Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă o avere la jocuri de noroc: „Ală e bucata de diavol din noi”

Anamaria Prodan, cunoscută pentru abilitatea sa de a-și construi o carieră de succes și de a-și gestiona cu atenție resursele financiare, a trecut printr-o perioadă mai întunecată în tinerețe, când alegerile neinspirate au dus la pierderi financiare considerabile.
Mircea Filipescu
23 aug. 2024, 16:51
Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă o avere la jocuri de noroc:

Într-un moment de rătăcire, Anamaria Prodan a ajuns să piardă la cazinouri o sumă echivalentă cu prețul unui apartament. Aceasta este doar o parte a poveștii femeii de afaceri care, în ciuda unei educaţii de excepție și a unei discipline riguroase impuse de părinți, s-a confruntat cu tentații la tot pasul.

„Dumnezeu îți oferă norocul încă de la naștere, și îți dăruiește bunătate, muncă, sârguință, toate calitățile necesare.

Eu sunt convinsă că noi, oamenii, suntem mici Dumnezei. De aceea, trebuie să trăim după legile Lui, o viață frumoasă, normală, logică, dacă citești Biblia. Cazinoul este diavolul, acea parte din noi care, în momente de slăbiciune, tinerețe și lipsă de înțelepciune, ne poate îndepărta de la drumul corect.”, a spus impresara în cadrul podcastului lui Teo Trandafir.

Cum a ajuns Anamaria Prodan să frecventeze cazinourile

Anamaria explică faptul că nu a ajuns la cazinouri din cauza lipsei de educație, ci dimpotrivă, a avut parte de o educație riguroasă.

„Am studiat mult, am făcut dreptul, filologia, istoria… În perioada lui Ceaușescu, eram invidiată pentru că aveam haine frumoase, parfumuri scumpe… era normal să fiu astfel privită.

Participam la olimpiade, la științe politice, îmi construisem drumul meu, deși eram considerată cel mai rebel copil din școală. Greșeala părinților mei a fost că m-au ținut prea strâns… de parcă nu aveam aer”, a adăugat Anamaria.

Ea povestește că nu avea voie să meargă la petreceri, deoarece „venea doamna Tamara, profesoara de pian, și nu aveam voie să pierd nicio zi de practică la pian”. După pian, urma franceza, engleza și toate celelalte activități care îi ocupau tot timpul, lăsându-i puțin loc pentru copilărie.

Deși atunci i se părea dificil să facă față acestor cerințe, acum Anamaria își exprimă recunoștința față de părinții săi: „Dimineață, la prânz și seara le mulțumesc părinților mei pentru această disciplină strictă. Iar acum, aplic același regim militar cu copiii mei”. Ea subliniază că nu le oferă bani „fără o reușită”, iar aceștia „mă ceartă așa cum și eu o făceam cu mama”.

Anamaria își amintește cum a așteptat cu nerăbdare să împlinească 18 ani, moment în care a început să frecventeze cazinourile. „Și, pentru că tot ce fac în viață vreau să fie perfect, am devenit un jucător bun. De ce am pierdut? Pentru că niciodată nu câștigi la cazino.

Când am pierdut, unchii mei m-au confruntat: „Dispari, ne faci de râs, să nu mai auzim de tine, să nu mai calci în curtea noastră”. Atunci am realizat că trebuie să duc mai departe numele familiei”, a povestit Anamaria Prodan în cadrul discuției cu Teo Trandafir.

Citeşte şi: Theo Rose, cu gândul la nuntă. ”Mă mărit!”. Declarațiile emoționante ale îndrăgitei artiste

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Ce a pățit un român atunci când a ajuns la locul de cazare în Turcia. Vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”După câteva zile, mi-au trimis mesaj să plătesc 325 de euro”
Capital.ro
O nouă AMENDĂ pentru români. S-a dat lege în România, dar zeci de persoane o încalcă
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră despre FACTURI. Trebuie să afle toți românii
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Văduva bogată de pe Netflix spulberă topurile. Cine îi descoperă marele secret
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Au pus 'taxă' pe memoria Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu, dezamăgire cruntă și durere fără margini!
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. ITIA a luat o decizie extraterestră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Casa Albă respinge zvonurile despre eșecul discuțiilor privind armistițiul din Gaza
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...