Fosta vedetă de la Antena a ajuns la sapă de lemn după divorțul cu scandal. A fost nevoită să-și concedieze bona și să se reprofileze: „Eu sunt obișnuită la un anumit standard”

Pe Marina Dina multă lume o știe de pe vremea când era asistenta lui Mihai Morar la Antena Stars. De atunci s-au schimbat multe lucruri. Vedeta a divorțat cu scandal de tatăl copiilor ei și a fost nevoită să pornească pe un traseu profesional diferit.
Mircea Filipescu
24 aug. 2024, 12:55
Fosta vedetă de la Antena a ajuns la sapă de lemn după divorțul cu scandal. A fost nevoită să-și concedieze bona și să se reprofileze: „Eu sunt obișnuită la un anumit standard”
Marina Dina, fosta asistentă TV de la Antena Stars, se confruntă cu o situație delicată

Fosta asistentă TV de la Antena Stars făcea furori în urmă cu câțiva ani. Vedeta a dezvăluit că s-au schimbat multe lucruri în viața ei și că nu e deloc ușor să trăiești pe picior mare. Marina Dina a povestit cum a fost nevoită să renunțe la bona copiilor, din motive financiare.

Obișnuită să ducă o viață fără griji și să fie răsfățată din toate punctele de vedere, Marina a ajuns acum în punctul în care toate astea sunt doar o amintire. Vedeta, însă, e ambițioasă și e gata să facă tot ce poate pentru a deveni o femeie de succes, fără ajutorul vreunui bărbat care să o susțină din umbră. Fosta asistentă a lui Mihai Morar face cursuri de pilates și de nutriție, iar din toamnă va activa ca teacher și nutriționist.

Citește și: Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea filmează o nouă emisiune la ProTV, alta decât MasterChef, după ce au plecat de la Antena 1 din cauza oboselii: „Cu ei îmi e drag, că am cu cine”

„Recent am început și școala pentru pilates, eu practicam pilates și înainte și îmi plăcea foarte mult. Dacă tot mi-a plăcut, am vrut să aprofundez și până în toamnă voi reuși să predau și clase de pilates. Am început și un curs de nutriție, ca să fie toate legate. Dar în afară de toate lucrurile acestea care țin de wellness, mă pasionează și partea aceasta de fashion.

Am studiat design vestimentar și mi-am plăcea la un moment dat să integrez și partea aceasta în activitatea mea. Îmi place să desenez, mi-a plăcut încă de când eram mică, sunt o fire artistică. Dacă aș avea tot timpul liber din lume, dar și bani, mi-am plăcea foarte mult să călătoresc. Înainte de a avea copii, visam să călătorim cu ei, iar ei să facă home schooling”, a declarat fosta vedetă de la Antena, potrivit Cancan.ro.

Vedeta a dezvăluit că cel mai mult îi e dor de vacanțele de lux în care mergea odată. Acum, din păcate, nu mai are resurse financiare pentru așa ceva, lucru care îi dă mari bătăi de cap.

„Copiii mei oricum au călătorit mult, încă de când erau mici, de pe vremea când încă eram împreună cu tatăl lor. Dar mie personal, asta îmi lipsește cel mai mult, să călătoresc. Iar aici e importantă și partea financiară, deoarece eu sunt obișnuită la un anumit standard, iar asta poate fi destul de costisitor.

Eu nu am găsit echilibrul de care aș avea nevoie, între viața de mamă și carieră. Copiii stau și la tatăl lor, iar atunci când stau la mine, este destul de complicat. A fost o perioadă în care am avut și bonă, dar mă costa mai mult bona decât câștigam eu. De aceea nu am găsit o soluție bună pentru situația asta. Dar din toamnă, după ce voi reîncepe orele, va fi totul în regulă”, a declarat Marina Dina.

Blondina a dezvăluit care este țara ei preferată, dar și locația pe care speră să o viziteze într-o bună zi. Marina Dina își dorește foarte tare să ajungă în Bali, pentru că nu a avut ocazia până acum, și a auzit numai lucruri frumoase despre insula preferată a vedetelor.

„Țara mea favorită este Italia, pentru că am locuit acolo o perioadă și a fost o perioadă frumoasă din viața mea. Îmi doresc foarte mult să ajung în Bali. Eu nu am fost în Bali și toată lumea care a mers acolo mi-a spus că e destinația în care s-ar întoarce oricând sau chiar ar dori să locuiască acolo. Bali ar fi și pentru mine o destinație potrivită. Mi-ar plăcea să merg în India, într-un ashram, să stau o perioadă, unde să aprofundez practica yoga și sinele meu autentic”, a mai spus fosta asistentă TV.

Citește și: Mihai Morar revine la Antena 1! Cum au reușit producătorii să îl convingă să revină pe micile ecrane: „Vă povestesc ceva de nepovestit”

Marina practică și yoga de câțiva ani buni, motivul fiind unul destul de serios. A avut anumite probleme de sănătate, iar ea a reușit să-și găsească refugiul în practica yoga.

„Eu sunt yoga teacher de 2 ani, dar practica mea a început cu mulți ani în urmă. Am descoperit yoga în urmă cu 12 ani, dar nu am avut o practică constantă. Eu sunt o persoană intuitivă, mereu am fost. La un moment dat am ales să nu îmi mai ascult intuiția, pentru că mă ducea într-o zonă pe care nu mi-o doream. Am ajuns într-un punct în care aveam probleme de sănătate și mi-am dat seama că ajunsesem să somatizez. A trebuit să îmi ascult intuiția și să merg în direcția care trebuie, iar aceea a fost yoga”, a mai spus ea.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Comuna din România unde au fost ascunse sute de tone de aur. Tunelurile spectaculoase duceau spre cea mai mare comoară a țării noastre
Capital.ro
Rămân fără cardurile de alimente. Ce pensionari nu mai iau 250 lei din septembrie
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ! A apărut o mutație devastatoare a SARS-CoV-2
Adevarul
EXCLUSIV Zonele din România unde vom fi mai feriți de temperaturi extreme. Expert român din Germania: „Decizia de a migra depinde de fiecare”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Satul care îi atrage pe tineri ca un magnet. Vin aici ca la pelerinaj
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Cât a plătit o româncă pentru un sejur de 7 nopți într-un hotel 'ultra all inclusive', de cinci stele, din Turcia
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
S-a eliminat autorizația. Decizie pentru cei care stau la casă. Statul a dat lege nouă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Marcel Ciolacu răspunde controverselor asupra studiilor sale
MediaFlux
România INTRĂ în SCHENGEN. S-a ANUNȚAT termenul FINAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...