Românca cu „ochi de husky”, vacanță de coșmar în Tunisia. Lenna Horvath a părăsit hotelul de lux în miezul nopții, după ce camera i-a fost prădată de hoți: „Această întâmplare m-a costat 11.000 de euro”

Vacanță de groază pentru Lenna Horvath. Vedeta a fost nevoită să părăsească în toiul nopții hotelul de lux în care se cazase și să plătească mii de euro din buzunar. Femeia cu „ochi de husky” a rămas și fără câteva obiecte de valoare.
Alina Costache
23 aug. 2024, 17:39
Românca cu „ochi de husky”, vacanță de coșmar în Tunisia. Lenna Horvath a părăsit hotelul de lux în miezul nopții, după ce camera i-a fost prădată de hoți: „Această întâmplare m-a costat 11.000 de euro”
Lenna Horvath a trecut prin clipe de coșmar în vacanța din Tunisia

Lenna Horvath a avut parte de o vacanță oribilă în Tunisia. Nu e prima dată când blondina are parte de momente de groază în vacanță. Cântăreața a fost nevoită să părăseacă hotelul de lux în care se cazase, chiar în miez de noapte.

Vedeta a plătit pentru o cameră de lux, însă, ajunsă la fața locului, a constatat că lucrurile nu arătau deloc cum și-a dorit. Blondina a fost cazată într-o cameră aflată la mansardă care, din spusele sale, era îngrozitoare.

„Nu mai calc în Tunisia cât trăiesc! A fost coșmarul vieții mele. Imaginați-vă că eu mi-am luat o suită de lux, iar din suita aceea de lux, am primit o amărâtă de cameră, îmi cădea tavanul în cap. Cei de la hotel mi-au spus că îmi vor schimba a doua zi camera… Dar nu era nici măcar o cameră normală, era ceva foarte rău, îți cădeau perdele, ușile…Erau furnici în cameră, sopârle…”, a declarat Lenna Horvath pentru Spynews.ro.

Citește și: Anca Țurcașiu, panică totală în noul sezon de la Asia Express. Vedeta a fost la un pas să leșine pe Drumul Zeilor: „Am început să văd negru în fața ochilor”

Mai mult, ușa camerei în care vedeta era cazată a fost spartă, în timp ce ea și prietena ei erau plecate. Lenna Horvath s-a trezit că a rămas fără bijuterii în valoare de 4.000 de euro, după ce hoții au rețit să intre în cameră.

„Nici siguranță în cameră nu aveam, m-am trezit cu ușa spartă. Am coborât la masă cu prietena mea, iar mai apoi pe malul mării. La întoarcerea în cameră am constat că ușa acesteia era spartă, iar din cameră lipsea o brățară și un lanț. Valoarea acestora însumau 4.000 de euro”, a mai spus ea.

Citește și: Rugămintea tulburătoare a băiatului Emiliei Ghinescu când a aflat că părinţii lui divorţează. Artista a izbucnit în plâns: „M-am blocat, mi-au dat instantaneu lacrimile”

Nemulțumită că nu a primit camera pentru care a plătit, dar și speriată de faptul că goții au reușit să-i spargă ușa, Lenna a plecat de la hotel în toiul nopții, din cauza neînțelegerilor cu reprezentanții unității. Blondina a fost nevoită să plătească, din propriul buzunar, o altă cazare.

„M-am certat cu cei de la recepție, am plecat în mijlocul nopții, pentru că mi-au spus că nu au o altă cameră, iar eu trebuia să dorm cu ușa deschisă, spartă. Am mers la un alt hotel, am platit din nou sejurul… Această întâmplare m-a costa 11.000 de euro, punând la socoteală si bijuteriile. Am făcut reclamție la agenția de turism, aștept soluționarea. Și, de parcă nu era de ajuns, zborul de întoarcere a avut întârziere de 17 ore. Timp pe care eu l-am petrecut în aeroport”, a mai povestit Lenna Horvath.

 

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Fabrica unicat în România de care s-a ales praful, deși producea pe bandă rulantă și avea mulți angajați. A fost vândută bucată cu bucată la fier vechi. Astăzi, în locul perlei din industria românească a rămas un mare teren părăsit
Capital.ro
Ungurii au fost umiliți. Comisia Europeană a dat verdictul pentru Ungaria
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
Anunțul serii vine de la Ministerul Muncii. Cere URGENT clarificări!
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Scandal uriaș cu pensiile. Livrarea deciziilor de recalculare a fost oprită
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Au pus 'taxă' pe memoria Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu, dezamăgire cruntă și durere fără margini!
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
O nouă AMENDĂ pentru români. S-a dat lege în România, dar zeci de persoane o încalcă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Simona Bucura-Oprescu discută despre Legea Pensiilor și impactul asupra nevăzătorilor
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...