Andreea Bălan, secretul relației cu Victor Cornea, mai tânăr decât ea cu 10 ani: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr. Eu am această fire jucăușă”

Andreea Bălan a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de tenismenul Victor Cornea, mai tânăr decât ea cu 10 ani. Cântăreața a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu iubitul ei, în ciuda diferenței de vârstă, deoarece au aceeași mentalitate.
Alina Costache
23 aug. 2024, 18:14
Andreea Bălan, secretul relației cu Victor Cornea, mai tânăr decât ea cu 10 ani: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr. Eu am această fire jucăușă”
Andreea Bălan, secretul relației cu Victor Cornea

Andreea Bălan a recunoscut că, în trecut, relațiile cu bărbații de vârsta ei nu au funcționat din cauza diferențelor de mentalitate. Însă, de când este împreună cu Victor Cornea, cântăreața simte că a găsit bărbatul perfect pentru ea. Deși este mai mic decât ea cu 10 ani, vedeta spune despre tenismen că este foarte matur și evoluat din punct de vedere spiritual, chiar dacă are doar 30 de ani.

Mai mult, artista a dezvăluit că diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment pentru ei, ba chiar îi place să fie cu un bărbat mai tânăr.

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani.

Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Unica.

Citește și: Românca cu „ochi de husky”, vacanță de coșmar în Tunisia. Lenna Horvath a părăsit hotelul de lux în miezul nopții, după ce camera i-a fost prăduită de hoți: „Această întâmplare m-a costat 11.000 de euro”

Andreea spunea în urmă cu puțin timp, în podcastul „Te ascult cu Ilinca Vandici”, că diferența de vârstă nu este o problemă pentru ei.

„Nu se simte deloc diferența de vârstă dintre noi. Păi, e foarte simplu, pentru că eu am această fire, jucăușă. Și de multe ori mă port ca o adolescentă”, a spus cântăreața.

Victor Cornea este sportiv de performanță, a fost campion național la tenis de șase ori și se află în top 100 mondial de aproape doi ani. Andreea Bălan a explicat că acest nivel de disciplină în urma l-a format pe Victor încă din copilărie.

„El este foarte matur pentru că se știe, toți sportivii de performanță sunt plecați de mici de acasă. El este în turnee de la 12 ani și n-ai cum să faci performanța asta decât prin disciplină. Și disciplina te maturizează”, a mai spus Andreea.

Ea a dezvăluit și faptul că relații pe care le-a avut cu bărbații de vârsta ei nu au funcționat pentru că existau diferențe semnificative de mentalitate și abordare a vieții.

„Am încercat și nu a funcționat, pentru că la 40 de ani un bărbat este poate mai rigid, mai matur, nu e jucăuș așa și de multe ori pot fi foarte agitată și trebuie să mă conții și să-mi oferi acel echilibru și acea liniște, pentru că eu fac foarte multe lucruri”, a dezvăluit artista.

Citește și: Maria de la „Insula iubirii”, făcută praf de una dintre ispite! Nu s-a mai putut abține și a spus totul pe față: „Nu o să vă dați seama niciodată”

Andreea Bălan, mamă vitregă pentru fiul lui Victor Cornea

Andreea Bălan are două fetițe din relația cu George Burcea, pe Ella și Clara, pe care le iubește ca pe ochii din cap. La rândul său, Victor Cornea are un fiu pe nume Luca, dintr-o relație anterioară, în vârstă de 10 ani, cu care artista și fetițele sale se înțeleg foarte bine.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.

Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei. Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, declara Victor Cornea, în urmă cu puțin timp.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Fabrica unicat în România de care s-a ales praful, deși producea pe bandă rulantă și avea mulți angajați. A fost vândută bucată cu bucată la fier vechi. Astăzi, în locul perlei din industria românească a rămas un mare teren părăsit
Capital.ro
Ungurii au fost umiliți. Comisia Europeană a dat verdictul pentru Ungaria
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
Anunțul serii vine de la Ministerul Muncii. Cere URGENT clarificări!
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Scandal uriaș cu pensiile. Livrarea deciziilor de recalculare a fost oprită
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Au pus 'taxă' pe memoria Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu, dezamăgire cruntă și durere fără margini!
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
O nouă AMENDĂ pentru români. S-a dat lege în România, dar zeci de persoane o încalcă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Simona Bucura-Oprescu discută despre Legea Pensiilor și impactul asupra nevăzătorilor
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...