Maria de la „Insula iubirii”, făcută praf de una dintre ispite! Nu s-a mai putut abține și a spus totul pe față: „Nu o să vă dați seama niciodată”

Comportamentul Mariei de la „Insula iubirii” a născut nenumărate discuții în mediul online, dat fiind că aceasta a „jucat la două capete”. Iată ce declarație a făcut una dintre ispitele masculine aflate în Thailanda.
Filip Stan
23 aug. 2024, 13:39
Maria de la „Insula iubirii”, făcută praf de una dintre ispite! Nu s-a mai putut abține și a spus totul pe față: „Nu o să vă dați seama niciodată”
Maria de la „Insula iubirii”, făcută praf de una dintre ispite! Nu s-a mai putut abține și a spus totul pe față: „Nu o să vă dați seama niciodată”

Maria de la „Insula Iubirii” a fost făcută praf de ispita Beni în cel mai rău mod cu putință! Bărbatul n-a mai putut să-și țină părerea pentru el și a dezvăluit tot ce gândea despre Maria, concurenta care l-a dat peste cap pe Marcel în Thailanda.

E clar că Maria e una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”. Pe lângă problemele pe care le avea cu Dani Boy, Maria a fost și ținta avansurilor lui Marcel. Deși l-a refuzat de mai multe ori și a ales să se apropie de Alin, pe Marcel l-a lăsat totuși în stand-by. Decizia Mariei nu a fost tocmai pe placul lui Marcel, care a ajuns să verse lacrimi amare pe insula din Thailanda din cauza acestui refuz.

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase, destăinuiri dureroase despre tatăl său: „Am fost preșul lui dintodeauna”. Ce i-a spus Ioanei Năstase, după scandalul bătăii de pe litoral

În episodul 17 al sezonului 8 de „Insula Iubirii,” fetele au trebuit să-și aleagă partenerii pentru următoarea întâlnire. Maria l-a ales din nou pe Alin, iar Marcel, care o curtează încă de la început, a fost afectat de această alegere. După ce a aflat că Maria l-a lăsat baltă, Marcel nu a mai reușit să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi în fața tuturor.

Atunci când Marcel a aflat că Maria l-a ales pe Alin, s-a lăsat cu capul în jos și nu a fost capabil să spună nimic.

„Sper că a înțeles, sper, chiar dacă situația e așa. Am făcut ce am simțit eu,” a spus Maria după alegere. Deși s-a abținut inițial, imediat ce a ieșit din casă, ispita nu și-a putut stăpâni lacrimile și a plâns pe umărul lui Teo.

Acum, după ce am văzut cât de devastat a fost Marcel din cauza alegerilor Mariei în ultimele episoade, ispita Beni a decis să-și exprime opinia în mediul online despre întreaga situație. Băiatul nu s-a mai putut abține și a spus exact ce crede despre toată povestea, un lucru pe care mulți l-au avut în minte.

E deja bine cunoscut că Beni și Maria au avut niște tentative de apropiere după încheierea filmărilor din Thailanda. Din păcate, între ei nu s-a născut nicio poveste de dragoste, și asta din cauza distanței: Maria locuiește la Brașov, în timp ce Beni e din Alba Iulia. Acum, declarațiile făcute de Beni despre Maria au lăsat pe toată lumea surprinsă, mai ales că fanii lor sperau să-i vadă împreună.

„Salutare! Oameni buni, vreau să fac un anunț deosebit de important. Anul acesta pe Insula Iubirii, atât în vila noastră cât și în cealaltă vilă au fost introduse ispite secrete. Când spun secrete, mă refer sub acoperire. Exact, ăsta este cuvântul pe care nu-l găsisem. Ispite sub acoperire.

Problema a fost că și-au jucat rolul atât de bine și au fost atât de buni pe treaba asta cât nu o să vă dați seama niciodată. S-a lăsat cu dragoste, s-a lăsat cu îndrăgosteli și automat, lucrurile s-au stricat. Maria a fost cea mai, Maria, a fost cea mai top ispită din toate sezoanele de până acuma. N-ai cum. A fost ispita supremă. A jucat rolul de ispită”, a glumit Beni pe pagina sa de TikTok.

Citește și: Zodiile pe care le lovește norocul în toamna anului 2024. Care sunt nativii ce vor avea parte de tot ce e mai bun

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Ce îngrășământ natural trebuie să pui în luna septembrie culturilor de ceapă și usturoi verde din grădină. Soluția ieftină cu care e bine să le uzi. Conține 2 ingrediente pe care le ai în casa ta
Capital.ro
Amendă 6.000 de lei pentru stăpânii de câini din România. Proprietarii au interzis
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie
DailyBusiness
Se schimbă tot sistemul pentru 5 milioane de români! Anunțul zilei în România
Adevarul
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită” VIDEO
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Proprietarii de animalele, sub lupa polițiștilor. Neglijența care îi costă scump
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi'
Playsport.ro
Fostul fotbalist al naționalei României, TÂLHĂRIT în București! Detaliile sunt incredibile
kanald.ro
Actorul Mihai Răducu s-a stins din viață la 64 de ani! Unde și când va fi înmormântat acesta
Capital.ro
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
substantial.ro
Un bărbat din Bihor amendat pentru maltratarea câinelui său în condiții precare
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...