iubitei sale soții.

„Tot ce mi-a rămas este acordeonul ei și costumul ei de țigancă. La acestea nu pot renunța, pentru că au valoare sentimentală pentru mine. Ea avea bijuterii extravagante, dar din păcate nici bijuteriile ei nu mai sunt, de când am pierdut noi casa la bancă”, a mai adăugat artistul.

Sonia Trifan neagă afirmațiile făcute de Aurel Pădureanu și vine și cu o serie de explicații pertinente însoțite de dovezi.

Creatoarea de modă a transmis că, de fapt, rochiile respective îi aparțin, iar ea doar i le-a împrumutat Corneliei Catanga, cu puțin timp înainte ca tragedia să se producă.

Cornelia Catanga ar fi împrumutat rochiile de la renumitul designer

Sonia Trifan obișnuia să îi împrumute rochii și ținute spectaculoase regretatei artiste, pentru nenumărate evenimente.

Așadar, așa cum afirmă chiar ea, după decesul interpretei, era firesc să își ia înapoi propriile creații.

„Rochiile doamnei Catanga nu sunt la mine, acelea erau doar niște rochii pe care eu i le-am împrumutat dumneaei, să le aibă la ședințele foto și la cântări. Așa cum fac toți artiștii, își iau rochii și ținute de la mine, sau de la alți creatori, evident că ei nu își cumpără ținutele.

Eu le împrumut. Doamna Catanga venea la mine și împrumuta mai multe rochii, pentru diverse evenimente, pentru ședințe foto. Rochiile pe care dumneaei le-a purtat, sunt într-adevăr la mine, dar asta deoarece îmi aparțin.

Te-ar putea interesa și Cum s-a ales praful de averea ultimului soț al Angelei Similea. Artista a fost depășită complet de datoriile cu care a lăsat-o

Chiar înainte cu puțin timp ca nenorocirea să aibă loc, Cornelia m-a sunat, fericită, pentru că mai slăbise și a spus că se bucură de faptul că poate purta din nou mărimile S și XS. Noi vorbeam destul de des, îmi era tare dragă.

La vremea respectivă eu i-am împrumutat Corneliei mai multe rochii, pentru o ședință foto, rochii pe care mi le-a înapoiat. Eu chiar m-am văzut cu domnul Pădureanu acum ceva timp și nu mi-a spus nimic. Nici nu cred că m-a sunat, deoarece eu răspund la toate numerele de telefon, dacă nu răspund eu, răspunde asistenta mea”, a declarat Sonia Trifan pentru CANCAN.RO.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Două legume pe care e bine să le plantezi în grădină în locul roșiilor și cartofilor în septembrie. Vei avea o recoltă bogată și le vei folosi la foarte multe mâncăruri
Capital.ro
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
Playtech.ro
WOW! Andrei și Cristina au dat frâu liber imaginației la Insula Iubirii. Au arătat TOT
DailyBusiness
Schimbarea finalului de săptămână pentru românii care au rate la bancă, Anunțul BNR
Adevarul
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită” VIDEO
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
A murit un mare actor român. Talentul său va rămâne în istorie
Ego.ro
Tortul de la botezul fiului Vlăduței Lupău, DISTRUS cu ciocanele! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi'
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Pensionarii au luat cu asalt Casele de Pensii din România. Nenumărate greșeli au fost descoperite în deciziile pensionarilor
Capital.ro
Oana Pellea, devastată. A murit marele actor al României. S-a mai stins o mare stea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
substantial.ro
Căutări pentru o minoră din Sibiu, dispărută în Germania
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...