Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Ronald Gavril. Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri fără precedent despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Ronald Gavril. Impresara a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul ei, dar și cum a început relația lor.
Alina Costache
23 aug. 2024, 18:38
Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Ronald Gavril. Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu”
Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Anamaria Prodan a povestit despre relația pe care o are cu boxerul Ronald Gavril, dezvăluind că pentru prima dată în viața ei simte cum e să trăiești clipa și să nu te gândești prea mult la viitor. Deși au o relație la distanță, cei doi reușesc să își facă timp unul pentru celălalt și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

„A făcut lumină. Mă întreabă toată lumea cum e, cum o să fie. Nu îmi mai fac niciun plan de viitor, nu mai promit nimic nimănui. Trăiesc fiecare secundă așa cum vine ea. E pentru prima dată în viața mea când trăiesc prezentul. De data asta nu am nicio teamă. Nu mă gândesc că mă întorc cu spatele și vine vreo vagaboandă să ne strice familia sau că pleacă 50.000 din cont la vreo prostituată.

Suntem împreună de multicel, lumea a aflat târziu. Am stat 80% din timp împreună. Ori mă duc în America cu copiii și stăm împreună, ori vine el în România. Niciodată n-am stat despărțiți mai mult de o lună, o lună jumătate. Nu mi-e teamă. Vorbim non stop la telefon. Când are o zi de pauză ne plimbăm, ne bucurăm de tot ceea ce e frumos. E romantic, e visător, e un om cum nu se mai nasc”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul „Hai la podcast cu Giani Kiriță”.

Citește și: Andreea Bălan, secretul relației cu Victor Cornea, mai tânăr decât ea cu 10 ani: „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr. Eu am această fire jucăușă”

Impresara a povestit și cum l-a cunoscut pe actualul iubit. După despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf, aceasta a mers la biserică și i-a cerut lui Dumnezeu un bărbat care să o iubească pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce are.

La scurt timp, la cunoscut pe Ronald, din întâmplare, prin intermediul unor prieteni comuni. Anamaria Prodan a simțit că ea și boxerul vor avea o relație încă din prima clipă în care l-a văzut.

„M-am dus la biserică, în ajunul Crăciunului și am zis „Doamne, nici nu știu ce să îți cer, că mi-ai dat de toate. Poate e momentul să cunosc pe cineva, să apară în viața mea un bărbat care să nu aibă nevoie de nimic de la mine, să nu stea lângă mine că sunt Anamaria Prodan, că am bani, că pot să-l ridic. Nu mă interesează să-mi facă cadouri scumpe. Doar să pot să ies cu cineva, să mănânc și să râd. Să am liniște”.

A doua zi am fost la niște prieteni la masă și îmi zice unul dintre ei „Avem un prieten foarte bun, Ronald Gavril dacă îl știi. E singur în Vegas, pot să îl chem?”. În momentul ăla, toți erau la grătar afară, doar eu eram în casă și a sunat cineva la ușă. M-am uitat stânga, dreapta, nu răspundea nimeni. Și când am deschis ușa, eu mă dădeam în stânga să poată să intre, el la fel. Ne-a bufnit râsul pe amândoi.

Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu. El la fel s-a gândit. Eu acasă sunt cea mai femeie dintre femei. Atât de mult îmi alint bărbatul”, a povestit Anamaria Prodan.

Citește și: Românca cu „ochi de husky”, vacanță de coșmar în Tunisia. Lenna Horvath a părăsit hotelul de lux în miezul nopții, după ce camera i-a fost prăduită de hoți: „Această întâmplare m-a costat 11.000 de euro”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Fabrica unicat în România de care s-a ales praful, deși producea pe bandă rulantă și avea mulți angajați. A fost vândută bucată cu bucată la fier vechi. Astăzi, în locul perlei din industria românească a rămas un mare teren părăsit
Capital.ro
Ungurii au fost umiliți. Comisia Europeană a dat verdictul pentru Ungaria
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
Anunțul serii vine de la Ministerul Muncii. Cere URGENT clarificări!
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Scandal uriaș cu pensiile. Livrarea deciziilor de recalculare a fost oprită
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Au pus 'taxă' pe memoria Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu, dezamăgire cruntă și durere fără margini!
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
O nouă AMENDĂ pentru români. S-a dat lege în România, dar zeci de persoane o încalcă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Partidul de guvernământ din Georgia intenționează să interzică peste șase partide rivale
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...