Soluţiile de comerţ electronic care utilizează AI vor ajunge la 16,8 miliarde USD în următorii ani

S-a lansat prima platformă de cursuri postuniversitare acreditate, susținute în colaborare cu mediul academic și experți recunoscuți.
Filip Stan
23 aug. 2024, 17:12
Soluţiile de comerţ electronic care utilizează AI vor ajunge la 16,8 miliarde USD în următorii ani

Cursurile postuniversitare interactive “Marketing Digital & E-Commerce: Performanță cu AI” și “Social Media Marketing & Inteligență Artificială”, care încep pe 14 septembrie 2024, vor fi urmate de programe de specializare și în alte domenii.

Cursurile sunt oferite în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană, pionier în domeniul educațional din România și al colaborării cu mediul de afaceri.

Scopul igodemy.com este de a ajuta profesioniștii, managerii și întreprinzătorii să își îmbunătățească cunoștințele pentru a înțelege și răspunde provocărilor inteligenței artificiale și a o utiliza astfel la potențialul maxim.

Cum va acapara AI marketingul online

Alături de utilizarea instrumentelor specifice AI în crearea de conținut, a campaniilor de marketing online sau analiza datelor, un element distinctiv al programelor  este colaborarea cu experți recunoscuți atât pe plan local, cât și internațional, care își împărtășesc cursanților experiența și cunoștințele. Partea practică este deosebit de importantă: cursanții vor învăța să folosească instrumente de ultimă generație și să interpreteze datele furnizate pentru a maximiza rezultatele campaniilor.

FMI avertizează: inteligența artificială putea transforma o criză financiară într-un dezastru economic global

Marketingul digital și comerțul electronic joacă roluri tot mai importante în succesul și consolidarea unei afaceri. Astfel, în 2028, 81% din veniturile din publicitatea digitală vor fi generate și programate prin tehnici automate, potrivit studiilor. Până în 2030, soluțiile de comerț electronic care utilizează AI vor ajunge la 16,8 miliarde USD”, declară Adina Zara, directorul programului, Profesor Asociat în marketing digital și analiza datelor.

Cursul “Marketing Digital & E-commerce: Performanță cu AI”

Cursul se axează pe explorarea și integrarea strategiilor de marketing digital și de e-commerce cu inteligența artificială pentru a maximiza performanța unei afaceri. Sunt detaliate, în premieră, programe de UX Research, pentru înțelegerea experienței utilizatorilor pe site-uri și în aplicații mobile, sau analiza datelor cu AI pentru a dezvolta strategii personalizate, necesare creșterii ratei de conversie. Module speciale sunt dedicate generării de conținut cu ajutorul AI, optimizării SEO și ghidurilor complete pentru campanii eficiente Google Ads.

“Social Media Marketing & Inteligență Artificială”

Social Media Marketing & Inteligență Artificială reprezintă un alt curs de specializare postuniversitară axat pe utilizarea inteligenței artificiale în gestionarea și optimizarea campaniilor de marketing pe rețelele sociale. Modulele se axează pe construirea, pas cu pas, de strategii personalizate care au ca obiectiv să propulseze brandul și afacerea în mediul online, folosind cele mai noi metode și tehnologii. Strategiile eficiente de atragere a noilor clienți încep cu stabilirea unor obiective clare și o targetare precisă, bazată pe o înțelegere profundă a audienței vizate. Aceste strategii integrează tot mai mult conținut generat cu ajutorul inteligenței artificiale. Cursul explorează în detaliu metodele de segmentare a audienței, optimizarea bugetului și monitorizarea performanței, utilizând AI pentru a îmbunătăți comunicarea cu potențialii clienți.

Avantaje pentru cursanți și pentru companii

Cursurile se adresează atât profesioniștilor din marketing care doresc să se perfecționeze, cât și managerilor, întreprinzătorilor care vor să cunoască mai bine tehnicile de promovare online, dar și celor care doresc să prospere într-un nou domeniu, de viitor.

Aceste cursuri în format hibrid (online și două întâlniri în campus, prezența fizică fiind obligatorie doar la ultima întâlnire) sunt gândite să ofere teme de studiu de actualitate pentru participanți din toată țara. Se pune accentul pe oportunitățile de networking, prin meet-up-uri unice în campusul universitar al Universității Româno-Americane, din București, Sector 1.

Cursanții au acces la educație de top, cunoștințe actualizate și certificări acreditate COR, care le stimulează dezvoltarea profesională, iar companiile au posibilitatea de a investi în formarea angajaților cu soluții educaționale adaptate la cerințele moderne ale pieței. Toate cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației, garantând standarde ridicate de învățare și asigurând accesul la cunoștințe de ultimă oră și la noile tehnologii aplicate în marketing.

 

 

 

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Ce a pățit un român atunci când a ajuns la locul de cazare în Turcia. Vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”După câteva zile, mi-au trimis mesaj să plătesc 325 de euro”
Capital.ro
O nouă AMENDĂ pentru români. S-a dat lege în România, dar zeci de persoane o încalcă
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră despre FACTURI. Trebuie să afle toți românii
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Văduva bogată de pe Netflix spulberă topurile. Cine îi descoperă marele secret
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Au pus 'taxă' pe memoria Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu, dezamăgire cruntă și durere fără margini!
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. ITIA a luat o decizie extraterestră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Casa Albă respinge zvonurile despre eșecul discuțiilor privind armistițiul din Gaza
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...