Ce salarii primesc angajații supermarketurilor din România. Câți bani se dau în funcție de postul ocupat

V-ați întrebat vreodată ce salarii câștigă angajații de la Lidl sau Carrefour. Se pare că lefurile acestora nu sunt atât de mari.
Alina Costache
23 aug. 2024, 20:48
Ce salarii primesc angajații supermarketurilor din România. Câți bani se dau în funcție de postul ocupat
Ce salarii primesc angajații supermarketurilor din România

Conform Undelucram.ro, angajații supermarketurilor nu au salarii foarte mari. De exemplu, la Carrefour, un lucrător comercial ar câștiga 2.500 de lei pe lună, plus tichete de masă în valoare de 200 de lei.

Un colector comenzi online are un salariu lunar de 2.500 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 700 de lei, iar un recepționer marfă câștigă pe lună 1.970 de lei.

Tot la Carrefour, un manager raion legume ajunge la 2.800 de lei pe lunp, iar un responsabil marketing poate câștiga până la 6.000 de lei. Salariile pot varia în funcție de experiența fiecărui angajat.

Citește și: Compania din România care oferă salarii de 7.000 de lei. Nu se cer studii superioare sau experiență

Ce salarii oferă Lidl România

Un vânzător la Lidl cîștigă 2.807 lei/lună. Sarcinile pentru acest saalriu sunt următoarele: „Clienții noștri contează pe tine să fii acolo atunci când au nevoie de ajutor sau au întrebări. Contăm pe tine să aprovizionezi rafturile cu produsele necesare, respectând procesele interne de prezentare, precum și prospețimea produselor (ex: legume – fructe, brutărie etc.). Contăm pe tine să fii acolo atunci când auzi „Casa 3 se deschide pentru dumneavoastră”. Contăm pe tine să ne ajuți la inventarul din magazin. Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare în magazin”.

Pentru acest post ai nevoie de minimum studii gimnazile finalizate. Ca vânzător la Lidl trebuie să lucrezi și în weekend.

Persoanele care lucrează la Lidl în cadrul personalului de serviciu câștigă tot 2.807 lei, iar sarcinile sunt următoarele: „Contăm pe tine să te ocupi de curățenia din interiorul și exteriorul magazinului, cu precadere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare. Contăm pe tine că te vei ocupa de strângerea ambalajelor de carton și folie aflate pe sala de vânzare și că vei asigura nivelul optim al consumabilelor. Colegii contează pe tine să asiguri curățenia și igienizarea aparatului de reciclare (RVM) și a incintei în care acesta este plasat, precum și a spațiilor de colectare selectivă”. 

Pentru acest loc de muncă trebui să fi absolvit cel puțin ciclul primar de învățământ.

Pentru un responsabil de tură, salariul este de 3.390 de lei, însă și sarcinile sunt mai solicitante.

„Echipa contează pe tine să te implici activ pe sala de vânzare și să ajuți la îmbunătățirea proceselor din magazin. Vei fi responsabil de activități administrative (de exemplu: comenzi de marfă, stocuri, inventar, acte). Clienții noștri contează pe tine să preiei și să gestionezi solicitările lor. Colegii contează pe tine să le oferi suport în activitate și să contribui activ în dezvoltarea și motivarea lor”.

Pentru acest job ai nevoie de studii medii finalizate cu diplomă și experiență profesională de un an în domeniu.

Citește și: Românii se întorc acasă! Un fermier a convins mulți conaționali să revină acasă pentru salarii de 15.000 de lei

Un lucrător depozit pregătire marfă câștigă lunar un salariu de 2.533 de lei.

„Contăm pe tine să pregătești manual paleții de marfă conform comenzilor primite din magazine. Contăm pe tine să asiguri depozitarea paleților în zonele de încărcare. Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare a depozitului. Contăm pe tine că poți să lucrezi în ture și în weekend. Ai studii gimnaziale finalizate. Autorizația ISCIR de stivuitorist reprezintă avantaj”, se arată în descrierea jobului.

Aceste salarii pot părea destul de mici, având în vedere costurile de trai din România, care au crescut considerabil în ultimii ani.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cinci zodii vor avea noroc triplu din 1 septembrie. Opulență, fericire și șanse uriașe în viețile acestor nativi
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce poți conduce la 24 de ani
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
BANI DE LA GUVERN pentru acești români!
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Reguli noi pentru cei ce vor să închirieze. Măsuri de combatere a crizei locuințelor.
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina Camilla
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Județul în care pensionarii nu vor mai primi deciziile de recalculare a pensiilor. Se suspectează ca există erori la distribuire
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Amendă pentru șoferii care au acest dispozitiv pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Fostul uragan ajunge în Europa: Șefa ANM a anunțat când vin furtunile după canicula extremă
MediaFlux
DATA la care pensionarii vor primi deciziile CORECTATE. Anunț de ULRIMA ORĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...