Amna, dezvăluiri dureroase despre divorțul de tatăl fiului ei: „Am mers la terapie și eu, și David”. Cât de greu i-a fost să treacă peste despărțire

Amna a vorbit fără perdea despre momentele critice prin care a trecut cu fiul ei în urma divorțului, dar și despre cum a reușit să îi devină, pe lângă mamă, cea mai bună prietenă și confidentă.
Filip Stan
23 aug. 2024, 20:13
Amna, dezvăluiri dureroase despre divorțul de tatăl fiului ei: „Am mers la terapie și eu, și David”. Cât de greu i-a fost să treacă peste despărțire
Prin ce a trecut Amna după divorțul de tatăl fiului ei

În urmă cu cinci ani, Amna a divorțat de soțul său cu care avea o relație de peste 12 ani, alături de care are și un fiu, David. Bărbatul îi era la acea vreme și manager și părea că lucrurile merg foarte bine între ei, dar, de fapt, nu era deloc așa.

În perioada în care artista și soțul ei traversau o perioadă mai puțin fericită și se certau des, fiul lor, David, a fost foarte afectat. Cântăreața a povestit că cel mic s-a învinuit enorm pentru ceea ce se întâmpla între părinții săi, așa că i-a fost foarte greu să-l facă să înțeleagă că el nu are nicio vină.

Citește și: Preparatul răcoros recomandat de Cătălin Scărlătescu pentru zilele toride de vară: „Cel mai fantastic preparat pentru zilele calde”

Amna a mărturisit că atât ea, cât și fiul ei, au mers la terapie pentru a depăși acea perioadă și pentru a înțelege mai bine lucrurile care se întâmplau în viața lor la acel moment.

„Am mers la terapie și eu, și David. Și separat, și împreună. Pentru că trebuia să îl fac pe el să înțeleagă niște lucruri, își luase vina asupra lui. Fiind la un moment dat niște certuri între mine și tatăl lui și el surprinzând anumite momente, copilul a înțeles că noi ne certăm doar din cauza lui.

Și până ne-am maturizat noi, ca să spun așa, și am început să vorbim ca doi oameni normali, dragul de el a înțeles că mami și tati se ceară din cauza lui. David a făcut terapie, eu am făcut terapie și suntem, mulțumim lui Dumnezeu, mai bine decât am fost vreodată.

Vine și îmi povestește absolut orice fel de stare, orice gând care îi trece prin cap. Ba mai mult, vorbește și cu taică-su. E foarte deschis, comunică și chestia asta pot să zic că a fost o muncă din partea mea de-a lungul anilor în care am tras să nu se închidă, să nu devină introvertit, în camera lui, cu muzică în căști”, a dezvăluit Amna, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”.

Fiul artistei a depășit acum traumele căpătate în urma divorțului părinților săi și înțelege acum de ce mama și tatăl lui s-au despărțit. Amna a dezvăluit și cum s-a acomodat David cu faptul că ea este persoană publică.

„Începe să înțeleagă după ce a văzut, repet, niște relații nepotrivite de prietenie între mine și niște mămici cu care nu mai avem treabă acum. Eu am tendința de a fi foarte bună. Am încercat să îi spun lui David că noi nu știm cine e lângă noi pe bune. Noi oferim și când ne oprim, hai să vedem și noi cine ne dă. Și în momentul în care el a văzut că eu am dreptate, câtă suferință a fost. Venea și îmi spunea cum pot fi oamenii așa.

El nu înțelege răutate, minciună. Lui dacă îi spune un copil „Vin pe stradă în 5 minute, hai să ne vedem la poartă”, dacă copilul respectiv nu apare în 5 minute, vine super dezamăgit. E sincer, bun, se uită dacă traversează câinele strada să vadă dacă a ajuns pe trotuar. Și acum îți imaginezi că a trebuit să îi explic. Îi mulțumim lui Dumnezeu, nu aș schimba viața pe care o avem. În schimb, hai să ne protejăm un pic și acum înțelege, e mai atent. Cred că el o să mă protejeze în viitor foarte tare”, a adăugat Amna.

Citește și: Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Ronald Gavril. Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cinci zodii vor avea noroc triplu din 1 septembrie. Opulență, fericire și șanse uriașe în viețile acestor nativi
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce poți conduce la 24 de ani
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
BANI DE LA GUVERN pentru acești români!
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Reguli noi pentru cei ce vor să închirieze. Măsuri de combatere a crizei locuințelor.
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin pe mine în clasa întâi'
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Județul în care pensionarii nu vor mai primi deciziile de recalculare a pensiilor. Se suspectează ca există erori la distribuire
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Amendă pentru șoferii care au acest dispozitiv pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
John McEnroe pune sub lupă controversatul caz de dopaj al lui Jannick Sinner
MediaFlux
DATA la care pensionarii vor primi deciziile CORECTATE. Anunț de ULRIMA ORĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...